Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi ayrı kafa ya anne de kayınvalide de ben normal doğum nasıl yaparım diye dertleniyorum ne zaman nişan gelir ne zaman su gelir sancı gelir derdine düşmüşüm kayınvalide de hastanede ne terlik giyeceğim geceliğin altına onu dert edindi. Tövbe yarabbi kimseyi kırmakta istemiyorum ama geliyorlar yavaştan.Valla giydire giydire ogrenicez heralde uzun kol zıbın zor oluyor mu takımların altina giydirirken benimkinin cogunlugu uzun kol yarim kundak bende istiyorm ama annem sıkı sıkı sarmak lazim diyo cocumu ellerinden alabilirim insallah
Ayy insallah bakalım bende sag salim saglikla atlatirim bebisimi kucagima alirim darisi tüm bekleyenlerin basina olur insallah yarin kaynana geliyor ertrsi gün stresten dogurmazsam son 3 gün
Ne oldu ki kuzumKv ye laf ettm sonnda dayanamayıp
Kuzum korkma bak benim canım tatlıdır anlık bir şey anlamıyorsun o heyecanlaAyy ne bilim spinalin ignesinden bile korkuyorm suanzaman yaklasinca bi stres oldum galiba
Şap şup öpüyo dayanamadım. Dedim öpmeyin lütfen dr yasakladı ben bile öpmüyorum. Direk kzıdı ben gidiyorm evde işim var dedi çıktı hızlıca. Ama dayanamadm artk ayrıca kötü bişi demedm yani ben kendi öz babamı pozitif biriyle görüştü diye eve almadm kapıya kadr tatlısıyla gelmişti dün. Yani insanların başına kakmayalm bazı şeyleri yaNe oldu ki kuzum
Cok ıyı yapmıssınKv ye laf ettm sonnda dayanamayıp
Haklısın kendını hıc suclu hıssetme guzelce uyarmıssın hatta uyarılmayı bıle gerek kalmasaymıs düşünseydiŞap şup öpüyo dayanamadım. Dedim öpmeyin lütfen dr yasakladı ben bile öpmüyorum. Direk kzıdı ben gidiyorm evde işim var dedi çıktı hızlıca. Ama dayanamadm artk ayrıca kötü bişi demedm yani ben kendi öz babamı pozitif biriyle görüştü diye eve almadm kapıya kadr tatlısıyla gelmişti dün. Yani insanların başına kakmayalm bazı şeyleri ya
Saglıkla kuzumm ınsallahhhValla giydire giydire ogrenicez heralde uzun kol zıbın zor oluyor mu takımların altina giydirirken benimkinin cogunlugu uzun kol yarim kundak bende istiyorm ama annem sıkı sıkı sarmak lazim diyo cocumu ellerinden alabilirim insallah
Ayy insallah bakalım bende sag salim saglikla atlatirim bebisimi kucagima alirim darisi tüm bekleyenlerin basina olur insallah yarin kaynana geliyor ertrsi gün stresten dogurmazsam son 3 gün
Henuz bisey yok kol agrisi disinda kuzucum saolasinOo cok ıyıı bol antıkorlar canım
Ablamlar da 3. Doz oldu pert düştüler sen nasılsın
Saol sekerrrrİyi pazarlar yavrummm..
