2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Tebriklerrrr saglikla gelsin ınsallah kacinci gun embriyosu kac gun oldu kacinci Deneme anlatsanıza biraz taniyalim sizide
Ah benim başımdan geçenler Ben 2018 den beri uğraşıyorum, ilk 1 yıl yumurta takibi ama sonuç yok. 2019 da tüp bebeğe karar verildi. 2020 de 1. Opu yapıldı, 3 embriyo 3. Gün oldu. 2 si transfer sonuç negatif. Dr minik bir çikolata kisti gördüğünü söyledi ve lucrin ile beni menopoza soktu 3 ay. Ama öncesinde 2. Opu yapıldı ve 9 embriyo oluştu, 3 ü takip edildi hiçbiri 5 olmuyor. Kaldı 6 tane 3. Gün. İkisini koydu tekrar negatif. Son 4 tane embriyom kaldı ve hepsini çöz artık dedim. 1 i orta kalite 3 ü birinci kaliteydi ve üçünü de koydu ve sonuç pozitif. Bu da olmasaydı artık şişli memorşalde 3. Opumu olmaya geliyordum izmirden.

Kizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
aysun çok üzüldüm ne desem boş biliyorum ama kızın var en azından ben de sonuç bekliyorum hiç umudum yok senin gibi soluklaştı sonraki test belirtim falan da yok sıfır umutla devam ediyorum hayatıma birbirimize destek olalım bunda da vardır bir hayır ne diyelim

Kızlar merhabalar, bugün transferimin 6.günü ve bariz şekilde hissettiğim bel ve sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var normal mi acaba bu şekilde belirtisi olan var mi?

Kızlar merhabalar, bugün transferimin 6.günü ve bariz şekilde hissettiğim bel ve sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var normal mi acaba bu şekilde belirtisi olan var mi?
Benim 8.günüm bugün canım ara sıra oluyor banada. Hemşireye sordum hattabugün normal dedi ilaçlarınızı kullanmaya devam edin muhtemelen bırakmadan adet olmazsınız zaten dedi

Oluyor bazı kişilerde bende de olmustu testım pozitif cıktı canım endıse etme

11. Ve 12. Gün yanii pespese bılerke mı yaptınız dr unz mu dedi
9 ve 11’i ben kendim yaptırdım, doktor istemedi.
Bugün 12.gün kontrolüm vardı, orda yapıldı.
Ama yarın artışı daha doğru takip edebilmek arına bizim burdaki tıp merkezinde aynı saatte 13.gün için kan vermeyi düşünüyorum. Son olarak da 15. gün kan verip haftaya muayene olucam inşallah.

Benim 8.günüm bugün canım ara sıra oluyor banada. Hemşireye sordum hattabugün normal dedi ilaçlarınızı kullanmaya devam edin muhtemelen bırakmadan adet olmazsınız zaten dedi

Oluyor bazı kişilerde bende de olmustu testım pozitif cıktı canım endıse etme
5 gün rapor almıştım bugün ise başladım ama isim masa başı oturuyorum hep yorulacağım bi is değil bu ağrılarda başlayınca korktum açıkçası

Çok normal canım, hepimize ara ara oldu.
Kendine dikkat etmekten başka yapabileceğin bir şey yok. Yere eğilme, yüksek raflara uzanma yeter.

Ohh masallah hep olumlu sonuc alırısn ınsalkahh darısı bızede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…