Oyyy lokum hanımm iyi ki gelmişte evin neşesi olmuşAminnn ınsallahh kuzumm
Esım evde bugun kahvaltı yaparken dıyorum kı
Kim derdi kı bıze kahvaltıda boyle boklu bı kız eslık edecektı
Cok şükür Rabbım ısteyen herkesın evini şenlendırısn canımmOyyy lokum hanımm iyi ki gelmişte evin neşesi olmuş
Keske düşünmeme kapasıtesı yuklenseGüzel anneler mesajlarınızı okuyorum yaşamayan bilemez dışardan konuşmak çok kolay diyebilirsiniz bana biliyorum ama etrafınızdakilere takılmayın kontrol etmeye çalışmayın sadece kendinize ve bebeklere odaklanınetrafınızdaki herkes size zorluk çıkarmak için değil bebeğe, size ve bu sürece yardım etmek için yanınızdalar tamam olmasınlar diyebilirsiniz ama herkesin kapasitesi başka yardım yeteneği başka sayılı gün sonra herkes bebekleriyle çekirdek ailesiyle başbaşa kalcak lütfen lütfeeen güzel düşünün bütün pozitif enerjimi yolluyorum sizlereeee Biz ne kadar güçlü ve eğitimli kadınlarız kv ya da anne ile mi baş edemicez
Allah 16 yılın mükafatını vermiş sana şükürler olsun..İyi geceler herkese yazamadım fırsat bulamadım hepinize tek tek teşekkürler cuma kızımı aldım kollarıma ilk gece çok çok zor geçti sütüm gelmedi kız boş memeyi çekti gaz oldu sabaha kadar oturduk benim için bayağı zordu cumartesi de taburcu olduk akşam kızı yikadik bende dus aldım görümcem kaldı yanımda bugün bana yemek ev işi falan yaptı gitti evine döndü çalıştığı için şimdi eşim bir hafta evde ondan sonra tekim sütum damla damla geldi oda yetmiyor tabiki kızım süt bulamayınca basiyir yaygarayi sustura bilene aşkolsun mecburen mama verdik memeyide alsın diye dayıyorum ama garibim süt gelse alicaktayanlız olmak daha zor kızlar bence annenizin kayinvaldenizin kıymetini bilin tek olmak aşırı zorluyor eşim sağolsun destek ama oda işe başlayınca tek kalacağım vardiyalı çalışıyor eşim gece tek nasıl olacak hiç bilmiyorum
Ama vekalin bunun dışında evlat ne garip bir duyguymus devamlı gidip bakıyorum yüzüne onu gordugumden beri dünya tek kişilik oldu sankiçekilen her acı sıkıntı sonunda onun kokusu duyulunca bitiyor 16 senedir savaş verdim çok ama çok zorlu yollardan geçtim şimdi diyorum ki iyiki bırakmamısim ve o yollara dayanmisim mükâfatımi kucağıma aldım.
Asla vazgecmeyin evlat konusunda çekilen her çile sonunda unutuluyor
Allah'ım her isteyene nasip etsin .
he bu arada inanılmaz duygusallım..
Amin cnm aminnAllah 16 yılın mükafatını vermiş sana şükürler olsun..
Biraz erken olmuş olacak ama Bir şekilde herşey düzenine oturacak cnm çekirdek aile olarak hayata devam edeceksiniz
Allah isteyen herkese nasip etsinSağlıkla büyütmek nasip olsun
Amin cnm inşallahAmin cnm aminndarısı size sağlıkla kucağınıza alin
Yaa bebegın gelmek ıstıyor artık demekkı canım ınsallah saglıkla kavusun evladınızaKızlaaaaarrrr kontrolden geldim 38+4 çatı muayenesi yaptı gayet iyi dedi açılmam bile varmış karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı geçen hafta o yüzden tekrar tahlil verdim suni sancıyla doğurtalım yarın diyor bekletmeyelim diyor napıcam bennn heyecandan ölebilirimnormalde hiç müdahale etmem sen zaten 1-2 güne gelirsin zaten dedi ama bu durumda doğması daha iyi diyo öğleden sonra tekrar nst ve tahlil sonucuna göre konuşacağız 4cm açılma var dedi ama hiç sancım olmadan nasıl açıldıki o kadar karnımda yukarıda anlamadım dua edin bana kızlar çok korkuyorum ya heyecan korku elim ayağıma dolaştı
Yaaaaaa çok heyecanlıııııKızlaaaaarrrr kontrolden geldim 38+4 çatı muayenesi yaptı gayet iyi dedi açılmam bile varmış karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı geçen hafta o yüzden tekrar tahlil verdim suni sancıyla doğurtalım yarın diyor bekletmeyelim diyor napıcam bennn heyecandan ölebilirimnormalde hiç müdahale etmem sen zaten 1-2 güne gelirsin zaten dedi ama bu durumda doğması daha iyi diyo öğleden sonra tekrar nst ve tahlil sonucuna göre konuşacağız 4cm açılma var dedi ama hiç sancım olmadan nasıl açıldıki o kadar karnımda yukarıda anlamadım dua edin bana kızlar çok korkuyorum ya heyecan korku elim ayağıma dolaştı
Evet cnm lohusalık stres hakikaten de oluyor stres insan evet zorluklardan geçtik bunlar geçecek ins evet Dr da herkesin farklı süt olayı dedi yavaş yavaş gelecek İns Allah'ım hepimizin evladını bağışlasınCanim hayırlı olsun Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin lohusalik=stresmiş onu anladım annem gidecek ikizlerle tek kalcam diye yaşadığım stresi bir görsen ama Rabbım dağına göre kar veriyo gerçekten 16 yıldır dayanışmanın bu acıya zorluğa bu senin için ne ki belli ki çok güçlüsün napcam diye asla düşünme ayrıca benim doktorumun dediği 15 gün boyunca süt gelmeyebilir endişelenme demişti sen daha çok yenisin benimde sütüm var ama iki bebegimde emmiyo Allahim ne verirse hayırlısını versin kuzucuklarimizi bize bagislasin
