- 19 Ocak 2021
- 1.976
- 3.287
- 34
Yahu çift transfer değil mi senin kuzum? Erken tutunma çift transfer 14. Gün test normal değil mi? Ben de yaptırasaydım 2000 küsür çıkacaktı Dr normal dedi 2 transfer yaptık. İyi enerji, iyiyi çağır.Kızlar çıktı 3000 küsürben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Ben 10. Gün verdim öyle bakarsan 25inde verebilirsin. Ama eğer Dr 14 gün sonra istediyse, transferden sonra çatlatma iğnesi mi uyguladı? Ondan olabilir belkiİdrar testi beni korkutmaya başladı ben direk kana yönelecem sanırm amaaaa en erken ne zaman kan verebilirim tecrübeliler yardımcı olur musunuzzz? 15 Nisan tek embriyo transfer 5.gün embriyosu(test tarihi 29 nisan)
Ya sen bana söylemistin kasma rahat ol diye.oldum canım trasfer çok zorlu geçti doktor 5 spekulum değiştirdi rahim ağzını tam göremedi falan hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Tebrikler, hayırlı olsun katlanarak artsın inşallahKızlar değerim geldi, 464 çok şükür
Kizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Taze transfer oldu sadece yumurta toplamadan önceki çatlatma iğnesi onun dışında prolutex kullandım ve kullanıyorum. Çatlatma iğnesinin üzerinden de bugün bile 13 gün geçmiş oluyorBen 10. Gün verdim öyle bakarsan 25inde verebilirsin. Ama eğer Dr 14 gün sonra istediyse, transferden sonra çatlatma iğnesi mi uyguladı? Ondan olabilir belki
Gözünüz Aydınn, çok şükürKızlar değerim geldi, 464 çok şükür
O zaman 10. Gün olur sanırım. Benim Dr öyle yaptırdı yaniTaze transfer oldu sadece yumurta toplamadan önceki çatlatma iğnesi onun dışında sadece prolutex kullandım ve kullanıyorum. Çatlatma iğnesinin üzerinden de bugün bile 13 gün geçmiş oluyor
Tebriklerrrr saglikla gelsin ınsallahKızlar değerim geldi, 464 çok şükür
Teşekkür ederimO zaman 10. Gün olur sanırım. Benim Dr öyle yaptırdı yani
Masallahh rabbim hayırla tamamlatsınKızlar değerim geldi, 464 çok şükür
yok canım kasmadım hiç kasmaktan deil acımadı zaten de stres oldum bilmiyorum 5.transferim doktorda şaşırdı rahim ağzında girişi göremedi bir türlüYa sen bana söylemistin kasma rahat ol diye.cok üzüldüm neyse kurtardin tutunsun sıkıca annesine insallah. Neden oyle oldu acaba bende korktum simdi
amin inşallah canım
Canımm inşallah güzel haberlerini alıcaz bu sayfada bir günHepinize çok teşekkür ederim kizlar..Siz siz olun benim gibi 2.cocuk icin cok beklemeyin arkasından hemen yapın düşünüyorsanız...
Hayirlisi olsun Eger maddi olarak toparlanabilirsek gene yumurta cikabilirse benden denerim..Manevi olarak toparlanirim maddi olarak ta toparlanabilirsem....
Süper, maşallahKızlar değerim geldi, 464 çok şükür
nerde tedavi görüyodun keşke deneme transferi yapsaymış bazı merkezler yapıyor boş transfer diye geçiyoryok canım kasmadım hiç kasmaktan deil acımadı zaten de stres oldum bilmiyorum 5.transferim doktorda şaşırdı rahim ağzında girişi göremedi bir türlü
kimya çok sevindim ne güzel çok falan değil bir sürü ilaç kullandık kendimde çıkmış gibi sevindim allah sağlıcakla devam etmesini nasip etsin canımKızlar çıktı 3000 küsürben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum