- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
Abv o gazın
Bugün izin verdiler Bi yağladım Bi masajladım ikisini de. Ama yok Geçcek bişe değil bu yaa. Ben kimyon falan içmiyo9da. Rezeneli çay içiyorum içinde e kimyon da var herşey var mecitefendinin. Bebelere damlalar ama yok abi geçmiyo. Allah sabrımızı bol ersin hep onu diyorum. Doktor bana 4.ay dedi ozamanı bekliyorum
Kızlar ben bugün hıçkıra hıçkıra ağladım hiç yanlız kalayım diye bakmayın ben yanlızım kimse yok cildiricam mama almiyor zorla zorla iciriyorum sadece memede uyusun istiyor ne WC gidebildim ne su icebildim saatlerdir kucağımda bıraktığım an ağlıyor sanki biryeri ağrıyor gibi çok şükür gazı yok sağlığı yerinde ama yanlizlik çok zormus 40 ima kadar biri olsaydı ne gece ne gündüz uyku yok canı sağolsun ama beni bugün aşırı yıprattı lohusa depresyonuna giricem yakındır..Işimiz zor, ağladıkça çaresiz hissediyorum, ne yapacağımı bilemiyorum.
Akşam 8 30 da başladı gece 2 buçuğa kadar ağlıyor, sadece memeyle susturabiliyoruz o da her zaman değil, meme de bi yere kadar saatlerde emince hal kalmiyo.
40 i geçince düzelir diyenler var bi umut Allah yardımcımız olsun .
Maşallah pasamiza ins ayrintiliyi da atalttin mi çok şükür bütün ilaçlar sana bebeğe can olsun kan olsun şifa olsunKızlar çıktım kontrolden.
Bugün 17+4.
Bebeğim 18cm 225gr ve bu sefer kesin söyledi, erkek.
Kanama alanı falan tamamen bitmiş, rahim ağzı kapalı.
20-24 haftalar arası randevu alıp detaylı ultrasona gidicem.
Sonuçları doktora göndericem, gerekirse çağıracakmış.
Birkaç doktor ismi önerdi.
Anadolu yakasında Zeki Şahinoğlu, Melih Atahan Güven,Mehmet Uludoğan.
Avrupa yakasında da Recep Has.
Mehmet Bey en iyisidir dedi.
İlaçlarım Oksapar, Prilam, ReGenesis ve Devit-3.
Haberler bu kadar.
Detaylı ultrason için başka doktor tavsiyesi olan var mı?