- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Valla erkeklerde de hormon degisimi oluyormus onu anladm aklında kırk tilki dönüyor resmen bende de amansız bir rahatlik var ki anlatamam zaten hep yumurta kapıya dayanınca stres olurum ben heralde önlügü giyip giderken kafama dank ederAllah allah esine noluyomusss baba olmanin tutusmasi mi tamam stresli olabilir herkesin duygu durumu baska ama asil sana destek olmasi lazim yani hepimizinki icin gecerli buen kolayi seninkimiymis abicim bunlar dalga mi gecio bizle ya ameliyat yani bu saka degil ki tamam guzel sonucu olan bisey ama normali de riskli sez i de riskli saka saniyolar herhalde
Beni güldürdün bebişSacmalama aa sana psıkolojık sıddet yapmalarına ızın verme bız ne halkerde dogurduk bu cocukalrı
Bak sen 2 kere anotomi gecırıdn kımsenın bebegın ıcın senı ayıplamaasına ızın vermee
Valla erkeklerde de hormon degisimi oluyormus onu anladm aklında kırk tilki dönüyor resmen bende de amansız bir rahatlik var ki anlatamam zaten hep yumurta kapıya dayanınca stres olurum ben heralde önlügü giyip giderken kafama dank eder
Ben tüp bebekten 1 ay önce bıraktımAsiri titiz benim koca o konuda zaten dee iste icmeyene kokuyo bu illetIdare edicez napiim ben anneysem o babasi ananesi babanesi dedeleri yaniii sakinmak olmaz ama uyaririm dinleyen olursa
Benn deeee 1 ay önceeeBen tüp bebekten 1 ay önce bıraktım
Çok kalpler kırılacak
Anatomi
Atoni ya o
Ayyy insalllah insallahbakalim sen de cikinca sag salim yazarsin bize duygularini surecinii cooook heyecanli
Zeynoossss hadi bakalımm ohh mılletı seyrettın tecrube edındın sımsı dogurma sırası sende heeeAyyy insalllah insallah
Valla en cok burda soracagim sorularin sizlerde cevabı olur ona seviniyorumZeynoossss hadi bakalımm ohh mılletı seyrettın tecrube edındın sımsı dogurma sırası sende heee
Heh, bunu okudum ben de sabah canım.hayrunnisa85 in de dediği şey kızlar. Böyle bişey var yok değil. Elbette ki kimse yaşamasın. Fakat bu durum bir çok annenin meme reddi sebebidir. Ben Yoğun bakımda biberon kullanıyoken yeni düzenleme ile kadeh ve enjektöre geçmiştik, bu sebepten dolayı
Kadriye Ünal on Instagram: “Meme Başı Şaşkınlığı Nedir?Annelerden sık sık duyduğum ve danışmanlıklarda biberon kullanımına bağlı karşıma çıkan bir sorun meme başı…”
Normalde persembe insallah ama carsmba olsun diye bi söyleyecegiz bakalm yarın netlesecek
biraz daha iyi canım ama halen küvezde biraz sarılıkta var o yüzdende kalıyor artık emzirmeye çağırıyorlar ama çok güzel emmiyor biberona emziğe alışmış
Olsun canım napıcan saglıgı yerinde olsunda bi sekilde hallolur o üzme kendini hayırlısıyla cıkacak insallahbiraz daha iyi canım ama halen küvezde biraz sarılıkta var o yüzdende kalıyor artık emzirmeye çağırıyorlar ama çok güzel emmiyor biberona emziğe alışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?