Yarın devlete gideceğim acile. Yarın kapalı oldukları için sağlık ocakları. Merkezden merkeze fark ettiğini bilmiyordum canım iyiki söyledin. Bizim burada tıp.merkezi var dün sordum diyor ki tüp bebek ise iki gün sonra çıkacak sonuç, normal gebelikte yarım saat sonra sonuç çıkar ama netligine çok güvenmeyinMesela benim normal test günüm dündü, önceki gün evimin yakınındaki tıp merkezinde beta hcg baktırmıştım. Onun için bugün tekrar aynı yere gidip baktırıcam.
Laboratuvardan laboratuvara sonuç değişebiliyor. Yarın çok artış olmazsa bozma yani moralini.
Çok saçma gerçekten, ne alakası varmış acaba?Yarın devlete gideceğim acile. Yarın kapalı oldukları için sağlık ocakları. Merkezden merkeze fark ettiğini bilmiyordum canım iyiki söyledin. Bizim burada tıp.merkezi var dün sordum diyor ki tüp bebek ise iki gün sonra çıkacak sonuç, normal gebelikte yarım saat sonra sonuç çıkar ama netligine çok güvenmeyinsaçmalık, bende o yüzden sağlık ocağına gideceğim bugun
Aynen bende şaşırdım, birde 30 dakikada sonuç veren testleri içinde garanti vermiyirlarÇok saçma gerçekten, ne alakası varmış acaba?Erken gebelik testi gibi daha hassas ölçüm mü yapıyorlar acaba?
Ben bizim burdaki tıp merkezine gittiğimde bir açıklama yapmıyorum, beta hcg baktırıcam diyorum o kadar.
Canım kuzum Allah ım yardımcın olsun, rezerv azlığı için benim tavsiyem hemen vitaminlere başlaman belki kullanıyorsundur zaten. Rezerv artmıyor ama yumurta enerjini iyileştirdiğini düşünüyorum. Yarım rahim zaten engel değil kuzum. Histereskopi anestezi ile daha ayrıntılı ölçümler yapılıyor rahmi yumurtalıkları değerlendiriyorlar. İnşallah olacakHepinize merhaba desteğiniz için çok teşekkür ederim dün çok üzgün olduğum için ve duygularımı ifade etmekte zorlandığım için yazamadım ama hepinizin mesajlarınızı okudum iyi ki varsınız... Burada pozitif Haberler de beraber sevindik maalesef Ben de dahil negatif haberlerde beraber uzulduk hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, benim sorunum yarim rahimli olmam ve yumurta rezervimin az olmasi idi zor olacagini bilmiyorum bu kadar sorun ile ama inaniyorum ve pes etmeyecegim bugun gidip doktorumla konusacagim sanirim histereskopi olacakmisim nasil bir islem hic bilmiyorum ama ustesinden gelirim neler yasadim bugune kadar ... umut hep var ... dondurulmus embriyom da kalmadi tekrar sureci bastan alacagiz umarim bu kez yumurtalarim kaliteli olur ve bana sımsıkı tutunurlarHepinize sevgiler dualarım sizinle
Canım benim gönlünce olsun inşallahHepinize merhaba desteğiniz için çok teşekkür ederim dün çok üzgün olduğum için ve duygularımı ifade etmekte zorlandığım için yazamadım ama hepinizin mesajlarınızı okudum iyi ki varsınız... Burada pozitif Haberler de beraber sevindik maalesef Ben de dahil negatif haberlerde beraber uzulduk hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, benim sorunum yarim rahimli olmam ve yumurta rezervimin az olmasi idi zor olacagini bilmiyorum bu kadar sorun ile ama inaniyorum ve pes etmeyecegim bugun gidip doktorumla konusacagim sanirim histereskopi olacakmisim nasil bir islem hic bilmiyorum ama ustesinden gelirim neler yasadim bugune kadar ... umut hep var ... dondurulmus embriyom da kalmadi tekrar sureci bastan alacagiz umarim bu kez yumurtalarim kaliteli olur ve bana sımsıkı tutunurlarHepinize sevgiler dualarım sizinle
