- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
11. Ve 12. Gün yanii pespese bılerke mı yaptınız dr unz mu dediBenim de sonuç geldi. Çok şükür.
9.gün 40,61
11.gün 152,91
12.gün 243,5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11. Ve 12. Gün yanii pespese bılerke mı yaptınız dr unz mu dediBenim de sonuç geldi. Çok şükür.
9.gün 40,61
11.gün 152,91
12.gün 243,5
Ah benim başımdan geçenler Ben 2018 den beri uğraşıyorum, ilk 1 yıl yumurta takibi ama sonuç yok. 2019 da tüp bebeğe karar verildi. 2020 de 1. Opu yapıldı, 3 embriyo 3. Gün oldu. 2 si transfer sonuç negatif. Dr minik bir çikolata kisti gördüğünü söyledi ve lucrin ile beni menopoza soktu 3 ay. Ama öncesinde 2. Opu yapıldı ve 9 embriyo oluştu, 3 ü takip edildi hiçbiri 5 olmuyor. Kaldı 6 tane 3. Gün. İkisini koydu tekrar negatif. Son 4 tane embriyom kaldı ve hepsini çöz artık dedim. 1 i orta kalite 3 ü birinci kaliteydi ve üçünü de koydu ve sonuç pozitif. Bu da olmasaydı artık şişli memorşalde 3. Opumu olmaya geliyordum izmirden.Tebriklerrrr saglikla gelsin ınsallah kacinci gun embriyosu kac gun oldu kacinci Deneme anlatsanıza biraz taniyalim sizide
amerikan hastanesi aslında yapan hep aynı doktordu normalde 2 dakikada bitiodu bu sefer aksilik oldunerde tedavi görüyodun keşke deneme transferi yapsaymış bazı merkezler yapıyor boş transfer diye geçiyor
harika gözünaydın cnmBenim de sonuç geldi. Çok şükür.
9.gün 40,61
11.gün 152,91
12.gün 243,5
aysun çok üzüldüm ne desem boş biliyorum ama kızın var en azından ben de sonuç bekliyorum hiç umudum yok senin gibi soluklaştı sonraki test belirtim falan da yok sıfır umutla devam ediyorum hayatıma birbirimize destek olalım bunda da vardır bir hayır ne diyelimKizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Yaaa harika gozun aydin canim cok tebrik ederimBenim de sonuç geldi. Çok şükür.
9.gün 40,61
11.gün 152,91
12.gün 243,5
EvetSüper, maşallah 12.gününüz mü bugün?
Benim 8.günüm bugün canım ara sıra oluyor banada. Hemşireye sordum hattabugün normal dedi ilaçlarınızı kullanmaya devam edin muhtemelen bırakmadan adet olmazsınız zaten dediKızlar merhabalar, bugün transferimin 6.günü ve bariz şekilde hissettiğim bel ve sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var normal mi acaba bu şekilde belirtisi olan var mi?
Oluyor bazı kişilerde bende de olmustu testım pozitif cıktı canım endıse etmeKızlar merhabalar, bugün transferimin 6.günü ve bariz şekilde hissettiğim bel ve sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var normal mi acaba bu şekilde belirtisi olan var mi?
ben kullanıyorum canımKızlar an itibari ile 26 nisan transfer günüm aranizda lutinus fitil kullanan var mı aceba
9 ve 11’i ben kendim yaptırdım, doktor istemedi.11. Ve 12. Gün yanii pespese bılerke mı yaptınız dr unz mu dedi
Benim 8.günüm bugün canım ara sıra oluyor banada. Hemşireye sordum hattabugün normal dedi ilaçlarınızı kullanmaya devam edin muhtemelen bırakmadan adet olmazsınız zaten dedi
5 gün rapor almıştım bugün ise başladım ama isim masa başı oturuyorum hep yorulacağım bi is değil bu ağrılarda başlayınca korktum açıkçasıOluyor bazı kişilerde bende de olmustu testım pozitif cıktı canım endıse etme
Çok teşekkür ederimharika gözünaydın cnm
Darısı başınıza inşallah canımYaaa harika gozun aydin canim cok tebrik ederim
Çok normal canım, hepimize ara ara oldu.Kızlar merhabalar, bugün transferimin 6.günü ve bariz şekilde hissettiğim bel ve sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var normal mi acaba bu şekilde belirtisi olan var mi?
Zor mu aparatiyla mı veriyosun elle mi cok agriyor mu bide aparati tekrar nasıl steril ediyosnben kullanıyorum canım
aplikatörü var kullanımı çok kolay aplikatörü her kullanımdan sonra yıkayıp kurulayıp kaldırıyorumZor mu aparatiyla mı veriyosun elle mi cok agriyor mu bide aparati tekrar nasıl steril ediyosn
Korkmayın dikkat edin gercı o korku hep olucak bıtmıyorda5 gün rapor almıştım bugün ise başladım ama isim masa başı oturuyorum hep yorulacağım bi is değil bu ağrılarda başlayınca korktum açıkçası
Ohh masallah hep olumlu sonuc alırısn ınsalkahh darısı bızede9 ve 11’i ben kendim yaptırdım, doktor istemedi.
Bugün 12.gün kontrolüm vardı, orda yapıldı.
Ama yarın artışı daha doğru takip edebilmek arına bizim burdaki tıp merkezinde aynı saatte 13.gün için kan vermeyi düşünüyorum. Son olarak da 15. gün kan verip haftaya muayene olucam inşallah.