2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Sokakta yürüyorum avare avare diyetisyen randevum vardi...benim ne olduğum belli değil sonuca gore görüşelim dedim çıktım...yürüyorum sadece..hislerim karışık...E cizgi neden koyulasti idrarda bhcg olmasa koyulasir mi o kadar

Ayyy hadi inşallah Ya dün aklıma geldi de yazamadım. Senin iğne etkisi geçti de tekrar kendi yükselmeye mi başlayacak acaba diye. Hadi inşallah ya

Kizlar alintilayqmiyorum yazdıklarınızı yürüyorum bir yandan sonuc geldi mi diye telefona bakmaktan deliricem...ya hcg artmasa cizgi koyulasir mi deyin hele deliricemm ben sonunda

İnşallahhh canım sıkı sıkı tutunsun sana sen bol bol dinlen

Kizlar alintilayqmiyorum yazdıklarınızı yürüyorum bir yandan sonuc geldi mi diye telefona bakmaktan deliricem...ya hcg artmasa cizgi koyulasir mi deyin hele deliricemm ben sonunda
canım sakin ol öncelikle moralini bozmak gibi olmasın ama vücudunda halen bhcg vardır idrarın yoğunluğuna göre testte çıkmış olabilir sonuçta bir anda sıfırlanmıyor sende bilirsin herşeye hazırlıklı olmak lazım tabi umududa kaybetmemek lazım Rabbim hayırlısını versin inşallah dualarım seninle

Senin kadar heyecanlandık kuzum ya baya koyulaşmış çok belli ve gün içinde yaptın yani üstelik. Hemen yaz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…