Ben de aynı şekilde online derslere devam ediyorum ama burası da bağımlılık yaptı. Sevinçler üzüntüler akıyor. Herkes için güzel olsun sonu. İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum sen de hayırla sağlıkla huzurlaKuzum online ders veriyorum, haftasonu biraz ders notu hazırladım, çok bakamadım buraya.
haftasonu zaten sokağa çıkma yasağı var, hiç çıkasım yok. Pazartesi günü evimize yakın sağlık merkezine gideriz eşimle. Evde de test yapasım yok. Vakti geldiğinde öğreniriz
Hadi inşallaH hayırlı haberler alırızBenimde test günüm pazartesikoku hassasiyetim tedaviye ilk başladığımdan beri var ilaçlardan falan sanırım o yüzden belirti gözüyle bakmadım ona ara sıra adet olacakmışım gibi belime ağrı giriyo,onun dışında bi değişiklik yok hiç bişey hissetmiyorum pazartesi nasıl kan vericem bilmiyorum bu korkuyla
AminBen de aynı şekilde online derslere devam ediyorum ama burası da bağımlılık yaptı. Sevinçler üzüntüler akıyor. Herkes için güzel olsun sonu. İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum sen de hayırla sağlıkla huzurla
Aynen canım sağ olasın. Bugün 14.gün test günümdü. İnşallah sağlıkla ilerlesinAminAllah razı olsun canım. Sen nasılsın? Umarım her şey yolundadır okuyamadım mesajları, çok birikmişti. İkinci testini vereceksen, ilk sonucu aldın o zaman. Hayırlı olsun, katlanarak çoğalsın
Kacinci gün embriyosu canımkızlar 11. günde kan testi sonucum 47.69 çok düşük değil mi sizce de
İnşallah canım.Ohh masallah hep olumlu sonuc alırısn ınsalkahh darısı bızede
İnşallah canım, içini ferah tut sen.Üçüncü gün embriyoları idi canım ne kadar erken olur ki yine de inşallah öyledir kuzum Allah razı olsun sizden çok çok teşekkür ederim. Yumurta bölünmesinde yani riski çok yüksek oluyor öyle olunca ondan yoksa nankörlük filan değil. Sadece korkudanBol dua ve bekleyeceğiz inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Yarın tekrar verıcemSen kan verdin mi canım ?
Çoooook teşekkür ederim canım benim, inşallah hepimizinki sağlıkla ilerlesin.Kuzum tebrik ederim çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Gec tutunma olabılır belkı bellı olması ıcın 2 gun sonra test önemlı olankızlar 11. günde kan testi sonucum 47.69 çok düşük değil mi sizce de
5. gun taze transferKacinci gün embriyosu canım
Benimki birden arttı canım.kızlar 11. günde kan testi sonucum 47.69 çok düşük değil mi sizce de
çok teşekkür ederim canım bilgilerin içinBenimki birden arttı canım.
Benim gördüğüm doktorlar 1000’in altı hiçbir değer için yorum yapmıyo. 2.testi kesin istiyo. İnşallah senin de 13.gün testinde katlanarak artar.İçini ferah tut, 2 gün sonra testi tekrarla. Önemli olan artışı, kaçla başladığı değil.
Gayet normal bir değer canım içini ferah tutkızlar 11. günde kan testi sonucum 47.69 çok düşük değil mi sizce de
Iki gün önce doktorum 23 le başlayıp sonradan çok sağlıklı ilerleyen bi hastasını paylaşmıştı. Bu durumda olanlar varsa baştan umutsuzluğa kapılmasın diye belirtmiştiçok teşekkür ederim canım bilgilerin için
canım önemli olan artışı değere çok takılmakızlar 11. günde kan testi sonucum 47.69 çok düşük değil mi sizce de
Çikolat vallahi Müge Anlı gibisin, program yönetir gibi yönetiyosun grubuTebriklerrrr saglikla gelsin ınsallahkacinci gun embriyosu kac gun oldu kacinci Deneme anlatsanıza biraz taniyalim sizide