- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
İnşallah canım. Güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederimKilya Canım tebrikler bence gayet iyi bir değer kafanı takma lütfen bol bol dua sonuç güzel olacak merak etme dualarımız seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım. Güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederimKilya Canım tebrikler bence gayet iyi bir değer kafanı takma lütfen bol bol dua sonuç güzel olacak merak etme dualarımız seninle
Canım acaba dedim yumurtalar bölündü çoğul gebelik mi ikizinde üstünde. Eğer öyle olursa pek sağlıklı bir durum değil risk çok yüksek oluyor ondan üzüldüm ama hayırlısı bekleyip göreceğiz dedi doktorum. Çok sağ olunKuzum anlayamadım valla değer çok iyi masapaahh
Üçüncü gün embriyoları idi canım ne kadar erken olur ki yine de inşallah öyledir kuzum Allah razı olsun sizden çok çok teşekkür ederim. Yumurta bölünmesinde yani riski çok yüksek oluyor öyle olunca ondan yoksa nankörlük filan değil. Sadece korkudan Bol dua ve bekleyeceğiz inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruzYahu çift transfer değil mi senin kuzum? Erken tutunma çift transfer 14. Gün test normal değil mi? Ben de yaptırasaydım 2000 küsür çıkacaktı Dr normal dedi 2 transfer yaptık. İyi enerji, iyiyi çağır.
Allah razı olsun canım. Amiin inşallah. Rabbim en sağlıklısından hepimize nasip etsinkimya çok sevindim ne güzel çok falan değil bir sürü ilaç kullandık kendimde çıkmış gibi sevindim allah sağlıcakla devam etmesini nasip etsin canım
Tebrik ederim canım sağlıkla katlansın ilerlesinKızlar değerim geldi, 464 çok şükür
sonu güzel olsun inşallahamerikan hastanesi aslında yapan hep aynı doktordu normalde 2 dakikada bitiodu bu sefer aksilik oldu
Kuzum tebrik ederim çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahBenim de sonuç geldi. Çok şükür.
9.gün 40,61
11.gün 152,91
12.gün 243,5
Canım hayırlara vesile olsun inşallahKızlar an itibari ile 26 nisan transfer günüm aranizda lutinus fitil kullanan var mı aceba
Ona kork buna kork iyice paranoyak olduk zaten bazende kendi kendime saçmalama 2 adim attin 2 merdiven çıktın alt tarafı diyorum ama onceki hamileliğim çok zor geçince kendimi kötüsüne hazırlıyorum sanırımKorkmayın dikkat edin gercı o korku hep olucak bıtmıyorda
Canım nasıl sevindim, sağlıkla ilerlesin hep aklımızdasım. Özledik seni hep gel. GitmeKizlaar ben sabr :)
Sirf sizleri tebrik etmek ve guzel haberi vermek icin kardesimi uye yaptirdim ve kendim yazmak istedim. Ne guzel hic negatif yok sanirim
Evet galiba bende hamileyim
Cok sukur Allahima 6 yil bekleyis son bulucak insallah
Pazartesi kan verdim 154kusur cikti, bugun yine kan vericem artis icin. Ama az once test yaptim koyulasma olmus gorunuyo insallah guzel katlanmistir. Darisi onumuzdeki asamalari atlatmaya insallah.
Allahim test gununu bekleyen, transfer olucak olan ve isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah. Hic yasamamis biri olarak cok guzelmis be
Canimcim listeye banada gobusunu seven emoji koy, hikayem yarin kalmasin burda
Hepinizi cok opuyorum, nasi sevindim burayida pozitif gorunce anlatamam
Hoscakalin kizlar
öyle oluyor aynen maaleseffOna kork buna kork iyice paranoyak olduk zaten bazende kendi kendime saçmalama 2 adim attin 2 merdiven çıktın alt tarafı diyorum ama onceki hamileliğim çok zor geçince kendimi kötüsüne hazırlıyorum sanırım
Hmm anladm canım insallah bende kokay yaparim cok korkuyormaplikatörü var kullanımı çok kolay aplikatörü her kullanımdan sonra yıkayıp kurulayıp kaldırıyorum
Sen kan verdin mi canım ?Öylr öyle oluyor aynen maaleseff
Benimde test günüm pazartesi koku hassasiyetim tedaviye ilk başladığımdan beri var ilaçlardan falan sanırım o yüzden belirti gözüyle bakmadım ona ara sıra adet olacakmışım gibi belime ağrı giriyo,onun dışında bi değişiklik yok hiç bişey hissetmiyorum pazartesi nasıl kan vericem bilmiyorum bu korkuylaSelam arkadaşlar,
Koku hassasiyetim var bi kaç gündür. Her kokuya çok duyarlıyım.
Sizde durumlar nasıl? Yaşayan var mı?
Bu arada test günüm Cumartesi, ama bi gün erken mi yaptırsam diye düşünürken cuma günü resmî tatil olduğundan laboratuvar çalışmıyomuş. Şu pandemi zamanı acilden giriş yapıp test veresim de yok. Ben Pazartesiyi beklerim. Yeni hafta, yeni ümitler
Bayadır yoktun sanki canım. Cumartesi özeller yarım gün çalışıyor bazıları yani benimde ikinci testim cumartesi bakalım inşallah sorun olmazSelam arkadaşlar,
Koku hassasiyetim var bi kaç gündür. Her kokuya çok duyarlıyım.
Sizde durumlar nasıl? Yaşayan var mı?
Bu arada test günüm Cumartesi, ama bi gün erken mi yaptırsam diye düşünürken cuma günü resmî tatil olduğundan laboratuvar çalışmıyomuş. Şu pandemi zamanı acilden giriş yapıp test veresim de yok. Ben Pazartesiyi beklerim. Yeni hafta, yeni ümitler
Güzel olacak her şey inşallah kuzumBenimde test günüm pazartesi koku hassasiyetim tedaviye ilk başladığımdan beri var ilaçlardan falan sanırım o yüzden belirti gözüyle bakmadım ona ara sıra adet olacakmışım gibi belime ağrı giriyo,onun dışında bi değişiklik yok hiç bişey hissetmiyorum pazartesi nasıl kan vericem bilmiyorum bu korkuyla
Ona göre hesap yaptım zaten benim 12. Gün değerim senin 14. Gün değerine denk gözüyle baktımÜçüncü gün embriyoları idi canım ne kadar erken olur ki yine de inşallah öyledir kuzum Allah razı olsun sizden çok çok teşekkür ederim. Yumurta bölünmesinde yani riski çok yüksek oluyor öyle olunca ondan yoksa nankörlük filan değil. Sadece korkudan Bol dua ve bekleyeceğiz inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Kuzum online ders veriyorum, haftasonu biraz ders notu hazırladım, çok bakamadım buraya.Bayadır yoktun sanki canım. Cumartesi özeller yarım gün çalışıyor bazıları yani benimde ikinci testim cumartesi bakalım inşallah sorun olmaz
İyi ki varsınız kızlar Allah bin kere razı olsun. Nasıl gidiyor sürecin sen nasılsın ? Çok yazmıyorsun merak ediyorum sizleri RAATOna göre hesap yaptım zaten benim 12. Gün değerim senin 14. Gün değerine denk gözüyle baktım