- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Kuzum o nasıl oluyor. Şifa olsun inşallahKızlar gebelik asısı icin bekliyorum ona da idrara sıkısık girmek lazimmıs berbat durumdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum o nasıl oluyor. Şifa olsun inşallahKızlar gebelik asısı icin bekliyorum ona da idrara sıkısık girmek lazimmıs berbat durumdayım
Anladım canım bugün gideceksin diye aklımda kalmış. Güzel sonuçlara inşallahYarın tekrar verıcem
8.gün 143
10.gün 233 cıktı
Yarında bakacagız artık
Canım çıktı mı normal test günün ne zamandı ?kızlar 11. günde kan testi sonucum 47.69 çok düşük değil mi sizce de
Canım sen ne yaptın ? Sürekli sana bakıyorumGayet normal bir değer canım içini ferah tut iki gün sonra tekrar et testini düzenli artış önemli
yarındı canım 10 nisanda transfer oldum 5. gün embriyosu tek ve taze transferCanım çıktı mı normal test günün ne zamandı ?
için hiç ferah değil ağladım biraz önce psikolojim alt üst olduGayet normal bir değer canım içini ferah tut iki gün sonra tekrar et testini düzenli artış önemli
Çok düşük bir değer değil canım. Senin kanamaların hangi günler olmuştu ? Geç tutunmuş olabilir annesi. Bir de bana arkadaşlardan biri taze olunca beta daha az çıkıyor dedi doktoru öyle söylemiş ona da. Elimizde olmuyor biliyorum ben de ağladım şu an bütün vücudum kaskatı kasıklarım ağrıyor. Bize daha çok zarar veriyor. Dua edelim inşallahyarındı canım 10 nisanda transfer oldum 5. gün embriyosu tek ve taze transfer
Başlangıç için güzel bir değer. Tebrik ederim. Insallah artar değeriniz. Tek embriyo muydu? Belki o yüzden biraz düşüktürkızlar 11. günde kan testi sonucum 47.69 çok düşük değil mi sizce de
transfer sonrası 8. günde kahverengi lekelenmem olmuştu canım üç gün önce yani inşallah hepimize hayırlı haberler nasip olurÇok düşük bir değer değil canım. Senin kanamaların hangi günler olmuştu ? Geç tutunmuş olabilir annesi. Bir de bana arkadaşlardan biri taze olunca beta daha az çıkıyor dedi doktoru öyle söylemiş ona da. Elimizde olmuyor biliyorum ben de ağladım şu an bütün vücudum kaskatı kasıklarım ağrıyor. Bize daha çok zarar veriyor. Dua edelim inşallah
Transfer günü sayılmıyo diye biliyorum, o zaman 10. gündesin. Bence normal değerin hayırlı olsun, sağlıkla, katlanarak artsınyarındı canım 10 nisanda transfer oldum 5. gün embriyosu tek ve taze transfer
tek embriyo canım evet test günüm de aslında yarın ama içimde kötü bir his varBaşlangıç için güzel bir değer. Tebrik ederim. Insallah artar değeriniz. Tek embriyo muydu? Belki o yüzden biraz düşüktür
10 ve üzeri gebelik var demek sonuçta. Üzülmeyin lütfen bazen geç tutunabiliyor. Üzülmek için erken. Artış önemli sonuçta ki Inşallah artacak iki gün sonraiçin hiç ferah değil ağladım biraz önce psikolojim alt üst oldu
Canım lekelenme tutunma belirtisidir öyle düşününce geç tutunmuş beta hcg geç salgılanmış ve değerin gayet iyi o zaman. İnşallah güzel olacaktransfer sonrası 8. günde kahverengi lekelenmem olmuştu canım üç gün önce yani inşallah hepimize hayırlı haberler nasip olur
Valla bende ilk defa yaptiriyorum bilmiylrum sıkışık bi halde hala bekliyorum patlıycam artık vajinal muayene gibi biseymis sıvı enjekte ediyorlarmis korkum kenarda kaldı idrarımı tutmaktanKuzum o nasıl oluyor. Şifa olsun inşallah
Valla çok zor durum kuzum biraz boşaltsan mı söylesen de öyle durmak çok zordur.Valla bende ilk defa yaptiriyorum bilmiylrum sıkışık bi halde hala bekliyorum patlıycam artık vajinal muayene gibi biseymis sıvı enjekte ediyorlarmis korkum kenarda kaldı idrarımı tutmaktan
Çok üzüldüm tatlım ama elden ne gelir, hayırlısı böyleymiş. Kendini üzme demek çok anlamsız biliyorum ama yıpratma en azından. Biz senin neşeli ç, aktif haline alıştık, inşallah yüzünü gülderecek mucizeler gelir bulur seniKizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Bir de erken yaptırmışsınız testi. Bence güzel bir değer tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama bir gün erken üstelik. Artacak Allah'ın izniyle.tek embriyo canım evet test günüm de aslında yarın ama içimde kötü bir his var
inşallah canım hepimiz için güzel olur hepimiz çok emek veriyoruz allah hakkımızda hayırlısını versinBir de erken yaptırmışsınız testi. Bence güzel bir değer tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama bir gün erken üstelik. Artacak Allah'ın izniyle.
Benim de tek embriyom kaldı Mayısta transfer olacak. O yüzden umutlu olun,bana da umut olun istiyoruminşallah canım hepimiz için güzel olur hepimiz çok emek veriyoruz allah hakkımızda hayırlısını versin