2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kuzum online ders veriyorum, haftasonu biraz ders notu hazırladım, çok bakamadım buraya.
haftasonu zaten sokağa çıkma yasağı var, hiç çıkasım yok. Pazartesi günü evimize yakın sağlık merkezine gideriz eşimle. Evde de test yapasım yok. Vakti geldiğinde öğreniriz 🙏🏻🌸
Ben de aynı şekilde online derslere devam ediyorum ama burası da bağımlılık yaptı. Sevinçler üzüntüler akıyor. Herkes için güzel olsun sonu. İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum sen de hayırla sağlıkla huzurla 🤲🏻

Benimde test günüm pazartesi😍 koku hassasiyetim tedaviye ilk başladığımdan beri var ilaçlardan falan sanırım o yüzden belirti gözüyle bakmadım ona🙊 ara sıra adet olacakmışım gibi belime ağrı giriyo,onun dışında bi değişiklik yok hiç bişey hissetmiyorum🙄 pazartesi nasıl kan vericem bilmiyorum bu korkuyla
Hadi inşallaH hayırlı haberler alırız 🙏🏻 Benim koku hassasiyetim iki gündür var. Bu sabah uyandım evin içi buram buram kahve kokuyo, eşim yapmış. Çok keskin geldi burnuma. Onun dışında çok duygusalım, tv’de bi Şey izlerken bi anda gözlerim doluyor 🥺

Ben de aynı şekilde online derslere devam ediyorum ama burası da bağımlılık yaptı. Sevinçler üzüntüler akıyor. Herkes için güzel olsun sonu. İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum sen de hayırla sağlıkla huzurla 🤲🏻
Amin 🙏🏻 Allah razı olsun canım. Sen nasılsın? Umarım her şey yolundadır 😇 okuyamadım mesajları, çok birikmişti. İkinci testini vereceksen, ilk sonucu aldın o zaman. Hayırlı olsun, katlanarak çoğalsın 🥰🤲🏻

Amin 🙏🏻 Allah razı olsun canım. Sen nasılsın? Umarım her şey yolundadır 😇 okuyamadım mesajları, çok birikmişti. İkinci testini vereceksen, ilk sonucu aldın o zaman. Hayırlı olsun, katlanarak çoğalsın 🥰🤲🏻
Aynen canım sağ olasın. Bugün 14.gün test günümdü. İnşallah sağlıkla ilerlesin 🤲🏻💞

Ohh masallah hep olumlu sonuc alırısn ınsalkahh darısı bızede 🤲🥰
İnşallah canım. 🥰
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. 🙏
Üçüncü gün embriyoları idi canım ne kadar erken olur ki yine de inşallah öyledir kuzum Allah razı olsun sizden çok çok teşekkür ederim. Yumurta bölünmesinde yani riski çok yüksek oluyor öyle olunca ondan yoksa nankörlük filan değil. Sadece korkudan 😞 Bol dua ve bekleyeceğiz inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz 🍀🤲🏻
İnşallah canım, içini ferah tut sen. 🥰

kızlar 11. günde kan testi sonucum 47.69 çok düşük değil mi sizce de
Benimki birden arttı canım.
Benim gördüğüm doktorlar 1000’in altı hiçbir değer için yorum yapmıyo. 2.testi kesin istiyo. İnşallah senin de 13.gün testinde katlanarak artar. 🥰 İçini ferah tut, 2 gün sonra testi tekrarla. Önemli olan artışı, kaçla başladığı değil. 😉

Benimki birden arttı canım.
Benim gördüğüm doktorlar 1000’in altı hiçbir değer için yorum yapmıyo. 2.testi kesin istiyo. İnşallah senin de 13.gün testinde katlanarak artar. 🥰 İçini ferah tut, 2 gün sonra testi tekrarla. Önemli olan artışı, kaçla başladığı değil. 😉
çok teşekkür ederim canım bilgilerin için

Kızlar hepinize merhaba cok tebrik ediyorum Çoğunuz pozitifsiniz maşallah 🧿 darısı basıma🙏🏽 27 nisanda transferim var benim de 2 adet 5.gün embriyosu bu 3.transferim olucak 🥰 cok duaya ihtiyacım var beni de dualarınıza katabilir misiniz 🙏🏽 Allahım bu mutluluğu bana da yaşatsın insallah❤️

X