2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kac yaşındasın canim kacinci denemen Allahim sagliklica kucağına almayı nasip etsin..Ne kadar sevindim bilemezsin🥰🥰
Bu 4cü ama söyle ilk 3 eski esimden dolayi yaptirmistim tutmadi hic tutmadi ve almanyada icsi tedavisi aralarinda suanla dünyalar kadar fark var kullandigim ilaclardan tedaviyi kadar

yasim 34 bu ikinci esimde benim pco ve tüplerimin kapali oldugunu ögrendim daha dogrusu tek kapali tüp onuda actirdim

zaman kaybetmemek icin hemen tüp bebek yaptirdim acibadem bülent tirasda
6.gün embriyosu transfer edildi

ben ayin 13. transfer oldum 17. testde positiv cikmaya basladi dün kesinlesti ❤️❤️❤️ Ama size atmistim cikiyordu

ve hic korumadim yürüdüm bol bol düsünkü ortaköyü boydan boya

kendi düsüncem tabi kan dolasimim olmasini istedim hergün gezdim eminönü sisli nisantasi ortaköy

tabiki yavas ve dikkatli sekilde kosa kosa degil dinlene dinlene

Yazamadım dün hiç keyfim yoktu kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim destekleriniz için 🙏🏻 hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbir şey gelmez elimden.. artık bundan sonrasına bakacağım.. inşallah sonraki denemede bizlere de Allah'ım kısmet eder minik bebisler 🥰❤️ iyi ki varsınız canım kadinlar ❤️❤️
İnşallah canım. Umudunu hiç kaybetme. Dua etmeye ve elinden geleni yapmaya devam. Rabbim büyüktür, zamanı gelince olacak inşallah. ❤️

X