- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Canım benim, ne de güzel anlatmışsın.İyi geceler herkese yazamadım fırsat bulamadım hepinize tek tek teşekkürler cuma kızımı aldım kollarıma ilk gece çok çok zor geçti sütüm gelmedi kız boş memeyi çekti gaz oldu sabaha kadar oturduk benim için bayağı zordu cumartesi de taburcu olduk akşam kızı yikadik bende dus aldım görümcem kaldı yanımda bugün bana yemek ev işi falan yaptı gitti evine döndü çalıştığı için şimdi eşim bir hafta evde ondan sonra tekim sütum damla damla geldi oda yetmiyor tabiki kızım süt bulamayınca basiyir yaygarayi sustura bilene aşkolsun mecburen mama verdik memeyide alsın diye dayıyorum ama garibim süt gelse alicakta yanlız olmak daha zor kızlar bence annenizin kayinvaldenizin kıymetini bilin tek olmak aşırı zorluyor eşim sağolsun destek ama oda işe başlayınca tek kalacağım vardiyalı çalışıyor eşim gece tek nasıl olacak hiç bilmiyorum
Ama vekalin bunun dışında evlat ne garip bir duyguymus devamlı gidip bakıyorum yüzüne onu gordugumden beri dünya tek kişilik oldu sankiçekilen her acı sıkıntı sonunda onun kokusu duyulunca bitiyor 16 senedir savaş verdim çok ama çok zorlu yollardan geçtim şimdi diyorum ki iyiki bırakmamısim ve o yollara dayanmisim mükâfatımi kucağıma aldım.
Asla vazgecmeyin evlat konusunda çekilen her çile sonunda unutuluyor
Allah'ım her isteyene nasip etsin .
he bu arada inanılmaz duygusallım..
Çok şükür, Allah nasip etti ve 16 senelik bekleyişin sonunda anne oldun.
Bizlere de o günleri görebilmeyi nasip etsin.
Senin de bol bol sütün olsun inşallah.