- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Herkes benim geldiğim noktaya gelmiş sanırım gaz konusunda En erken tecrübe eden ben oldum ve çare bulamadık kızlar. Bende alerjiden şüphe ettim senin gibi Ayceeeee ama üç aydan önce alerji demek pek mümkün değilmiş. Zaten tespiti zor kanlı sümüklü kaka en spesifik belirtisi ya da sivilce değilde egzama gibi döküntüler. Dün yine doktoru aradım amansız ağlıyor benim oğlanlardan biri bitkisel kimyasal ne bulduysan dene dedi çetrefilli bir konu yapacak bir şey yok dedi açık açık. Perişanım benim ilk haftadan başladı ve ikisi de öyle sadece biri biraz daha fazla. Giderekte arttı öyle olunca beslenmesi de kötü hal aldı kendini kasmaktan mama meme hepsini genzine kaçırıyor ve bir de öyle panik yaşıyoruz nefessiz kalıyor Perişan haldeyiz. Sonra yemekten tiksiniyor öyle olunca dik tut yok acıkmadan ver bilmem ne denemediği yol kalmadı illa genzine kaçırıyor ıkınmaktan. Sürekli sancı çekiyor çekmediğinde yorgun düşüp uyuyor uyanıksa ağlama ıkınma seanslarında eee o arada yemek veriyorsun zaten. Kötü durumdayız bizim ki anlatılmaz