Moralden çok olanı söylemiş kuzum. Rahmin yeni embriyolara açıkBeni de hemşire aradi simdi..Yarin yaptırın testinizi ozaman dedi...doktorla konuşturacam tabi sizi yarin dedi...takviyelerinizi alin devam edin dedi..
Şunu da söyleyeyim kimyasal gebelik üzücüdür evet ama en azından vucudunuzda bir gebelik olusmus rahim kabul etmiş bu güzel dedi...bundan sonra olacak inanıyorum ben dediMoral verdi ahh sati hemsirem ya birdaha hep onu arayacagim diğerleri suratsiz
Canım kimysal gebelikle ilgili çok bilgim yok ama dün bir sayfada biri yazmıştı. 11.gununde kan değeri 30 Lara düşmüş. Kimyasal gebelik sanilmis. İki üç gün tekrar test yapınca kan değeri artmış. Ve şimdi oğluşunu kucagina almis. Her zaman bir umut varBeni de hemşire aradi simdi..Yarin yaptırın testinizi ozaman dedi...doktorla konuşturacam tabi sizi yarin dedi...takviyelerinizi alin devam edin dedi..
Şunu da söyleyeyim kimyasal gebelik üzücüdür evet ama en azından vucudunuzda bir gebelik olusmus rahim kabul etmiş bu güzel dedi...bundan sonra olacak inanıyorum ben dediMoral verdi ahh sati hemsirem ya birdaha hep onu arayacagim diğerleri suratsiz
Hahahha kızz unuturmuyum sabah köründe e hortladım saat 3 e dogru cıkar sonuc
Çoook teşekkür ederim.Çok güzel canım hayilri olsin
Elhamdülillah, darısı bekleyen herkese inşallah canım benim.Tebrik ederim canimmm...sımsıkı tutunmus annesine
Tebrikler canim kat kat katlansın insallah
Yaaaa, çok teşekkür ederim canım.CanımHayırlı olsun inşallah tebrikler
Ben bisey mı kacırdım sonucun felan mı cıktıÇoook teşekkür ederim.
Elhamdülillah, darısı bekleyen herkese inşallah canım benim.
Yaaaa, çok teşekkür ederim canım.İnşallah seninki de istediğin gibi artar cumartesiye.
Evet canım.Ben bisey mı kacırdım sonucun felan mı cıktı
Hayırlı olsunKizlar 10.gun degerim 246 geldi
Hayırlı olsun,devamı sağlıcakla ilerlesinTebrik ederim, çok güzel.
Benim de 13.gün 450.
Oohhh cokk şükürr bende beklıyroum sonucumu ınsallahh bende guzel haber verebılırımEvet canım.Bugün 13.günüm.
Çok şükür, gayet güzel artıyor.
9.gün 40,61
11.gün 152,91
13.gün 450,5
Darısı bekleyen herkesin başına.Hepiniz dualarımdasınız.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet canım.Bugün 13.günüm.
Çok şükür, gayet güzel artıyor.
9.gün 40,61
11.gün 152,91
13.gün 450,5
Darısı bekleyen herkesin başına.Hepiniz dualarımdasınız.
Tebrik ederim canım sağlıkla katlansın inşallahTebrikler kaçıncı gün embriyosuydu sizin donmuş muydu?
Gözün aydın canım katlanarak artsın inşallahTebrik ederim, çok güzel.
Benim de 13.gün 450.
Canim o bir mucize olmus ne guzel...Canım kimysal gebelikle ilgili çok bilgim yok ama dün bir sayfada biri yazmıştı. 11.gununde kan değeri 30 Lara düşmüş. Kimyasal gebelik sanilmis. İki üç gün tekrar test yapınca kan değeri artmış. Ve şimdi oğluşunu kucagina almis. Her zaman bir umut varmoralini bozma tekrar bir test ya
Valla benimde finansal okur yazarligim hiç yok diyebilirim. Arkadaslarim borsada falan çok takiliyor ama bana gore degil . Hiç anlamadigim islere girecek kadar riskide sevmiyorum sanirim:))))kazanan kazanıyor ama ben 1000 koysam -1000 olurum kesin
Esimin Arkadasin babası kredi cekmis nerden tiyo aldi ise 100 bin yatırmış 1 milyon olmuş parası insan imreniyoro kadarına gozum yok ta 2 tup bebek parası çıksa
Ne tablosu ki nereden bakılıyor tabloyaCanikolar tebrik ediyorum sizleri. Tabloda eksik olan falan varsa bana soyleyebikirmi ben gorduklerimi ekledim ama gozumden kaçmis olabilir.
Ya acikcasi tablo falan işin tabii hikayesi burda görünce insan motive oluyor falan o yüzden arada hatirlatiyorum. Hepinizi tebrik ediyorum.
Herşey Allah'tan canım,dua etmekten başka çaremiz yokCanim o bir mucize olmus ne guzel...
Ancak benim idrar testim siliklesti ve ben öyle anladım kimyasal gebelik yasadigimi zaten...su anda da cizgi hic kalmadi oyle bir durum olmaz...olsa da beni bulmaz
Amin, çok teşekkür ederim.Hayırlı olsunAllah tamamına erdirsin
Ben de merakla bekliyorum canım.Oohhh cokk şükürr bende beklıyroum sonucumu ınsallahh bende guzel haber verebılırım
Amiiiin, inşallah canım.Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah canım.Gözün aydın canım katlanarak artsın inşallah
Coook tebriklerTebrik ederim, çok güzel.
Benim de 13.gün 450.
Canımcımm tebriklerrrKizlar 10.gun degerim 246 geldi