Allah razı olsun canım amiiinİnşallah güzel yürekli arkadaşım inşallaholmayan herkes için hayırlısını diliyorum kendim içinde pozitif olanlar içinde her zaman
Sağlıklı yaşama dönünce kendiliğinden gebe kalan çok kişi var kuzum tüp bebekle kaç kere denemiş olmamış saglikli yaşamla gebe kalmış genelde kadın faktörü sorunu olanlarda oluyor öyle benim erkek faktörü olduğu için ben ne kadar dikkat etsemde sperm sayı ve hızı az olunca biseye yaramıyorBen ilaclari biraktim bile..Asil test günüm bugün ama hic.gitmek istemiyorum...Yapmam da lazım hastaneye göndermem için...Valla işkence...
Aksam diyetisyenden randevu aldim 17.30 a oraya gitmeden yaptirayim bari...kizlar karar verdik esimle yaza kadar 15 kilo fazlam var verecegim veeeeee haziranda gene deneyecegiz..simdi para yok ama olsun
İnşallah tabii ki ne malum bizden önce dogurmucagin belki ikiz olacak 37. Haftada doğacak inşallah biz hamile kalırsam yani beenn benimkinin abisi ablası olsunlarSiz dogurmdan size yetişcegim ona göre
İnşallah kuzucuk kendi nasibi ile gelir. Allah kolaylık versin canım. Bakarsın diyetisyen kendi başına çözüm olur kim bilirBen ilaclari biraktim bile..Asil test günüm bugün ama hic.gitmek istemiyorum...Yapmam da lazım hastaneye göndermem için...Valla işkence...
Aksam diyetisyenden randevu aldim 17.30 a oraya gitmeden yaptirayim bari...kizlar karar verdik esimle yaza kadar 15 kilo fazlam var verecegim veeeeee haziranda gene deneyecegiz..simdi para yok ama olsun
Hadi inşallah öyledir cnm bugün de yaptım zaten test kocaman tek çizgi saolsun teki çıkıyor oda çıkmasa ne yapardımAllah razı olsun canım amiiinAyrıca senin yedinci gün daha kuzum. Transfer günü sayılmıyor. O yüzden erken gerçekten.
Agzin bal yesinİnşallah tabii ki ne malum bizden önce dogurmucagin belki ikiz olacak 37. Haftada doğacak inşallah biz hamile kalırsam yani beenn benimkinin abisi ablası olsunlar
Evet evet onu da diyecegim canim ben bebek istiyorum benim su yumurtaları kalitelendir diyeceğim elbet vardır bir bildigiİnşallah kuzucuk kendi nasibi ile gelir. Allah kolaylık versin canım. Bakarsın diyetisyen kendi başına çözüm olur kim bilir
Rabbim maddi manevi yolunu açsın duamu böyle ediyorum sana da hekresede bu yolda insan maddi olarak da çok yıpranıyor manevi olaeak da rabbim yerlerini doldurtsun canımAgzin bal yesinne guzel dedin oyle insallah kuzum insallahhhhhh
Bir de üçüncü embriyosu değil mi canım doğru hatırlıyorum?Hadi inşallah öyledir cnm bugün de yaptım zaten test kocaman tek çizgi saolsun teki çıkıyor oda çıkmasa ne yapardım
Evet cnm 3. Gün embryosu çift konduBir de üçüncü embriyosu değil mi canım doğru hatırlıyorum?
Ooo o zaman o daha yeni tutunuyor zatenEvet cnm 3. Gün embryosu çift kondu
Canim inanki manevi olarak cok yıpratıcı evet...Ama maddi olarak cok zor gelmeye başladı...Maddi sıkıntı olmasa 45 yaşıma kadar yılda 3 kez denerim ben iste Ah ah varlığı dertmis yokluğu yara...Rabbim maddi manevi yolunu açsın duamu böyle ediyorum sana da hekresede bu yolda insan maddi olarak da çok yıpranıyor manevi olaeak da rabbim yerlerini doldurtsun canım
İnşallah cnm.oglumdada 9. Gün yapmıştım çok çok silik cikmisti eşim teleskoopla bakınca görünüyor ama görünüyor diye dalga geçiyordu şimdi 9. Günde inşallah öyle teleskopla görecek akdsr çıkar yaniOoo o zaman o daha yeni tutunuyor zatensana sımsıkı yapışsın annesi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımBenimde gebeligim kesinlesti 13 sene sonra rabbim bana ilk defa nasip etti allah kucagima saglikli evlat nasip etsindarisi haber bekleyenlere Suan meragimiz ikizmi tekme
Aynen öyle herkese rabbim.odeme kolaylıhi versinCanim inanki manevi olarak cok yıpratıcı evet...Ama maddi olarak cok zor gelmeye başladı...Maddi sıkıntı olmasa 45 yaşıma kadar yılda 3 kez denerim ben iste Ah ah varlığı dertmis yokluğu yara...
kazanan kazanıyor ama ben 1000 koysam -1000 olurum kesin
Esimin Arkadasin babası kredi cekmis nerden tiyo aldi ise 100 bin yatırmış 1 milyon olmuş parası insan imreniyoro kadarına gozum yok ta 2 tup bebek parası çıksa
Canım bende dayanamadım 9.gu yaptım hafif silik çıktı 10.gunde 9.gine benzer çıktı. Bugün 11. Ci gunum. Sonuç bekliyorum kan verdimKuzum 10. Günde mi yaptın bu testleri benimde 8. Günüm yapmamak için zor duruyorum
Ayyy hadi güzel haberlerle gel canımCanım bende dayanamadım 9.gu yaptım hafif silik çıktı 10.gunde 9.gine benzer çıktı. Bugün 11. Ci gunum. Sonuç bekliyorum kan verdim
Ama ben evde test yaptığıma pisman oldu. İnsanı daha çok büyük strese sokuyor. Hergun çizgi silik çıkacak mı diye düşünüyorsun. Bence evde test yapmadan direkt kan testi yap gunundeKuzum 10. Günde mi yaptın bu testleri benimde 8. Günüm yapmamak için zor duruyorum