İnşallah canımAyyy hadi güzel haberlerle gel canım
Bu 4cü ama söyle ilk 3 eski esimden dolayi yaptirmistim tutmadi hic tutmadi ve almanyada icsi tedavisi aralarinda suanla dünyalar kadar fark var kullandigim ilaclardan tedaviyi kadarKac yaşındasın canim kacinci denemen Allahim sagliklica kucağına almayı nasip etsin..Ne kadar sevindim bilemezsin
Hayırlı haberlere inşallah canımCanım bende dayanamadım 9.gu yaptım hafif silik çıktı 10.gunde 9.gine benzer çıktı. Bugün 11. Ci gunum. Sonuç bekliyorum kan verdim
İnşallah canımHayırlı haberlere inşallah canım
Ay hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz.Canım bende dayanamadım 9.gu yaptım hafif silik çıktı 10.gunde 9.gine benzer çıktı. Bugün 11. Ci gunum. Sonuç bekliyorum kan verdim
Var kuzum çok şükürİnşallah canım dualarımızdasınızDondurulmuş embriyon var mıydı ?
İnşallah canım. Umudunu hiç kaybetme. Dua etmeye ve elinden geleni yapmaya devam. Rabbim büyüktür, zamanı gelince olacak inşallah.Yazamadım dün hiç keyfim yoktu kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim destekleriniz içinhayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbir şey gelmez elimden.. artık bundan sonrasına bakacağım.. inşallah sonraki denemede bizlere de Allah'ım kısmet eder minik bebisler iyi ki varsınız canım kadinlar
Çok şükür kuzum. İnşallah kendini iyi hissettiğin en yakın zamanda yeniden ve bu kez pozitiflerleVar kuzum çok şükür
Çok güzel canım hayilri olsinTebrik ederim, çok güzel.
Benim de 13.gün 450.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahKizlar 10.gun degerim 246 geldi
CanımTebrik ederim, çok güzel.
Benim de 13.gün 450.
Çok güzel canim çok sevindimKizlar 10.gun degerim 246 geldi
Tebrikler kaçıncı gün embriyosuydu sizin donmuş muydu?Kizlar 10.gun degerim 246 geldi
Tebrik ederim canimmm.Tebrik ederim, çok güzel.
Benim de 13.gün 450.
Tebrikler canim kat kat katlansın insallahKizlar 10.gun degerim 246 geldi
5.gun dondurulmuşTebrikler kaçıncı gün embriyosuydu sizin donmuş muydu?