Seniii seniiii zatennnnnAaa ama ben bugün yine de iyi aktifim kız burda![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seniii seniiii zatennnnnAaa ama ben bugün yine de iyi aktifim kız burda![]()
Amiin kuzucum inşallahMaşallah kuzularımainşallah güzel bir rutininiz olcak kuzum bebelerleee onlarda büyüdükçe inşallah daha adapte olcaklar
sağlıklı olsunlar da sen de güçlü ol herşey güzel olucak alışıyosunuz birbirlerinize
![]()
Maşallah valla benim olmadı açık kaldıKız ben geçen çocukları kontrole götürdüğümde dur Jean giyeyim özledim dedim deneyeyim. Oldu
Ama ligralıydı onu da göze al yani göbeğim biraz sıkıştı ama öyle hatekrtimi kısıtlycak Bi durumda değildim
Ben bugün gene Bi göbek muhabbeti açacaktım burda napcaz diye de, sonra amaaan dedim tek derdimiz o kalsın Bi yerimizden soluyoz![]()
Ay ne güzel isimKızlarr bu nasıl olmuşşş hediyelik kolonyaaa ?
Babybjorn nasıl memnun musunn senin yorumlarını merak ediyorum çookAmiin kuzucum inşallahtecrübeli olanlar her aşamasının ayrı zorluklarla dolu olduğunu söylüyor ama şu gazdan kurtulmayı istiyorum bir an önce
![]()
Teşekkür ederizzzzz teyzesiiiAy ne güzel isimgüzel olmuş yavrum
Yok kız benim bebelere fark etmediBabybjorn nasıl memnun musunn senin yorumlarını merak ediyorum çook![]()
Tamam anlatıyorumSeniii seniiii zatennnnnhep aktif olll inşallahhh bebeler baş döndürdü başş
kv konuşuyosunuz devamlıı yaaa bebiş anlatınnnn ruh halinizi anlatınnn analık nasıl anlatınnnn
![]()
Ligralı olsun LigralıMaşallah valla benim olmadı açık kaldıgöbek olduğu gibi duruyor demek ki bende
neremden vermişsem bilmiyorum. Kilom aynı olunca her kıyafetim olur zannettim nerdeee göbek sığmıyor
öyle canım tek dert o olsun ne yapalım. Bende doktora giderken bugün giyeyim dedim demez olaydım
![]()
Offf off ofKızlarr bu nasıl olmuşşş hediyelik kolonyaaa ?
İnşallah çok işine yarar daha sonra bakalım ben ilk gündem koymayı düşünüyorum parasını çıkartmam lazımYok kız benim bebelere fark etmediboşuna aldım dedim ama ilk üç ay verim beklemeyin dedi tecrübeli olanlar. Kanguruyu da doktorumuz ilk üç ay önermiyorum dedi. O da öyle kaldı bakalım
![]()
Ayy beğendin mi teyzesiii el emeği sen anlarsın bu işlerdenOfff off of
Çok güzell. Adıyla yaşasın Tanem![]()
Bir tanesi oldu o da ligralı değildi ama beli önceden geniş oluyorduTamam anlatıyorum
Ligralı olsun Ligralı
Ben göbeği verim de daha zahıflamayım istiyorum yaa. Yüzüm gözüm iyice zayıfladı. Yaktığımızı yerine koyamıyoruz çünkü
İnşallah ya bence de ilk günden alıştır biz şiddetli sallamalara alıştırdık çocuklarımı kesmiyor oİnşallah çok işine yarar daha sonra bakalım ben ilk gündem koymayı düşünüyorum parasını çıkartmam lazım1 günlük indirim yakaladım onu alırken ben inat ettim
![]()
Bizim arkadaşın eşi devamlı ayağıyla sallıodu hızlıca sersemltiodu orda yatarken belki işe yararİnşallah ya bence de ilk günden alıştır biz şiddetli sallamalara alıştırdık çocuklarımı kesmiyor o![]()
Emmiyor canim sut agzina doluyor akıyor ama bizimki almiyor biberonla aliyor bunda sukur diyorum ama uyandiramiyorum da yarin sarilik olcturucem gervekten cildirmak uzereyimEmmiyor mu kuzum memeyi anlamadım ben
Canim en basta guzel tuttu aslinda uc cikti ama o silikon uca alisti neyse dedim tek emsin de ama simdi onu da istemiyor galibs biberona alisti hemen pes etmekte istemiyorum ama agla agla perisan oluyor terden zaten zor uysndiriyorm sarilik olcak diye korkuyormZEYNEPP5555 kuzum göğüs ucu çıkarıcılar var onları mı denesen acaba? bir de benim kız meme ucunu üst Damağa yapıştırınca emebiliyor ben onu keşfedene kadar 4 gün boyunca ağladı tutamayıp
Aaa sen mi yaptınAyy beğendin mi teyzesiii el emeği sen anlarsın bu işlerdenbu da kapı süsüydü gördün müü yollamıştım
Ayağımda sallıyorum çok hızlı olmasa da ona alıştılar babybjörn yumuşak kalıyorBizim arkadaşın eşi devamlı ayağıyla sallıodu hızlıca sersemltiodu orda yatarken belki işe yararbi de benim arkadaşın bakıcısı (özbek hemşireymiş) öyle yoğurarak sert masaj yapıyoduki çocuk bir gaz çıkarıyodu inanamazsn belki öyle şeylere mi yönelmek lazım kuzu ?
Anneciğim yapıyo kuzum ben model buluyorum saolsun yapıo valla şu bir haftada bunlar moral verdi bana sadeceAaa sen mi yaptın
Yok görmemişim arada gitti demek takip edemiyorum ya sayfayı
Çok güzel olmuş yap heves ettiğin herşeyi kuzum hiçbişe içinde kalmasın
Aslında silikon uçta biberon gibi ama neden acabaEmmiyor canim sut agzina doluyor akıyor ama bizimki almiyor biberonla aliyor bunda sukur diyorum ama uyandiramiyorum da yarin sarilik olcturucem gervekten cildirmak uzereyim
Canim en basta guzel tuttu aslinda uc cikti ama o silikon uca alisti neyse dedim tek emsin de ama simdi onu da istemiyor galibs biberona alisti hemen pes etmekte istemiyorum ama agla agla perisan oluyor terden zaten zor uysndiriyorm sarilik olcak diye korkuyorm
Masajı baya hamur yoğurur gibi yapıyodu kuzum pinterest re baya teknik var biraz bak, korkuyosanda bişi olmaz kemiklerine falan gözümle gördüm şoka girdim çıkardığı küçücük bebenin gazınaAyağımda sallıyorum çok hızlı olmasa da ona alıştılar babybjörn yumuşak kalıyorama masaj olayı iyiymiş
![]()