2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kuzum anlayamadım valla değer çok iyi masapaahh
Canım acaba dedim yumurtalar bölündü çoğul gebelik mi ikizinde üstünde. Eğer öyle olursa pek sağlıklı bir durum değil risk çok yüksek oluyor ondan üzüldüm ama hayırlısı bekleyip göreceğiz dedi doktorum. Çok sağ olun

Yahu çift transfer değil mi senin kuzum? Erken tutunma çift transfer 14. Gün test normal değil mi? Ben de yaptırasaydım 2000 küsür çıkacaktı Dr normal dedi 2 transfer yaptık. İyi enerji, iyiyi çağır.
Üçüncü gün embriyoları idi canım ne kadar erken olur ki yine de inşallah öyledir kuzum Allah razı olsun sizden çok çok teşekkür ederim. Yumurta bölünmesinde yani riski çok yüksek oluyor öyle olunca ondan yoksa nankörlük filan değil. Sadece korkudan Bol dua ve bekleyeceğiz inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz

kimya çok sevindim ne güzel çok falan değil bir sürü ilaç kullandık kendimde çıkmış gibi sevindim allah sağlıcakla devam etmesini nasip etsin canım
Allah razı olsun canım. Amiin inşallah. Rabbim en sağlıklısından hepimize nasip etsin

Korkmayın dikkat edin gercı o korku hep olucak bıtmıyorda
Ona kork buna kork iyice paranoyak olduk zaten bazende kendi kendime saçmalama 2 adim attin 2 merdiven çıktın alt tarafı diyorum ama onceki hamileliğim çok zor geçince kendimi kötüsüne hazırlıyorum sanırım

Canım nasıl sevindim, sağlıkla ilerlesin hep aklımızdasım. Özledik seni hep gel. Gitme

Öylr
Ona kork buna kork iyice paranoyak olduk zaten bazende kendi kendime saçmalama 2 adim attin 2 merdiven çıktın alt tarafı diyorum ama onceki hamileliğim çok zor geçince kendimi kötüsüne hazırlıyorum sanırım
öyle oluyor aynen maaleseff

Selam arkadaşlar,
Koku hassasiyetim var bi kaç gündür. Her kokuya çok duyarlıyım.
Sizde durumlar nasıl? Yaşayan var mı?
Bu arada test günüm Cumartesi, ama bi gün erken mi yaptırsam diye düşünürken cuma günü resmî tatil olduğundan laboratuvar çalışmıyomuş. Şu pandemi zamanı acilden giriş yapıp test veresim de yok. Ben Pazartesiyi beklerim. Yeni hafta, yeni ümitler

Benimde test günüm pazartesi koku hassasiyetim tedaviye ilk başladığımdan beri var ilaçlardan falan sanırım o yüzden belirti gözüyle bakmadım ona ara sıra adet olacakmışım gibi belime ağrı giriyo,onun dışında bi değişiklik yok hiç bişey hissetmiyorum pazartesi nasıl kan vericem bilmiyorum bu korkuyla

Bayadır yoktun sanki canım. Cumartesi özeller yarım gün çalışıyor bazıları yani benimde ikinci testim cumartesi bakalım inşallah sorun olmaz

Güzel olacak her şey inşallah kuzum

Ona göre hesap yaptım zaten benim 12. Gün değerim senin 14. Gün değerine denk gözüyle baktım

Bayadır yoktun sanki canım. Cumartesi özeller yarım gün çalışıyor bazıları yani benimde ikinci testim cumartesi bakalım inşallah sorun olmaz
Kuzum online ders veriyorum, haftasonu biraz ders notu hazırladım, çok bakamadım buraya.
haftasonu zaten sokağa çıkma yasağı var, hiç çıkasım yok. Pazartesi günü evimize yakın sağlık merkezine gideriz eşimle. Evde de test yapasım yok. Vakti geldiğinde öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…