2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bugün pozitif alan, değerleri artan herkesi tebrik ediyorum transfer adeti başında Lucrin yapan oldu mu kızlar? Pek duymadım sanki, ne için yapılıyo bilen var mı?
Ben olmuştum Dondurulmuş embriyo transferi yapılacaktı. Doktorum adetimin 21. günü lucrin iğne yaptı. Daha sonra yine adet gördüm. Adetin 2. günü de estrofem başladık. Böyle 12-14. günler arası hafif kasık batması hissettim, yumurtlama gibi. Doktoruma söyledim, O da lucrin yaptık, bu ay yumurtlama olmadı dedi.
Benim anladığım vücudu transfere hazırlamak için yapılıyor. Yumurtlamanın önüne geçip embriyonun tek başına sağlıklı bi şekilde tutunmasına yardımcı oluyor. Çünkü o kadar çok hormon desteği alıyoruz ki, vücudun doğal döngüsünde kendi yaptığı yumurta da hızlı bi şekilde büyüyüp kiste dönüşebilir ve embriyo için sıkıntı yaratabilir

Lucrin yapınca mı adet oldun peki? İğneden kaç gün sonra oldun? Ben de şimdi cyclo kullanıyorum, o bitince Lucrin yapıcam.. demek ki yumurtlamayı önlüyo

Kaçıncı gün yaptın tatlım? Yaptıktan kaç gün sonra adet oldun? Adeti etkiler mi acaba diye merak ettim
Canım 21.gün yapmıştım adetim 2gün gecikti ama daha fazla gecikenler de vardı ben spor yapıyordum onun için çok gecikmesi olmadı diye tahmin ediyorum. Bu ayki adetini etkilemiyor çünkü zaten yumurtlamadan sonra yapılıyor bu ay adet görüp transfer olacaksın hormon dengeleyici bir iğne aynı zamanda rahat ol ben bi yan etkisini görmedim

Bugün pozitif alan, değerleri artan herkesi tebrik ediyorum transfer adeti başında Lucrin yapan oldu mu kızlar? Pek duymadım sanki, ne için yapılıyo bilen var mı?
Allah razı olsun kuzum. Bilmiyorum benim tedavimde kullanılmadı canım

Lucrin yapınca mı adet oldun peki? İğneden kaç gün sonra oldun? Ben de şimdi cyclo kullanıyorum, o bitince Lucrin yapıcam.. demek ki yumurtlamayı önlüyo
Lucrin benim adet döngümü etkilemedi. Ben normalde 27-28 günde adet görüyorum. Lucrin yapıldıktan bi hafta sonra adet gördüm, derken estrofeme başladık. Sonra da 23. gün de transfer oldu.
Herkese kişiye özel tedavi veriliyordur. Doktorun böyle uygun görmüş demek ki. Şifa olsun

Herkese merhaba 19 nisanda 5. Gün tek embriyo transferi oldum şimdi beklemedeyim sabah aksam prolutex karından günde üç tane progestan fitil birde coraspirn kullanıyorum. kağıda 30 nisan test günü yazmışlar ama okadar bekleyemeyecğim sanırım 5. Gün transferi olan arkadaşlar idrar ve kan testini ne gun yapmamı önerir acaba ?

Merhaba canim,tedavin hayîrli olsun.30 Nisani bekle ve bu sürecin keyfini çıkar derim.ilk denememde ve ikincisinde idrar yapmayip istenilen tarihte kan veriyorum.strese hic gerek yok

İyi ki varsınız kızlar Allah bin kere razı olsun. Nasıl gidiyor sürecin sen nasılsın ? Çok yazmıyorsun merak ediyorum sizleri @RAAT
Hiçbi değişiklik yok valla kuzu, dr A gitmedim henüz, herhangi Bi belirti de yok ben bile unutuyorum o derece derslere gir çık öyle devam... Sizi takip ediyorum işte sinsi sinsi okuyarak

11.gün çağırmış doktor zaten, beklesen daha iyi. Beklemek istemiyorum diyorsan da ben olsam 28 nisanda kan verirdim. 30 nisanda gittiğinde artışı da görürsün inşallah.

merhaba hoşgeldin benimde transferim 19nisan hemen hemen aynı ilaçlar benim test günüm 1mayıs yani 12.gün ama ben 10.gün yaptıracağım idrarda da 9.gün bakarım sanırım inşallah pozitif sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…