- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün. Ramazan ayında transfer yapılıyor ancak oruç tutarken gerçekleştirmen pek kolay olmayacaktır canım. Bu tamamen senin kararın olacak. Sen nasıl rahat ve mutlu olacaksan öyle yap. Gönlünce olsun
Bende 2 tane yapıyordum iki üç saat sonra çamaşıra kireç gibi geliyor ama tane olarak gelirse tekrar koyuyordumKızlar dün lutinusa baslamistim sabah 9 da 2 tane yaptm bir miktar gelmesi normal dediler ama simdi 1 tanesi geldi buda normal mi 1 tane cok degil mi
Canım ben onu aşılamadan sonra kullanmıştım. Sabah uyanır uyanmaz koy demişti doktorum. Saat 16 -17 arası çok fazla akmış oluyordu hatta bunda da onu verecek diye özellikle sordum hocam böyle böyle oluyor diye gayet normal dediKızlar dün lutinusa baslamistim sabah 9 da 2 tane yaptm bir miktar gelmesi normal dediler ama simdi 1 tanesi geldi buda normal mi 1 tane cok degil mi
Hadi inşallah yükselmiştirKizlar sizi heyecanlandırqyim mi....idrar testim koyulasti ben kan testine gidiyorum
İlaçları gitmeden almayı unutma, bıraktım demiştin.Eki Görüntüle 2832028
En alttakini simdi yaptim.
Akma gibi degil ama 1 tabe geldi tamamen butun de degil hafif erimisCanım ben onu aşılamadan sonra kullanmıştım. Sabah uyanır uyanmaz koy demişti doktorum. Saat 16 -17 arası çok fazla akmış oluyordu hatta bunda da onu verecek diye özellikle sordum hocam böyle böyle oluyor diye gayet normal dedi
Hadi hayirlisi insallahEki Görüntüle 2832028
HarikaaaaEki Görüntüle 2832028
Bütüne yakın olunca korktum bian bide daha dun basladimCanım ben onu aşılamadan sonra kullanmıştım. Sabah uyanır uyanmaz koy demişti doktorum. Saat 16 -17 arası çok fazla akmış oluyordu hatta bunda da onu verecek diye özellikle sordum hocam böyle böyle oluyor diye gayet normal dedi
Tum ilaclari bırakmıştım hatta kaldırdım...İlaçları gitmeden almayı unutma, bıraktım demiştin.
Canım bana da başladı doktorum ama şimdilik 3 ay dedi. Sonrasını bilemiyorum. Bence kişiden kişiye ya da sonuçlara göre degisiyo galibaKızlar hamilelikte oksapar kan sulandırıcı iğne kullananlar hamileliğin kaçıncı haftasına kadar kullanmak zorunda ?
Bu gözler ne görüyor öyleEki Görüntüle 2832028
Eki Görüntüle 2832028
En alttakini simdi yaptim