2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

yarındı canım 10 nisanda transfer oldum 5. gün embriyosu tek ve taze transfer
Çok düşük bir değer değil canım. Senin kanamaların hangi günler olmuştu ? Geç tutunmuş olabilir annesi. Bir de bana arkadaşlardan biri taze olunca beta daha az çıkıyor dedi doktoru öyle söylemiş ona da. Elimizde olmuyor biliyorum ben de ağladım şu an bütün vücudum kaskatı kasıklarım ağrıyor. Bize daha çok zarar veriyor. Dua edelim inşallah 🤲🏻

Çok düşük bir değer değil canım. Senin kanamaların hangi günler olmuştu ? Geç tutunmuş olabilir annesi. Bir de bana arkadaşlardan biri taze olunca beta daha az çıkıyor dedi doktoru öyle söylemiş ona da. Elimizde olmuyor biliyorum ben de ağladım şu an bütün vücudum kaskatı kasıklarım ağrıyor. Bize daha çok zarar veriyor. Dua edelim inşallah 🤲🏻
transfer sonrası 8. günde kahverengi lekelenmem olmuştu canım üç gün önce yani inşallah hepimize hayırlı haberler nasip olur

Kizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun😥😥🙏🙏
Çok üzüldüm tatlım ama elden ne gelir, hayırlısı böyleymiş. Kendini üzme demek çok anlamsız biliyorum ama yıpratma en azından. Biz senin neşeli ç, aktif haline alıştık, inşallah yüzünü gülderecek mucizeler gelir bulur seni 🙏🏻

tek embriyo canım evet test günüm de aslında yarın ama içimde kötü bir his var
Bir de erken yaptırmışsınız testi. Bence güzel bir değer tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama bir gün erken üstelik. Artacak Allah'ın izniyle.

X