2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yarın devlete gideceğim acile. Yarın kapalı oldukları için sağlık ocakları. Merkezden merkeze fark ettiğini bilmiyordum canım iyiki söyledin. Bizim burada tıp.merkezi var dün sordum diyor ki tüp bebek ise iki gün sonra çıkacak sonuç, normal gebelikte yarım saat sonra sonuç çıkar ama netligine çok güvenmeyin saçmalık, bende o yüzden sağlık ocağına gideceğim bugun

Çok saçma gerçekten, ne alakası varmış acaba? Erken gebelik testi gibi daha hassas ölçüm mü yapıyorlar acaba?
Ben bizim burdaki tıp merkezine gittiğimde bir açıklama yapmıyorum, beta hcg baktırıcam diyorum o kadar.

Aynen bende şaşırdım, birde 30 dakikada sonuç veren testleri içinde garanti vermiyirlar sağlık ocağında yaptıracağım test saat 5 e kadar çıkacakmış bakalım artık,

Hepinize merhaba desteğiniz için çok teşekkür ederim dün çok üzgün olduğum için ve duygularımı ifade etmekte zorlandığım için yazamadım ama hepinizin mesajlarınızı okudum iyi ki varsınız... Burada pozitif Haberler de beraber sevindik maalesef Ben de dahil negatif haberlerde beraber uzulduk hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, benim sorunum yarim rahimli olmam ve yumurta rezervimin az olmasi idi zor olacagini bilmiyorum bu kadar sorun ile ama inaniyorum ve pes etmeyecegim bugun gidip doktorumla konusacagim sanirim histereskopi olacakmisim nasil bir islem hic bilmiyorum ama ustesinden gelirim neler yasadim bugune kadar ... umut hep var ... dondurulmus embriyom da kalmadi tekrar sureci bastan alacagiz umarim bu kez yumurtalarim kaliteli olur ve bana sımsıkı tutunurlar Hepinize sevgiler dualarım sizinle

Canım kuzum Allah ım yardımcın olsun, rezerv azlığı için benim tavsiyem hemen vitaminlere başlaman belki kullanıyorsundur zaten. Rezerv artmıyor ama yumurta enerjini iyileştirdiğini düşünüyorum. Yarım rahim zaten engel değil kuzum. Histereskopi anestezi ile daha ayrıntılı ölçümler yapılıyor rahmi yumurtalıkları değerlendiriyorlar. İnşallah olacak Dualarımız seninle. İnşallah burada güzel gelişmelerini bekleyeceğiz. Canın ne zaman isterse yaz ne olur. Acıyan yerlerinden öpüyorum. Kendine iyi bak ki her şey daha iyi olsun.

Canım benim gönlünce olsun inşallah Yılmak yıkılmak bizlere yakışmaz zaten

Gayet kolay bir işlem canim rahimle ilgii problemleri çözüyor umarim yeni tedavinde hersey gönlünce olur

Günaydın beybiler,

Yine bir beyin yakan bi soruya cevap bulmak için yazıyorum. Şimdi doğal yolla hamile kalındığında gebelik haftasını hesaplamak için son adet tarihini soruyorlar ya, tüp bebek tedavisi ile embriyo transferinden sonra gebelik haftası nasıl hesaplanıyor? pozitif sonucu alan arkadaşlar gebeliğin kaçıncı haftası oluyo şimdi

Günaydın canım ben de bilmiyorum ultrasonla doktor söylüyor galiba

Kizlar kimyasal gebelik embriyoda sıkıntı oldugu icin mi olur ki...aslinda tutunmaya çalışmış ama gelişememis olduğu için demi...Ya da kan igneleri mi yetmedi ki...bununn sebebini bulmak cok zor degil mi..
Rahim sıkıntılı bebeği barındırmıyor. Embriyo hastalıklı.kromozomsal, genetik ..ignelerden değil

canım ben yeni gördüm vardır bundada hayır histereskopi mutlaka yaptır benim arkadaşımın kalp şeklindeydi histereskopiyle düzeldi ertesi ay hamile kaldı belki düzeldikten sonra tüp bebeğe bile gerek kalmaz

Sanirim yine ayni regl gunu hesaplaniyor ama ultrosnda tam haftasi daha sonra belli oluyor. Ben böyle duymuştum ama emin değilim.

Tüp Bebek Gebelik Hesaplama Nasıl Yapılır?​

Tüp bebek gebelik hesaplamasında normal gebelikten farklı olarak döllenmenin hangi günde gerçekleştiği bellidir. Tüp bebek işlemleri sırasında da doğal adet siklüsü takip edildiği için embriyonun rahme yerleştirilme tarihi, son adet tarihinin ilk gününden iki hafta sonrasına denk gelir. Muhtemel doğum tarihi embriyonun rahme yerleştirildiği güne 266 gün (yaklaşık 38 hafta) eklenerek hesaplanır. Embriyo yerleştirildikten 12 gün sonra yapılan B-HCG testi pozitif çıkarsa yani gebelik oluştuysa gebelik haftası, 4 haftalık olarak kabul edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…