2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Beni de hemşire aradi simdi..Yarin yaptırın testinizi ozaman dedi...doktorla konuşturacam tabi sizi yarin dedi...takviyelerinizi alin devam edin dedi..

Şunu da söyleyeyim kimyasal gebelik üzücüdür evet ama en azından vucudunuzda bir gebelik olusmus rahim kabul etmiş bu güzel dedi...bundan sonra olacak inanıyorum ben dedi Moral verdi ahh sati hemsirem ya birdaha hep onu arayacagim diğerleri suratsiz

Moralden çok olanı söylemiş kuzum. Rahmin yeni embriyolara açık Olacak Allah ın izni ile

Canım kimysal gebelikle ilgili çok bilgim yok ama dün bir sayfada biri yazmıştı. 11.gununde kan değeri 30 Lara düşmüş. Kimyasal gebelik sanilmis. İki üç gün tekrar test yapınca kan değeri artmış. Ve şimdi oğluşunu kucagina almis. Her zaman bir umut var moralini bozma tekrar bir test yap

Canim o bir mucize olmus ne guzel...

Ancak benim idrar testim siliklesti ve ben öyle anladım kimyasal gebelik yasadigimi zaten...su anda da cizgi hic kalmadi oyle bir durum olmaz...olsa da beni bulmaz

Canikolar tebrik ediyorum sizleri. Tabloda eksik olan falan varsa bana soyleyebikirmi ben gorduklerimi ekledim ama gozumden kaçmis olabilir.

Ya acikcasi tablo falan işin tabii hikayesi burda görünce insan motive oluyor falan o yüzden arada hatirlatiyorum. Hepinizi tebrik ediyorum.

Valla benimde finansal okur yazarligim hiç yok diyebilirim. Arkadaslarim borsada falan çok takiliyor ama bana gore degil . Hiç anlamadigim islere girecek kadar riskide sevmiyorum sanirim:))))

Baksaniza zaten Tr nin ilk kripto para borsa sirketi paralari alip vın turizm yapmış diyorlar... töbeee bizden uzak olsun ✌✌✌

Ne tablosu ki nereden bakılıyor tabloya ben çok bilmediğim için, büyük ihtimal tabloda yokumdur. Sadece hamile kalanlar mi tabloya ekleniyor

Hayırlı olsunAllah tamamına erdirsin
Amin, çok teşekkür ederim.
Oohhh cokk şükürr bende beklıyroum sonucumu ınsallahh bende guzel haber verebılırım
Ben de merakla bekliyorum canım.
istediğin gibi gelsin inşallah sonucun. Rabbim sana da şükretmeyi nasip etsin. ☺
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amiiiin, inşallah canım.
Gözün aydın canım katlanarak artsın inşallah
İnşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…