Hadi gözün aydin canım. Hayirli ugurlu olsun simdidenSelam kızlar
Bugün kontrolüm vardı. Çarşamba günü transfere gidiyorum hayırlısıyla
İnşallah canım pazartesi covid için teste gideceğim ona daha çok heyecanlanıyorum valla.Hadı hayırlısı ıleee atlatt tamamla zamanını ınsallahhh
Sağol canım inşallah bu sefer olurHadi gözün aydin canım. Hayirli ugurlu olsun simdiden
Canim neler oluyor anlamlandiramiyorumaysuun şaka yapıosun inanamıyorum şuan resmen burnumun direği sızladı ya çok duygulandım inşallah rabbim mucizeni nasip etsin
Canım ben de kullanıyorum.hiç o şekilde geri gelmedi.sadece ara ara akıntı gibi geliyor.cubugu az itiyorsundur.Kızlar dün lutinusa baslamistim sabah 9 da 2 tane yaptm bir miktar gelmesi normal dediler ama simdi 1 tanesi geldi buda normal mi 1 tane cok degil mi
Rabbim ol der,olurEn son hiç çizgi yoktu kizlar.. resimde.ortada olan ilk öğrendiklerinden en koyu olani en alttaki ondan da koyu yani simdi.....ellerim titriyor Allahim insallah...
sonuç ne zaman çıkacakCanim neler oluyor anlamlandiramiyorum
Ayyy hadi inşallahSokakta yürüyorum avare avare diyetisyen randevum vardi...benim ne olduğum belli değil sonuca gore görüşelim dedim çıktım...yürüyorum sadece..hislerim karışık...E cizgi neden koyulasti idrarda bhcg olmasa koyulasir mi o kadar
2 saate dedi en yarimi gittisonuç ne zaman çıkacak
Merhaba canım. Hayırlı olur inşallah transferin güzel haberlerini alırızSelam kızlar
İnşallah canımMerhaba canım. Hayırlı olur inşallah transferin güzel haberlerini alırız
İnşallahhh canım sıkı sıkı tutunsun sana sen bol bol dinlenCanım dün akşam kasıklarımda bir ağrı başladı. Gittikçe de ağrısı arttı. Gece artık uyuyamayınca eşimle kadın doğum acile gittik. Karından ultrasonla baktı kese falan hiçbir şey görmedi, bhcg de güzel çıktı. Progesteron hormonu biraz düşük çıktı, iğne yaptı eşim ekstradan.
Neyse eve geldik karnıma sıcak su torbası koyunca uyuyabildim. Sabah da ağrım kesilmeyince akşam eşim geldi iş çıkışı tedaviyi yapan doktoruma gittim(Erzurum'un tartışmasız en iyi doktorudur kendisi).
Doktor ultrasonla alttan baktı, kanaman var mı dedi, yok dedim sadece dünden beri geçmeyen sancım var.
Ultrasonda keseyi de yolk sacı da embriyoyu da güzel bir şekilde gördü ama kesenin üst kısmında küçük bir yerde kanama olmuş dedi. Bu kendi kendine iyileşebilir de, düşebilir de dedi. İkisi de %50 ihtimal dedi. Bunun ekstra bir tedavisi yok dedi. Sadece bol su içip dinleneceksin dedi.
Bir tek kan sulandırıcı hap alıyordum, onu bırak dedi. Bir de progestan iğneye devam dedi. Bu durum 5-6 güne kadar belli olur, o sürede ful istirahat dedi.
Öğretmen olduğumu biliyordu, işe gidiyor musun dedi. Şimdilik uzaktan eğitime geçtik, evdeyim dedim. Uzaktan ders veriyor musun, dedi. Tabii günde 5 saat ders veriyorum dedim. O zaman onu da verme dedi. Kafanı yorma hiçbir şeye dedi. İstersen rapor vereyim dedi. 1 hafta verdi. Stresten uzak duracaksın dedi.
Yani bebişim annesine sıkı sıkı tutunacak en son da kucağıma gelecek Allah'ın izni ile
Ay hadi bakalım, hayırlısıyla git al da gel bebeğini canım.Selam kızlar
Olacak inşallah kuzum saat kaçta bize hatırlatta dua edelimİnşallah canım5 te 5 olsun artık.
canım sakin ol öncelikle moralini bozmak gibi olmasın ama vücudunda halen bhcg vardır idrarın yoğunluğuna göre testte çıkmış olabilir sonuçta bir anda sıfırlanmıyor sende bilirsin herşeye hazırlıklı olmak lazım tabi umududa kaybetmemek lazım Rabbim hayırlısını versin inşallah dualarım seninleKizlar alintilayqmiyorum yazdıklarınızı yürüyorum bir yandan sonuc geldi mi diye telefona bakmaktan deliricem...ya hcg artmasa cizgi koyulasir mi deyin hele deliricemm ben sonunda
İnşallah canım güzel haberler getiririm sizlereAy hadi bakalım, hayırlısıyla git al da gel bebeğini canım.
Senin kadar heyecanlandık kuzum ya baya koyulaşmış çok belli ve gün içinde yaptın yani üstelik. Hemen yaz bizeKizlar alintilayqmiyorum yazdıklarınızı yürüyorum bir yandan sonuc geldi mi diye telefona bakmaktan deliricem...ya hcg artmasa cizgi koyulasir mi deyin hele deliricemm ben sonunda
Canım tedavin sağlıcakla ilerlesin inşallahİnşallah canım pazartesi covid için teste gideceğim ona daha çok heyecanlanıyorum valla.