2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Estag. Vaktim okdukca kim nasil isterse eklemeye calisirim. Valla en korktigum sey kalp kirmak hele ki tup bebek annelerini... hicbir kuralimiz yok nasil istersek öyle yapariz hepberaber. İsteyin listenin tepesine ekliyim😁🧚🤣
Canımm çok teşekkür ederim çok tatlısın 🤲🏻❤️Listeye girmek isterim çok uğurlu burası
4 yıldır evliyim
2 yıldır deniyoruz
İlk tüp bebek deneyimim olacak
Rezervim az o yüzden prp oldum
Doktor dün 2.adetinle gel dedi
Başka hangi bilgi lazımsa vereyim hemen😍

Hepinize merhaba desteğiniz için çok teşekkür ederim dün çok üzgün olduğum için ve duygularımı ifade etmekte zorlandığım için yazamadım ama hepinizin mesajlarınızı okudum iyi ki varsınız... Burada pozitif Haberler de beraber sevindik maalesef Ben de dahil negatif haberlerde beraber uzulduk hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, benim sorunum yarim rahimli olmam ve yumurta rezervimin az olmasi idi zor olacagini bilmiyorum bu kadar sorun ile ama inaniyorum ve pes etmeyecegim bugun gidip doktorumla konusacagim sanirim histereskopi olacakmisim nasil bir islem hic bilmiyorum ama ustesinden gelirim neler yasadim bugune kadar ... umut hep var ... dondurulmus embriyom da kalmadi tekrar sureci bastan alacagiz umarim bu kez yumurtalarim kaliteli olur ve bana sımsıkı tutunurlar ❤️ Hepinize sevgiler dualarım sizinle🤲🏻
Gerçekten birbirimizi tanımasak da aynı kaderi paylaştığımızdan olacak heralde, hem beraber sevindik hem de beraber üzüldük. Transferden önceki son muayenemde doktor bi kağıt aldı eline, bak senden sonraki hastaya gebelik haberi vericez dedi. Yaaaaa dedim, gözlerim doldu sevinçten. Hiç görmediğim, tanımadığım, mesajlaşmadığım biriydi. Yani sizlerden çok daha tanımadığım biriydi.
Rabbim bizim gibi bekleyen herkese bu sevinci yaşatsın, sağlıkla evlatlarımızı kucaklarımıza alalım. 🥰

Estag. Vaktim okdukca kim nasil isterse eklemeye calisirim. Valla en korktigum sey kalp kirmak hele ki tup bebek annelerini... hicbir kuralimiz yok nasil istersek öyle yapariz hepberaber. İsteyin listenin tepesine ekliyim😁🧚🤣
ay ben unutmuşum listeye yazdırmayı🙈 yaş:36 problem çikolata kisti embriyo sayısı:7 transfer:21 nisan dondurulmuş 5.gün tek embriyo💗

Kizlar günaydın birşey soracağım 6 gün öncesine ait hassa gebelik kitleri birde adet sonrasına ait gebelik kitleri mevcut. Sizler doğru sonucu hangi gebelik testi ile aldınız. Ben bu şekilde iki tane olduğunu bilmiodum.her ikisi ile de yaptim 10.gunumde baya fark var 🙂 zaten bugün sağlık ocağında kan testi verechim.
Kuzum 10. Günde mi yaptın bu testleri benimde 8. Günüm yapmamak için zor duruyorum

Benimde gebeligim kesinlesti 13 sene sonra rabbim bana ilk defa nasip etti allah kucagima saglikli evlat nasip etsin 🥰 darisi haber bekleyenlere 🤲🏻 Suan meragimiz ikizmi tekme🥰🥰
Kac yaşındasın canim kacinci denemen Allahim sagliklica kucağına almayı nasip etsin..Ne kadar sevindim bilemezsin🥰🥰

Kuzum 10. Günde mi yaptın bu testleri benimde 8. Günüm yapmamak için zor duruyorum
Merhaba aynı gün transfer olduk sanırım perşembe sabah 11 de yapildi benim. Bugün kaset test yaptım hicbirsey yok 3. Gün embriyosu benim belki ondandir sizin kaçıncı gün embriyosu

Ben hic güvenmiyorum elindeki paradan da olma canım benim 😅ama gercekteb ciddi masraflar haklisin gmdun geceden beri yol gidiyoruz yeni evimize gelebildik dünyanın masrafı cikti hastanede son umudum insallah deger😐
🤣🤣🤣 kazanan kazanıyor ama ben 1000 koysam -1000 olurum kesin🤣🤣
Esimin Arkadasin babası kredi cekmis nerden tiyo aldi ise 100 bin yatırmış 1 milyon olmuş parası insan imreniyor :KK70: o kadarına gozum yok ta 2 tup bebek parası çıksa :KK70:

