- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Ne geldi bım e kızz haberık yok benımdeTüh yaa azalır inşallah da aspiratörle işi halledersin. Sen Bime sor başka mağazaları arayıp soruyorlar depolarında kalıyo bazen. Nerde varsa da ordan alıyosun ya da onlar getiriyorlar
OtistikAspiratörle çekiyoruz yavrum ya minik kanama oluyor çok yüklenirsek bazı bebeklerde oluyormuş maalesef altı ayın dolmasını bekleyeceğiz yavruma kıyamıyorum amaKuzum üst oyuncak asılan çemberimsi şey düşüyor diyorlar bazı modellerde sen denedim mi ? O kısım korkutuyor biraz
Şu solgar ın brewers i çok övüyorlar kuşum günde 6 tane alıyormuşsun denicem benTemsili
Kız bu memeleri nasıl eskisi gibi sertleştircez yumuşak diye sinir yapıyolar yaa
Kız arabayla gidince puseti aldık bebek arabası aklımıza gelmedi bundan sonra araba da dursunGünaydın. Bebek arabasına koysaydınız
Şimdi değil ocakta gelmişti kuzum aktivite halısıNe geldi bım e kızz haberık yok benımde
Solgar dedim ona yorum yapmadı başka bir isim önerdi de. Solgar iyi biliyorum beb de yanlız 6 tane nedennŞu solgar ın brewers i çok övüyorlar kuşum günde 6 tane alıyormuşsun denicem ben
Aay yok araba herşeymiş puset ben taşıyamıyorum ki kolum kopuyo iyiki yaza bırakmamışım onu. Atın siz de arabanın arkasınaKız arabayla gidince puseti aldık bebek arabası aklımıza gelmedi bundan sonra araba da dursun
Ney önerilmiyor anlamadm orayi canimOtistikolması riskine karsı önerilmiyor
Bebekelre dönen seylerın cokta ızletılmesı tavsıye edilmiyor kuzumNey önerilmiyor anlamadm orayi canim
Ne otistik yapıyor anlamadım kuzumOtistikolması riskine karsı önerilmiyor
Otizm kuzum yaa iyi degıl dıyorlar ben cekındim almadım oyuzdenNe otistik yapıyor anlamadım kuzum
Dönence almadım yoktur da. Oyun halısında sallanan oyuncaklar var ama sabit Yani ancak bebek dokunursa kısa süre sallanır ki onu günlük hayatta da görüyorlar sorun olmaz sanırımSakin olun gençlerYasamademek123 ZEYNEPP5555 Kilya
Kızlar aktivite halısı dan bahsediyor kuzucum şuan dönenceden değil. Dönence de Otizm yapmaz var olan otizmi tetikler diye bazı çıkarımlar var. Fakat ben çok da emin değilim. Benim park yatağımın kendinden dönence si var arada açıyorum açıkçası.bazen de Dönme modunu açmadan müziklerini ve ışığını açıyorum. Ama dediğim gibi çok sık olamamkla birlikte
Ay yok olmaz ya biz de karşılarına geçip çıngırak sallıyoruz ozamn da tetikler. Olur mu hiç öyle şey.Dönence almadım yoktur da. Oyun halısında sallanan oyuncaklar var ama sabit Yani ancak bebek dokunursa kısa süre sallanır ki onu günlük hayatta da görüyorlar sorun olmaz sanırımotizm genetik diyorlar ya bence de dönence sebep değil de açığa çıkması fark edilmesini sağlar gibi
Heh onu diyecektim karsisinda cıngırak sallıyoruz kartlari gösterip dönderiyorz takip ediyor mu diye yani erken aciga cikar Allah korusun baska birsey olmaz heraldeAy yok olmaz ya biz de karşılarına geçip çıngırak sallıyoruz ozamn da tetikler. Olur mu hiç öyle şey.
Hehh aynen öylr ben de onu demek istedim
Aynen kuzum. Allah esirgesin elbet deHeh onu diyecektim karsisinda cıngırak sallıyoruz kartlari gösterip dönderiyorz takip ediyor mu diye yani erken aciga cikar Allah korusun baska birsey olmaz heralde
Evet nasipse biz düşünüyoruz ilk tatilimiziHadi Bi gündem daha oluşturayım
Yaza tatil düşünen varmı kııaazzzz aranızda