- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
İlk defa tam saatimde muayene oldum cok mutluyumZEYNEPP5555 kiz merak ettirmee biziiii
Az kaldı kuzum senindeİlk defa tam saatimde muayene oldum cok mutluyumdoktoruma herseyi söyledim hareket haric hicbiseyi önemseme dedi hareketleri 10 a tamamlasn iyi dedi samci duzene girmedigi surece olacak normal dedi suyu da iyi sükür pazartesi anestezi vs icin gidicez vee haftaya persembe insallah dogum
Altında eski bezi varken havalansın yeniyi koyma ki rüzgar alınca kesin yenisi geliyo çünküKuzular fırsat verdikçe giriyorumGirdiğimde göğüslerime masaj yapıyorum duş iyi geliyo söylediğin gibi . Hem kusmuk kokularıda geçiyo birde bizimkilerin altını açıyorum temizliyorum altına yeni bezi bırakıyorum onuda kirletiyorlar ne bez dayanıyo ne mama
Ohhh sefan bol olsunn mis gibiii olmuşsundurYarın sağlık ocağına gidicez inşallahh topuk kanı için alayım eksik gediği. Koca da çalışmaya başladı onsuz Bi yere çıkamam dahaca işte. Ay sabah Bi duş aldım az rahatladım. Dün akşam da bebeleri yıkamıştık.
Şuan sert Bi kahve içiyorum bebitolar da izin veriyor sağolsunlar onların dertleri benim gece uykumla zaten dün gece yine uyutmadı lar zalımlar
Ayyyy geliyoooo geliooooo prensessss geliooo inşallahİlk defa tam saatimde muayene oldum cok mutluyumdoktoruma herseyi söyledim hareket haric hicbiseyi önemseme dedi hareketleri 10 a tamamlasn iyi dedi samci duzene girmedigi surece olacak normal dedi suyu da iyi sükür pazartesi anestezi vs icin gidicez vee haftaya persembe insallah dogum
Hey ooo gün belli olduuuuİlk defa tam saatimde muayene oldum cok mutluyumdoktoruma herseyi söyledim hareket haric hicbiseyi önemseme dedi hareketleri 10 a tamamlasn iyi dedi samci duzene girmedigi surece olacak normal dedi suyu da iyi sükür pazartesi anestezi vs icin gidicez vee haftaya persembe insallah dogum
Havalanmasına fırsat vermiyorlar ki kızıl kıyamet kopuyo evde altları açılınca hemen bağlama derdine düşüyorum gören diyecekki acaba ne yapıyorlar bunlarAltında eski bezi varken havalansın yeniyi koyma ki rüzgar alınca kesin yenisi geliyo çünkü
Ya benim de bez bitmek üzere sen de sleepy din nerden alacaksın. Nerde bizim aldığımız fiyatlar nerde şimdikiler
Allah allah niye rahatsız olcakmış kendi kalmasın o zaman senin asıl annene ihtiyacın var yaniii valla benim annem kalcak isterse kv de kalsın ama beni ilgilendirmez anneme geçer nazık sözüm ona guvenirim ogretcek bana herseyi dieAnnemle babam kv gelince ablamlara gittiler orada kalıyorlar her gün gelmeye çalışıyorlar ama kv rahatsız olur diyede her gün gelmek istemiyorlar bu durumdan da rahatsızımSayılı gün çabuk geçer diyip kendimi avutayım
İnşallahhh kuzummOhhh sefan bol olsunn mis gibiii olmuşsundurzalımm bebelerr daha sana neler etcekler herşey çoook güzel olcak önce sen iyi ol inşallah
Anaa aslında hoşlarına gitmesi lazım amaHavalanmasına fırsat vermiyorlar ki kızıl kıyamet kopuyo evde altları açılınca hemen bağlama derdine düşüyorum gören diyecekki acaba ne yapıyorlar bunlar
İlk trendyoldan aldım bayağıda uygundu şimdide indirim kovalıyorum geçen gün baby turcoyu deneyeyim dedim lastik kısımları bayağı geniş oluyo o yüzden hep kıyafetlerine geçiriyo yine sleepy de karar kıldım ilk nerede indirimde görürsem hemen alacam trendyol yada hepsi buradadan
Ooo hayırlı olsun yavrum haftaya perşembeye kdr iyice uyu kocanla keyif yap dizi mizi bişiler izleyin birlikte bol bol sarılın uyuyunİlk defa tam saatimde muayene oldum cok mutluyumdoktoruma herseyi söyledim hareket haric hicbiseyi önemseme dedi hareketleri 10 a tamamlasn iyi dedi samci duzene girmedigi surece olacak normal dedi suyu da iyi sükür pazartesi anestezi vs icin gidicez vee haftaya persembe insallah dogum
Yaa yazık annem benden öyle biseyvtalep etmez insallah ya kocam gitmesin odadan ahh annem bizde haftaya da kv gelecek simdiden azcık mudahaleler basladi ne deyim Allah tan hayirlisiOoo hayırlı olsun yavrum haftaya perşembeye kdr iyice uyu kocanla keyif yap dizi mizi bişiler izleyin birlikte bol bol sarılın uyuyunkocam akşam kampta kullandıgımız şişme yatagı şişirmiş salonda tahmini ne zman yatagımda uyurum belim ağrıyor diyo kıyamam
Valla cok sükür insallah cabucak gecer bu haftadaHey ooo gün belli olduuuusaymaya başlasın atarsa 9
Sagol kuzumm insallah yeni yil 3 kisiyle olacak hayirlisi guzle yillarimiz olsun hep berbaer herkes saglikla kavussun yavrusunaAyyyy geliyoooo geliooooo prensessss geliooo inşallahiyi kuzum ya çok sevindim sen artık dinleme kendiniii inşallah planlı bir şekilde ilerliceksiniz 2022 nin ilk bebesi ödülünü kazancak
Aminn insallah canim benim cok sagolAz kaldı kuzum senindeRabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Bizimkilerin ince düşüncesi işte kuzumAllah allah niye rahatsız olcakmış kendi kalmasın o zaman senin asıl annene ihtiyacın var yaniii valla benim annem kalcak isterse kv de kalsın ama beni ilgilendirmez anneme geçer nazık sözüm ona guvenirim ogretcek bana herseyi dieAyy neyse aynen kuzum sayili gun insallahh minnoslarin nasillll sen de ayak fotosu yolla bari kimse yollamio ya bebe sevmek istiyorum
Tamam kuzumAnaa aslında hoşlarına gitmesi lazım ama
Ben de bakınıyorum bana da haber ver olur mu ben yakalarsam haber veriririm. Çat diye bitip de ortada kalmayalım
Oyyyyy yesinler o minik parmakları, maşallah.
Benim çok çabuk geçmişti eşime de hiç geçmemiştiValla cok sükür insallah cabucak gecer bu haftada
İnşallah vallaTamam kuzumİnşallah yine uyguna buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?