Merhaba aynı gün transfer olduk sanırım perşembe sabah 11 de yapildi benim. Bugün kaset test yaptım hicbirsey yok 3. Gün embriyosu benim belki ondandir sizin kaçıncı gün embriyosu
Benimde Perşembe 11 de yapıldı canım 15 nisan bugün 8. Gün mu oluyor 7. Gün mu

Hepinize merhaba desteğiniz için çok teşekkür ederim dün çok üzgün olduğum için ve duygularımı ifade etmekte zorlandığım için yazamadım ama hepinizin mesajlarınızı okudum iyi ki varsınız... Burada pozitif Haberler de beraber sevindik maalesef Ben de dahil negatif haberlerde beraber uzulduk hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, benim sorunum yarim rahimli olmam ve yumurta rezervimin az olmasi idi zor olacagini bilmiyorum bu kadar sorun ile ama inaniyorum ve pes etmeyecegim bugun gidip doktorumla konusacagim sanirim histereskopi olacakmisim nasil bir islem hic bilmiyorum ama ustesinden gelirim neler yasadim bugune kadar ... umut hep var ... dondurulmus embriyom da kalmadi tekrar sureci bastan alacagiz umarim bu kez yumurtalarim kaliteli olur ve bana sımsıkı tutunurlar ❤️ Hepinize sevgiler dualarım sizinle🤲🏻
Canım benim öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Çok zor süreçler hepimiz yaşıyoruz. Ama negatif olunca insan farklı bir boyut yaşıyor çok haklısın 😔 Bende yarim rahimliyim. Sağ tarafım yok. Tüp bebek tedavisine başlamadan 2 kez histereskopi 2 kez laparoskopi ameliyati oldum. Ikincisinde doktorum sol tüpümde sıvı olduğu için tüpü aldı. Yarim rahim olduğum için rahimde yer açtı. Ilk denemede çok şükür pozitifi gördük. Allahım sağlıkla ilerlermeyi nasip etsin. Bizim durumumuz gebeliğe engel değil içini rahat tut. Sadece risklerimiz var. En kısa zamanda güzel sonuçlar alacağına eminim 🤗🤗🤗

Benimde Perşembe 11 de yapıldı canım 15 nisan bugün 8. Gün mu oluyor 7. Gün mu
7. Gün oluyormus ama ben ilk tedavimde tam ayni gününde kaset test yapmistim cok cok silikçıkmıştı oğlum var :) deneyeyim dedim ama bu sefer çıkmadı bence bugun de yapma 3. Gün embriyosu ise inşallah bekledigimize kavustursun Allah

Yazamadım dün hiç keyfim yoktu kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim destekleriniz için 🙏🏻 hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbir şey gelmez elimden.. artık bundan sonrasına bakacağım.. inşallah sonraki denemede bizlere de Allah'ım kısmet eder minik bebisler 🥰❤️ iyi ki varsınız canım kadinlar ❤️❤️

Bı defa daha geldi sonra gelmedi kuzum ama tutmadı gibi hissediyorum icidme öyle bı his var bugün 8.gunum kzuum
Canım moralini yüksek tut olacak inşallah 🤲🏻 Hem lekelenme genelde iyiye işarettir ki az kaldı bir kaç güne güzel haber vereceksin Allah ın izni ile

Canım moralini yüksek tut olacak inşallah 🤲🏻 Hem lekelenme genelde iyiye işarettir ki az kaldı bir kaç güne güzel haber vereceksin Allah ın izni ile
İnşallah güzel yürekli arkadaşım inşallah 💜 olmayan herkes için hayırlısını diliyorum kendim içinde pozitif olanlar içinde her zaman

Yazamadım dün hiç keyfim yoktu kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim destekleriniz için 🙏🏻 hayırlısı böyleymiş demekten başka hiçbir şey gelmez elimden.. artık bundan sonrasına bakacağım.. inşallah sonraki denemede bizlere de Allah'ım kısmet eder minik bebisler 🥰❤️ iyi ki varsınız canım kadinlar ❤️❤️
İnşallah canım dualarımızdasınız 🤲🏻 Dondurulmuş embriyon var mıydı ?

Ben ilaclari biraktim bile..Asil test günüm bugün ama hic.gitmek istemiyorum...Yapmam da lazım hastaneye göndermem için...Valla işkence...

Aksam diyetisyenden randevu aldim 17.30 a oraya gitmeden yaptirayim bari...kizlar karar verdik esimle yaza kadar 15 kilo fazlam var verecegim veeeeee haziranda gene deneyecegiz..simdi para yok ama olsun:KK70:

X