- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Yemin ederim ben de öyle i. İnsan yanlız olmadığına seviniyorBen artık sağacak zamanda bulamıyorum kendimi bi yarım saat yatağa atabilirsem benden iyisi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemin ederim ben de öyle i. İnsan yanlız olmadığına seviniyorBen artık sağacak zamanda bulamıyorum kendimi bi yarım saat yatağa atabilirsem benden iyisi yok
Bir saat kuzum ikiz olunca arayada sıkıştıramadılar neyseki yer bulabildim. Tek gebelik için yarım saat demişlerdi ücretide yanlış hatırlamıyorsam tek gebelikte taksitli 600 peşin 550 ydi ama belki şimdi değişmiştir1 saat mi? yani benim en az yarım saat sürer.
Tamam canım, karar verip hemen alayım randevu.
Ay çok güzelBiri annemin yanında uyuyor. Diğeri benim yanımda ve şu an kımıldanıyor bir saat anca uykuları sonra saatlerce uğraş
Teşekkür ederim canımBir saat kuzum ikiz olunca arayada sıkıştıramadılar neyseki yer bulabildim. Tek gebelik için yarım saat demişlerdi ücretide yanlış hatırlamıyorsam tek gebelikte taksitli 600 peşin 550 ydi ama belki şimdi değişmiştir
Bunu çekeceğiz yani bebekler de çekecek damlalar kesmiyor sadece azaltır bence. Allah beterinden korusun ne diyelim sağlık olsunAynen dediğin gibi kuzum hiç birşey fayda etmiyor şimdi eşim eczaneden biogaia almış birde gaz oluşumunu önleyici relactax diye bir damla almış inşallah iyi gelir
Yediğime içtiğimdde çok dikkat ediyorum gaz yapıcı şeylerden elimden geldiğince uzak duruyorum ama yinede oluyo
Benimkiler genelde beni pert ediyorlar sadece kimseye bırakmadığım için ben kalınıyorum ama söylenmeye hiç hakkım yokBende bazen ayağımda sallıyorum zannediyorum tükenmiş haldeyim ya görseniz halimi annemde o şekilde iki kişiyi pert ettiler
Bence ayrı yatırma kuzum birbirlerinin sesine alışsınlar sonradan daha zor olurBiri annemin yanında uyuyor. Diğeri benim yanımda ve şu an kımıldanıyor bir saat anca uykuları sonra saatlerce uğraş
Ayy sende de mı bama da 3 ay ıdare edıcen dedıAbv o gazın
Bugün izin verdiler Bi yağladım Bi masajladım ikisini de. Ama yok Geçcek bişe değil bu yaa. Ben kimyon falan içmiyo9da. Rezeneli çay içiyorum içinde e kimyon da var herşey var mecitefendinin. Bebelere damlalar ama yok abi geçmiyo. Allah sabrımızı bol ersin hep onu diyorum. Doktor bana 4.ay dedi ozamanı bekliyorum
MuzBenim kız ağız yoluyla gazını çıkarıyor, popodanda sürekli pirt pirt atiyo ama
Hep sancılı . Kakasini yapmiyo diye sancılı dedim ama dün kakasini yaptı onun üzerine saatlerce sanci çekti yine
Ben de bakliyat yemiyorum
Yoğurt yiyordum bi süre yemeyeceğim,
Amannn bi elma yiyordum
Elma da mi gaz yapiyo ,eee hangi meyveyi yicez
Valla aynınsuanda bıle omzumda kıvranıyorBilmiyorum kuzum doktor bugün söyledi günde 2 sefer 10 damla ver diye bende eşime eczacıya sor biogaia mi daha etkili colinox mu ona göre alalım dedim geceden beri daha yeni oturuyorum öldüm bittim bugün
Ya birbirlerini uyandırıyorlar diye ayırdım. Yoksa hiç uyku uyumayacaklar Benim de içime sinmiyor ama bir arada olmaları da ayrı sorunBence ayrı yatırma kuzum birbirlerinin sesine alışsınlar sonradan daha zor olur
O günler gelecek yavrum inşallah gelmeyecek gibi geliyor anan şükür Rabbim nasip edince oluyor
Hadiii maşallah hayırlı olsunnnn geliyor aslan parçasııııı detaylıya ben rıza madazlı ya gittim baya pahalıya, Labellaaa gitmiş aynı hocaya cerrahpaşa da (yerini yanlış hatırlamıosam ) ama işin üstadlarındanKızlar çıktım kontrolden.
Bugün 17+4.
Bebeğim 18cm 225gr ve bu sefer kesin söyledi, erkek.
Kanama alanı falan tamamen bitmiş, rahim ağzı kapalı.
20-24 haftalar arası randevu alıp detaylı ultrasona gidicem.
Sonuçları doktora göndericem, gerekirse çağıracakmış.
Birkaç doktor ismi önerdi.
Anadolu yakasında Zeki Şahinoğlu, Melih Atahan Güven,Mehmet Uludoğan.
Avrupa yakasında da Recep Has.
Mehmet Bey en iyisidir dedi.
İlaçlarım Oksapar, Prilam, ReGenesis ve Devit-3.
Haberler bu kadar.
Detaylı ultrason için başka doktor tavsiyesi olan var mı?
Ayy sende de mı bama da 3 ay ıdare edıcen dedı
Daha ilk defa sagdim 20 20 koydum biberona bebeis cok iant emmiyor hemen enjektore cekip onu veriyorum baru artacak emse ama hayatimfa boyle inat cocuk gormedim yaKuzum neyle koyuyorsun buzdolabına. Ben poşetlere koyup ml ini üzerine yazıyorum. Ne kadar kullanıvaksam biberonda birleştirip sıcak suyun içerisine de biberonu oturtuyorum.benmari usulü yani. Bol bereketli olsun inşallah
Benimde cok oldugundan degil canim keske taze emse daha güzel emmiyor basiyor yaygarayi ucu yok silikon takiyorum onu mu sevmiyor anlamadm bari sagio vereyim dedim onu aliyor Allah tanAynen yavrum öyle imiş. Ben hiç sağıp koyamıyorum ya içiyorlar sadece taze taze sağacak süt olmuyor. Nadiren sağdığımı da hemen birkaç saat içinde veriyorum
Oyle yaptm enjektorle veriyorum onunda nerden baksan 5cc si akiyor agzindan bazen kendi cekiyor enjektorle ama bazende akitiyor alacagini aliyodur insallah bakiyorum aranmiyor uyuyor doydu heralde diyorum insallah kilo alabiliyodur pzt kontrol var bakalmSıcak suya koy bıberon u
Insallah canım doymasa aglar zatenOyle yaptm enjektorle veriyorum onunda nerden baksan 5cc si akiyor agzindan bazen kendi cekiyor enjektorle ama bazende akitiyor alacagini aliyodur insallah bakiyorum aranmiyor uyuyor doydu heralde diyorum insallah kilo alabiliyodur pzt kontrol var bakalm