Canımcımmm maşalalh barikAllah allahım yüzünüze gülmüş sağlıkla büyütün inşallah evladınızıııİyi geceler herkese yazamadım fırsat bulamadım hepinize tek tek teşekkürler cuma kızımı aldım kollarıma ilk gece çok çok zor geçti sütüm gelmedi kız boş memeyi çekti gaz oldu sabaha kadar oturduk benim için bayağı zordu cumartesi de taburcu olduk akşam kızı yikadik bende dus aldım görümcem kaldı yanımda bugün bana yemek ev işi falan yaptı gitti evine döndü çalıştığı için şimdi eşim bir hafta evde ondan sonra tekim sütum damla damla geldi oda yetmiyor tabiki kızım süt bulamayınca basiyir yaygarayi sustura bilene aşkolsun mecburen mama verdik memeyide alsın diye dayıyorum ama garibim süt gelse alicaktayanlız olmak daha zor kızlar bence annenizin kayinvaldenizin kıymetini bilin tek olmak aşırı zorluyor eşim sağolsun destek ama oda işe başlayınca tek kalacağım vardiyalı çalışıyor eşim gece tek nasıl olacak hiç bilmiyorum
Ama vekalin bunun dışında evlat ne garip bir duyguymus devamlı gidip bakıyorum yüzüne onu gordugumden beri dünya tek kişilik oldu sankiçekilen her acı sıkıntı sonunda onun kokusu duyulunca bitiyor 16 senedir savaş verdim çok ama çok zorlu yollardan geçtim şimdi diyorum ki iyiki bırakmamısim ve o yollara dayanmisim mükâfatımi kucağıma aldım.
Asla vazgecmeyin evlat konusunda çekilen her çile sonunda unutuluyor
Allah'ım her isteyene nasip etsin .
he bu arada inanılmaz duygusallım..
Ayyyy ne güzelKızlaaaaarrrr kontrolden geldim 38+4 çatı muayenesi yaptı gayet iyi dedi açılmam bile varmış karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı geçen hafta o yüzden tekrar tahlil verdim suni sancıyla doğurtalım yarın diyor bekletmeyelim diyor napıcam bennn heyecandan ölebilirimnormalde hiç müdahale etmem sen zaten 1-2 güne gelirsin zaten dedi ama bu durumda doğması daha iyi diyo öğleden sonra tekrar nst ve tahlil sonucuna göre konuşacağız 4cm açılma var dedi ama hiç sancım olmadan nasıl açıldıki o kadar karnımda yukarıda anlamadım dua edin bana kızlar çok korkuyorum ya heyecan korku elim ayağıma dolaştı
Yaaa atlamışızzzBir arkadaş da yazmıştı geçen hafta K Kelebegim2512 sanırım bugün doğumu vardı Allah yardımcısı olsun
Ah kuzum bilsek keşkeKendi kendime nazar ettim sanırım 4 te ağlamaya başladı sıpa şimdiye kadar susmadı resmenve benim sanırım bu ağlama seylerine alışmam lazım karnı tok gazı çıkmış altı değişmiş bir bebek neden ağlar ki 3 saat boyunca kesintisiz neden yani
4cm açılma ile iyi bırakmış seni canım.Kızlaaaaarrrr kontrolden geldim 38+4 çatı muayenesi yaptı gayet iyi dedi açılmam bile varmış karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı geçen hafta o yüzden tekrar tahlil verdim suni sancıyla doğurtalım yarın diyor bekletmeyelim diyor napıcam bennn heyecandan ölebilirimnormalde hiç müdahale etmem sen zaten 1-2 güne gelirsin zaten dedi ama bu durumda doğması daha iyi diyo öğleden sonra tekrar nst ve tahlil sonucuna göre konuşacağız 4cm açılma var dedi ama hiç sancım olmadan nasıl açıldıki o kadar karnımda yukarıda anlamadım dua edin bana kızlar çok korkuyorum ya heyecan korku elim ayağıma dolaştı
Kuzum ya bazılarında ishal olduğunu duymuştum sadece ama yediğin bir şey de yapmış olabilir mi ?Kızlar ya dogum zamanı bu agrılar normal mi aceba kimsede gününü beklemedi ki soralimadet sancisi gibi kasıklarıma bi giriyor kıvranıyorm resmen ishal bel agrısı felaket durumdaym
Yaa açılman gayet iyi zaten Rabbim bir avazda kurtarsın canımKızlaaaaarrrr kontrolden geldim 38+4 çatı muayenesi yaptı gayet iyi dedi açılmam bile varmış karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı geçen hafta o yüzden tekrar tahlil verdim suni sancıyla doğurtalım yarın diyor bekletmeyelim diyor napıcam bennn heyecandan ölebilirimnormalde hiç müdahale etmem sen zaten 1-2 güne gelirsin zaten dedi ama bu durumda doğması daha iyi diyo öğleden sonra tekrar nst ve tahlil sonucuna göre konuşacağız 4cm açılma var dedi ama hiç sancım olmadan nasıl açıldıki o kadar karnımda yukarıda anlamadım dua edin bana kızlar çok korkuyorum ya heyecan korku elim ayağıma dolaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?