Şifa olsun boş bol antikor olsun
Kendi doktorunda mi kontrol kuzum ? Hayirli haberler bakalimmm cok heyecanli tabiii dort gun nee hatta belki uc olcakkInan varya şaşkın ördek gibiyim ne olacak nasıl olacak hic bilmiyorum ben nasıl toparlanıcam diyorum sonra gercekten anne mi olucam diyorum cok tuhaf bir duyguymus yarın kontrol var bakalim ne diyecek
Ama amaa yaniiiii elini ayagini opsun ne diyim kiii bi de cikmis gitmis esin bisey demedi mi bosver kuzum gene gelicek illa kii hic bisi olmamis gibi devam et kendi kaybeder kapris yaparsaŞap şup öpüyo dayanamadım. Dedim öpmeyin lütfen dr yasakladı ben bile öpmüyorum. Direk kzıdı ben gidiyorm evde işim var dedi çıktı hızlıca. Ama dayanamadm artk ayrıca kötü bişi demedm yani ben kendi öz babamı pozitif biriyle görüştü diye eve almadm kapıya kadr tatlısıyla gelmişti dün. Yani insanların başına kakmayalm bazı şeyleri ya
Ah kuzum ya söylemeye gerek olmaması lazım aslında da işte ne yapacaksın. Annemlere gideceğim ya annem diyor işte kimse gelsin istemiyor ne diyim gelene filan diye benden bahsediyor. Teyzem diyor ki dinlemem ben gelirim söylüyorum şimdiden. Teyzem yani gelsin de umursamazlık canımı sıktı. Belki babam tepki gösterirse gelmezler ne bileyim halam diyor gel de bizde gelelim görelim bir nasıl yayılmış hastalık kış mevsimi kapı cam kapalı işte ne diyim sanki burada kalsam da arkadaşlarım filan gelelim diyorlar oyalıyorum onları. İstemiyorum bu pandemi şartlarında kimseyiŞap şup öpüyo dayanamadım. Dedim öpmeyin lütfen dr yasakladı ben bile öpmüyorum. Direk kzıdı ben gidiyorm evde işim var dedi çıktı hızlıca. Ama dayanamadm artk ayrıca kötü bişi demedm yani ben kendi öz babamı pozitif biriyle görüştü diye eve almadm kapıya kadr tatlısıyla gelmişti dün. Yani insanların başına kakmayalm bazı şeyleri ya
Yaaa kuzum benim süt kuzusu bende bir iki açtım ama bilmiyorum kısa süreli sakinlik oldu sadece. Her cuma açıyordum ben de hastaneye yatana kadar tabii.Kızlar ne dicem sıze
Hep bahsetmısımdır transfere gıderken basladıgım fetıh suresını hamıleligim boyunca hergun uyurken felan dinleyerek uyurdum ya
Sımdı kızıma ılkkez hopörlerden telefonumu baglayıp fetıh suresını actım yatırıdm
Mızır mızır edıyordu
Baktım sure bıtımıne dogru uyudu kurban olurum yaradana
Nerdenn nereye
Ohh masallahh kuzum şifa olsunnnHenuz bisey yok kol agrisi disinda kuzucum saolasin
Maskeyle otursun gelen Biz esimin kuzeninin cocugunu valla 1 yasinda gorduk almadi kimseyi eve kendi annesini bile testle sokuyodu bi ton laf soyluoduk kiza sanki nolcak falan die ama hakli yani biz turk milletinin dur u yokAh kuzum ya söylemeye gerek olmaması lazım aslında da işte ne yapacaksın. Annemlere gideceğim ya annem diyor işte kimse gelsin istemiyor ne diyim gelene filan diye benden bahsediyor. Teyzem diyor ki dinlemem ben gelirim söylüyorum şimdiden. Teyzem yani gelsin de umursamazlık canımı sıktı. Belki babam tepki gösterirse gelmezler ne bileyim halam diyor gel de bizde gelelim görelim bir nasıl yayılmış hastalık kış mevsimi kapı cam kapalı işte ne diyim sanki burada kalsam da arkadaşlarım filan gelelim diyorlar oyalıyorum onları. İstemiyorum bu pandemi şartlarında kimseyi
Hatta 1 kere sımdı tekrar actımYaaa kuzum benim süt kuzusu bende bir iki açtım ama bilmiyorum kısa süreli sakinlik oldu sadece. Her cuma açıyordum ben de hastaneye yatana kadar tabii.
Ya biraz zor aslında giydirirken hem onun kolunu tut hem bebişin elini, geçir falan az zor geliyor bana ama daha bol şeylerin içine giydirirsin olur biter. Bence bakım işini yapabiliyosan verme kimseye yani sen bilirsin tabi de.Valla giydire giydire ogrenicez heralde uzun kol zıbın zor oluyor mu takımların altina giydirirken benimkinin cogunlugu uzun kol yarim kundak bende istiyorm ama annem sıkı sıkı sarmak lazim diyo cocumu ellerinden alabilirim insallah