2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar dün lutinusa baslamistim sabah 9 da 2 tane yaptm bir miktar gelmesi normal dediler ama simdi 1 tanesi geldi buda normal mi 1 tane cok degil mi

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim yüzünü güldürsün. Ramazan ayında transfer yapılıyor ancak oruç tutarken gerçekleştirmen pek kolay olmayacaktır canım. Bu tamamen senin kararın olacak. Sen nasıl rahat ve mutlu olacaksan öyle yap. Gönlünce olsun 🍀
Teşekkür ederim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun 😍

Kizlar sizi heyecanlandırqyim mi....idrar testim koyulasti ben kan testine gidiyorum

20210422_165138.jpg

En alttakini simdi yaptim.

Kızlar dün lutinusa baslamistim sabah 9 da 2 tane yaptm bir miktar gelmesi normal dediler ama simdi 1 tanesi geldi buda normal mi 1 tane cok degil mi
Canım ben onu aşılamadan sonra kullanmıştım. Sabah uyanır uyanmaz koy demişti doktorum. Saat 16 -17 arası çok fazla akmış oluyordu hatta bunda da onu verecek diye özellikle sordum hocam böyle böyle oluyor diye gayet normal dedi

Canım ben onu aşılamadan sonra kullanmıştım. Sabah uyanır uyanmaz koy demişti doktorum. Saat 16 -17 arası çok fazla akmış oluyordu hatta bunda da onu verecek diye özellikle sordum hocam böyle böyle oluyor diye gayet normal dedi
Akma gibi degil ama 1 tabe geldi tamamen butun de degil hafif erimis

Bütüne yakın olunca korktum bian bide daha dun basladim

X