2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Yahu çift transfer değil mi senin kuzum? Erken tutunma çift transfer 14. Gün test normal değil mi? Ben de yaptırasaydım 2000 küsür çıkacaktı Dr normal dedi 2 transfer yaptık. İyi enerji, iyiyi çağır.

İdrar testi beni korkutmaya başladı ben direk kana yönelecem sanırm amaaaa en erken ne zaman kan verebilirim tecrübeliler yardımcı olur musunuzzz? 15 Nisan tek embriyo transfer 5.gün embriyosu (test tarihi 29 nisan)

İdrar testi beni korkutmaya başladı ben direk kana yönelecem sanırm amaaaa en erken ne zaman kan verebilirim tecrübeliler yardımcı olur musunuzzz? 15 Nisan tek embriyo transfer 5.gün embriyosu (test tarihi 29 nisan)
Ben 10. Gün verdim öyle bakarsan 25inde verebilirsin. Ama eğer Dr 14 gün sonra istediyse, transferden sonra çatlatma iğnesi mi uyguladı? Ondan olabilir belki

oldum canım trasfer çok zorlu geçti doktor 5 spekulum değiştirdi rahim ağzını tam göremedi falan hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ya sen bana söylemistin kasma rahat ol diye. cok üzüldüm neyse kurtardin tutunsun sıkıca annesine insallah. Neden oyle oldu acaba bende korktum simdi

Ben 10. Gün verdim öyle bakarsan 25inde verebilirsin. Ama eğer Dr 14 gün sonra istediyse, transferden sonra çatlatma iğnesi mi uyguladı? Ondan olabilir belki
Taze transfer oldu sadece yumurta toplamadan önceki çatlatma iğnesi onun dışında prolutex kullandım ve kullanıyorum. Çatlatma iğnesinin üzerinden de bugün bile 13 gün geçmiş oluyor

Ya sen bana söylemistin kasma rahat ol diye. cok üzüldüm neyse kurtardin tutunsun sıkıca annesine insallah. Neden oyle oldu acaba bende korktum simdi
yok canım kasmadım hiç kasmaktan deil acımadı zaten de stres oldum bilmiyorum 5.transferim doktorda şaşırdı rahim ağzında girişi göremedi bir türlü

Canımm inşallah güzel haberlerini alıcaz bu sayfada bir gün

yok canım kasmadım hiç kasmaktan deil acımadı zaten de stres oldum bilmiyorum 5.transferim doktorda şaşırdı rahim ağzında girişi göremedi bir türlü
nerde tedavi görüyodun keşke deneme transferi yapsaymış bazı merkezler yapıyor boş transfer diye geçiyor

Kızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
kimya çok sevindim ne güzel çok falan değil bir sürü ilaç kullandık kendimde çıkmış gibi sevindim allah sağlıcakla devam etmesini nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…