2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

İnşallah güzel yürekli arkadaşım inşallah olmayan herkes için hayırlısını diliyorum kendim içinde pozitif olanlar içinde her zaman
Allah razı olsun canım amiiin Ayrıca senin yedinci gün daha kuzum. Transfer günü sayılmıyor. O yüzden erken gerçekten.

Sağlıklı yaşama dönünce kendiliğinden gebe kalan çok kişi var kuzum tüp bebekle kaç kere denemiş olmamış saglikli yaşamla gebe kalmış genelde kadın faktörü sorunu olanlarda oluyor öyle benim erkek faktörü olduğu için ben ne kadar dikkat etsemde sperm sayı ve hızı az olunca biseye yaramıyor

İnşallah kuzucuk kendi nasibi ile gelir. Allah kolaylık versin canım. Bakarsın diyetisyen kendi başına çözüm olur kim bilir

Allah razı olsun canım amiiin Ayrıca senin yedinci gün daha kuzum. Transfer günü sayılmıyor. O yüzden erken gerçekten.
Hadi inşallah öyledir cnm bugün de yaptım zaten test kocaman tek çizgi saolsun teki çıkıyor oda çıkmasa ne yapardım

İnşallah kuzucuk kendi nasibi ile gelir. Allah kolaylık versin canım. Bakarsın diyetisyen kendi başına çözüm olur kim bilir
Evet evet onu da diyecegim canim ben bebek istiyorum benim su yumurtaları kalitelendir diyeceğim elbet vardır bir bildigi

Rabbim maddi manevi yolunu açsın duamu böyle ediyorum sana da hekresede bu yolda insan maddi olarak da çok yıpranıyor manevi olaeak da rabbim yerlerini doldurtsun canım
Canim inanki manevi olarak cok yıpratıcı evet...Ama maddi olarak cok zor gelmeye başladı...Maddi sıkıntı olmasa 45 yaşıma kadar yılda 3 kez denerim ben iste Ah ah varlığı dertmis yokluğu yara...

Eklentiler

• Screenshot_20210422_120017_com.instagram.android.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 23
Kuzum 10. Günde mi yaptın bu testleri benimde 8. Günüm yapmamak için zor duruyorum
Ama ben evde test yaptığıma pisman oldu. İnsanı daha çok büyük strese sokuyor. Hergun çizgi silik çıkacak mı diye düşünüyorsun. Bence evde test yapmadan direkt kan testi yap gununde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…