Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyi bilemedin canim gozun aydin tebriklerrrrrrKizlar 11. Günüm 118 çıktı 3.gun tek embriyo bilemedim
Kuzucum gayet güzel inşallah kat kat katlansın hayırlı olsunKizlar 11. Günüm 118 çıktı 3.gun tek embriyo bilemedim
İlk defa kan testinde 0 dan farklı bir rakam gördüm canım ondan, kimyasal gebelikten korkuyorum ondan dolayı. Değerin nasıl olduğunu bilemedim. Yarın tekrar yapacağım kan testi. Yarına istemiştiNeyi bilemedin canim gozun aydin tebriklerrrrrr
Teşekkür ederim kuzum inşallah yarın tekrar bakacağım.Kuzucum gayet güzel inşallah kat kat katlansın hayırlı olsun
Tebrikler canım katlanarak artsın inşallahKizlar 11. Günüm 118 çıktı 3.gun tek embriyo bilemedim
İnşallah canım çok sagolasin, artık sabirsizlikla yarını bekleyecegimTebrikler canım katlanarak artsın inşallah
Kuzucum rahatla artık gayet güzel artmış tebrik ederimGelldiii sonucc ama % 100 katlamamış yınee en son 2 gun önce 233 dü hayrunnisa85 matematık uzamnımız kaç artmıs
Canım yılmamana ve sağlam adımlarla yürümeye devam etmene sevindim Rabbim inşallah bu çabalarınla nasip edecek sana belki birdaha tedaviye gerek kalmaz 9ilaclari biraktim bile..Asil test günüm bugün ama hic.gitmek istemiyorum...Yapmam da lazım hastaneye göndermem için...Valla işkence...
Aksam diyetisyenden randevu aldim 17.30 a oraya gitmeden yaptirayim bari...kizlar karar verdik esimle yaza kadar 15 kilo fazlam var verecegim veeeeee haziranda gene deneyecegiz..simdi para yok ama olsun
Canım %100 olması gerekmiyor ki %60 artması yeterli kii senin maşallah %60dan fazla artmış içini rahat tut böyle devam etsin inşallah katlanarakGelldiii sonucc ama % 100 katlamamış yınee en son 2 gun önce 233 dü hayrunnisa85 matematık uzamnımız kaç artmıs
Cokk tesekur ederımKuzucum rahatla artık gayet güzel artmış tebrik ederim
Insallahh devam ederde cok tesekur ederımCanım %100 olması gerekmiyor ki %60 artması yeterli kii senin maşallah %60dan fazla artmış içini rahat tut böyle devam etsin inşallah katlanarak
hayırlı olsun çok güzel artmışEvet canım. Bugün 13.günüm.
Çok şükür, gayet güzel artıyor.
9.gün 40,61
11.gün 152,91
13.gün 450,5
Darısı bekleyen herkesin başına. Hepiniz dualarımdasınız.
MasallaahhhhGelldiii sonucc ama % 100 katlamamış yınee en son 2 gun önce 233 dü hayrunnisa85 matematık uzamnımız kaç artmıs
Yüzde 74 artmış canım, süperGelldiii sonucc ama % 100 katlamamış yınee en son 2 gun önce 233 dü hayrunnisa85 matematık uzamnımız kaç artmıs
Masallaahhhh
Cok tesekur ederımYüzde 74 artmış canım, süper
Coook tebrikler
Canımcımm tebriklerrr
Kat kat artsın değerlerinizzz kuzularrr
Çok teşekkür ederim kızlarhayırlı olsun çok güzel artmış