Eneeeeeeee iki gun e gelioooo kucuk kuzuuuuuu heyooooooCıktmmmmm doktorum carsambayı kabul etti hic sorun yapmadı boyle sorun kalmamıs olduu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eneeeeeeee iki gun e gelioooo kucuk kuzuuuuuu heyooooooCıktmmmmm doktorum carsambayı kabul etti hic sorun yapmadı boyle sorun kalmamıs olduu
Şuan bezler kakalı. Zamanla niye azalıyor kiiİlerledikçe bez eskisi kadar çok gitmiyor ama şöyle mesela bizim bebekler günde bir ya da gün aşırı kaka yapıyor ilk günler dört beş defa yapıyordu ortalama bez çok gidiyordu. Sizinkilerin performansına bağlı biraz da Hiç sorma her şey ateş pahası bir de prematüre mama aptamil prematil kullanıyoruz ya Türkiye ye satmayacakmış. Bugün depolar eczaneler kaç yere sorduk da bulduk aklınızda bulunsun.
YuppiiiiCıktmmmmm doktorum carsambayı kabul etti hic sorun yapmadı boyle sorun kalmamıs olduu
Hayır eşim de diyor. Allah beterinden korusun elbette daha kötü dert vermesin ama. Aşkım ikisinin de oğlan gibi olduğunu düşün napardık ozamn diyo. Benim de oğlan kolik biliyosun.Belki sen işin gereği daha alışkın olduğun içindir kuzum ama ben tek bakamaz mahvolurdum. Ya da benim bebeler sürekli ağladığı içindir bilmiyorum başkası ile zorda tekte olmuyor
Sağlıklı olsun da cnm herşey hallolur..biraz daha iyi canım ama halen küvezde biraz sarılıkta var o yüzdende kalıyor artık emzirmeye çağırıyorlar ama çok güzel emmiyor biberona emziğe alışmış
Çok çok yemek yapmazdım. Başka bişe yok ki banaDeme oyle gene yaninda destekler kuzum ya iki bebeyle nasil yapcaktin tek basina ne zaman gitcekler var mi haber
Ayyy hadi bakalım sağlıkla geldin inşallah..Cıktmmmmm doktorum carsambayı kabul etti hic sorun yapmadı boyle sorun kalmamıs olduu
Kirkinin cikmasini bekliyolardir bence ya herkesin kendi duzeni var sonucta anneler de daraliyodurÇok çok yemek yapmazdım. Başka bişe yok ki bana
Hiç bilmiyorum inan ve soramıyorum. Hiç o taraflarda bezi yok gibi
En son gittiğimde erkeğe benziyo demişti canım.hayrunnisa85 kiz sen dr falan gitmedin mi hic bilgi vermiyosun cinsiyeti ne cocugun ben mi kacirdim
Yarın değil öbür gün yani.Cıktmmmmm doktorum carsambayı kabul etti hic sorun yapmadı boyle sorun kalmamıs olduu
Ooo oglus mu geliooo bakalimm haber ver bize dee saglikli olsunda tabiii ama heyecanli kisimlar buralarEn son gittiğimde erkeğe benziyo demişti canım.
Bu Cumartesi randevum, bakalım ne diyecek.
Bana öyle gelmiyo valla büyük hissediyorumKirkinin cikmasini bekliyolardir bence ya herkesin kendi duzeni var sonucta anneler de daraliyodur
Benm de tek bildiğim işitme testi yapıldı baska bi bilgi vermediler 1 aylık olnca kalça muayenesine gelin dedilerHey Maşallah
Ya ben doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoruna gitmiştim kontrole. O gittiğimizde genel muayenesini yaptı. Tartılarını aldı. Sonra işitme testine gittik oğlanın geçti kızın nemli imiş kulak içi algılamadı. Sonrası için tekrar çağırdı.
Doktor maflor ve decavit yazdı bebeklere damla. Kızım satılık değerine bakıldı sıkıntı yok dedi. Hepsi bu kadar. Hani şu zaman tekrar gelin demedi. Mesela doğum sonrası bu bebelere hangi muayeneleri yaptılar bilmiyorum. Oğlanın testis muayenesi yapıldımı bilmiyorum. Bi de 38 haftadan önce doğan bebeklerde göze rop muayenesi var o yapılmadı muhtemelen ne olacak bilmiyorum. Senin kontrol detaylarında neler vardı mesela
BennnKızlar burun temizliği yapan var mı
Valla hiç hesap yapmadım benim bebeler ilk haftalar gibi yapmıyor kuzum ikinci haftada günde bir kereye düştü kenarından bakıyorum açmıyorum üç saatte bir varsa açıyorum yoksa ellemiyorum. Biz prematüre maması kullanıyoruz doktor öyle dedi. Ama doktorlar arasında fikir birliği yok mesela tiny miracle iki buçuk kilo olana kadar kullan prematüre mama demiş bana dört kilo olana kadar kullan dedi. 2100 ve 2300 doğdular benim bebetolar işte dört kilo olmasını bekliyoruz ki normal mamalara geçiş yapalım. Yani doğru yok ki yanlış olsun yavrumŞuan bezler kakalı. Zamanla niye azalıyor kii
Şimdi bak şöyle hesaplayım ben 3 saatte bir altını değiştiriyorum her ikisinin her açtığımda zaten kupkuru bulduğum çoook nadir ya çiş ya kaka muhakkak var. Yapıyormu sana bir bebeğin günlük 8 ×2 olunca da günlük 16 bez. Bazen hele ki Bi ara daha çoktu alıyorum peşine sıçıyo onun içinde ortalama 4 ekleyip günlük 20 beze yuvarladım gitti. Yapıyo mu sana ayda 600 bez. Hadi olsun 500.bende durumlar böyle valla
Nasıl yani sen ne kullanıyosun ben yanlış mı kullanıyomuşum ay aydınlat beni. Ben aptamil 1 numara kullandım hep
Bizim hep tıkalı günlük yapıyoruzKızlar burun temizliği yapan var mı
İlla ki asla kolay değil bebek bakımı ama huysuz bebetolar olunca kat kat zor oluyor. Yetersiz hissediyorsun. Üzülüyorsun filan. Okumaya gayret ediyorum ama sesli okumuyorum okuyayım bariHayır eşim de diyor. Allah beterinden korusun elbette daha kötü dert vermesin ama. Aşkım ikisinin de oğlan gibi olduğunu düşün napardık ozamn diyo. Benim de oğlan kolik biliyosun.
Ben evet gerçekten Allahın izni ile üstesinden geliyorum. Ha ben de insanım uykusuzluk bel ağrıaı bilek ağrısı sabrım benim de çok sınanıyor çok ağlıyorum ama sonra aferin kız sana helal diyip kendimi gazlıyorum. Ama ikisi de sancılı zor bebekler olsaydı gerçekten benim de halim haraptı.
Bu arada bebeğin kulağına ayetel kürsi nas Felak oku ağrıları dinsin diye dua et yavrum ben hamdolsun onun faydasını da gördüm sanki
Kuzum dogum yaotıgım hastanenın yogun bakım ve premature uzerıne calısmıs dr var dedıler oraya gıdıyrouz bızdeBana öyle gelmiyo valla büyük hissediyorum