Gayet kolay bir işlem canim rahimle ilgii problemleri çözüyor umarim yeni tedavinde hersey gönlünce olurHepinize merhaba desteğiniz için çok teşekkür ederim dün çok üzgün olduğum için ve duygularımı ifade etmekte zorlandığım için yazamadım ama hepinizin mesajlarınızı okudum iyi ki varsınız... Burada pozitif Haberler de beraber sevindik maalesef Ben de dahil negatif haberlerde beraber uzulduk hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, benim sorunum yarim rahimli olmam ve yumurta rezervimin az olmasi idi zor olacagini bilmiyorum bu kadar sorun ile ama inaniyorum ve pes etmeyecegim bugun gidip doktorumla konusacagim sanirim histereskopi olacakmisim nasil bir islem hic bilmiyorum ama ustesinden gelirim neler yasadim bugune kadar ... umut hep var ... dondurulmus embriyom da kalmadi tekrar sureci bastan alacagiz umarim bu kez yumurtalarim kaliteli olur ve bana sımsıkı tutunurlarHepinize sevgiler dualarım sizinle
Allah rast getirsin inşallahKızlar ben transfere gidiyorum hepinizin dualarına talibim
Canım hayırlısı olsun, heyecanlanma, bol bol dua et, aklına güzel şeyler getir, mutlu anlarınızı düşünKızlar ben transfere gidiyorum hepinizin dualarına talibim
Günaydın canım ben de bilmiyorum ultrasonla doktor söylüyor galibaGünaydınbeybiler,
Yine bir beyin yakan bi soruya cevap bulmak için yazıyorum. Şimdi doğal yolla hamile kalındığında gebelik haftasını hesaplamak için son adet tarihini soruyorlar ya, tüp bebek tedavisi ile embriyo transferinden sonra gebelik haftası nasıl hesaplanıyor? pozitif sonucu alan arkadaşlar gebeliğin kaçıncı haftası oluyo şimdi
Hayırla git gel kuzum. Güzel geçsin inşallahKızlar ben transfere gidiyorum hepinizin dualarına talibim
Rahim sıkıntılı bebeği barındırmıyor. Embriyo hastalıklı.kromozomsal, genetik ..ignelerden değilKizlar kimyasal gebelik embriyoda sıkıntı oldugu icin mi olur ki...aslinda tutunmaya çalışmış ama gelişememis olduğu için demi...Ya da kan igneleri mi yetmedi ki...bununn sebebini bulmak cok zor degil mi..
canım ben yeni gördüm vardır bundada hayır histereskopi mutlaka yaptır benim arkadaşımın kalp şeklindeydi histereskopiyle düzeldi ertesi ay hamile kaldı belki düzeldikten sonra tüp bebeğe bile gerek kalmazHepinize merhaba desteğiniz için çok teşekkür ederim dün çok üzgün olduğum için ve duygularımı ifade etmekte zorlandığım için yazamadım ama hepinizin mesajlarınızı okudum iyi ki varsınız... Burada pozitif Haberler de beraber sevindik maalesef Ben de dahil negatif haberlerde beraber uzulduk hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, benim sorunum yarim rahimli olmam ve yumurta rezervimin az olmasi idi zor olacagini bilmiyorum bu kadar sorun ile ama inaniyorum ve pes etmeyecegim bugun gidip doktorumla konusacagim sanirim histereskopi olacakmisim nasil bir islem hic bilmiyorum ama ustesinden gelirim neler yasadim bugune kadar ... umut hep var ... dondurulmus embriyom da kalmadi tekrar sureci bastan alacagiz umarim bu kez yumurtalarim kaliteli olur ve bana sımsıkı tutunurlarHepinize sevgiler dualarım sizinle
Histereskopi oldum sirf onun icin herseye bakti cizik atti rahimde hic bir sıkıntı yok cok guzel dedi.sanirim embriyolarda sıkıntı vardı..Rahim sıkıntılı bebeği barındırmıyor. Embriyo hastalıklı.kromozomsal, genetik ..ignelerden değil
Hayirli ugurlu olsun inşallah rabbim yardimcin olsunKızlar ben transfere gidiyorum hepinizin dualarına talibim
Sanirim yine ayni regl gunu hesaplaniyor ama ultrosnda tam haftasi daha sonra belli oluyor. Ben böyle duymuştum ama emin değilim.Günaydınbeybiler,
Yine bir beyin yakan bi soruya cevap bulmak için yazıyorum. Şimdi doğal yolla hamile kalındığında gebelik haftasını hesaplamak için son adet tarihini soruyorlar ya, tüp bebek tedavisi ile embriyo transferinden sonra gebelik haftası nasıl hesaplanıyor? pozitif sonucu alan arkadaşlar gebeliğin kaçıncı haftası oluyo şimdi
Günaydınbeybiler,
Rabbim yardımcın olsun canım, dualarımız seninle.Kızlar ben transfere gidiyorum hepinizin dualarına talibim