Bizde dr tam tersi durumBenim çok çabuk geçmişti eşime de hiç geçmemişti
Evet olabilir çünkü benim son ayım aylarım çabuk geçmişti sana da geçmiyordu meselaBizde dr tam tersi durum
Ayyy ne güzel yarın geliyor he bebişkızlar gittim tekrar enzimler biraz düşmüş ama riske atmayalım dedi yarın sabah 8.5ta yatış yapılacak akşama doğurturuz seni inşallah dedi ayy heyecandan elim ayağıma dolaştı hiç bişey yemedim dua edin bana yarın ben bu heyecanla edemem gibi bildiğim dualarıda unuturum
Ayy dedim ki Zeynep gitmiş ama Allah bilir kaçta girecekİlk defa tam saatimde muayene oldum cok mutluyumdoktoruma herseyi söyledim hareket haric hicbiseyi önemseme dedi hareketleri 10 a tamamlasn iyi dedi samci duzene girmedigi surece olacak normal dedi suyu da iyi sükür pazartesi anestezi vs icin gidicez vee haftaya persembe insallah dogum
Ayyyy yerimm isiririmm o elleriiiiiii benn prenseslerrrrrr nasilll narinn nasillll oyy masallah
Oh mis kokulular
Tatlı şeyler iyi geliyor süte kim ne derse desin şekerli şeyler yediğimde daha fazla olduğunu fark ettimO malt içecekler için de aşırı şekerliymiş diyorlar yaa ama. Hadi stresi kontrol etmeye başlarım da uykumun imanını gevrettiler o mümkün değil dikiş tutmaz
Muayenen nasıl geçti kuzum kaçırdım sanırımBakalim kontrole geldim benim dr ne diyecek
Yaa ben arada olurdumda son zamanlarda iyice costu yoruluyorm artk
Yedigimde degisiklik yokta ben genel olrak hep ishalim galiba ya yorgun dustm artk su iciyorm bol bol bakalim
Bugün annem diyorki benimki karşıya fışkırıyordu ee dedim ne yiyip içiyordun dediği sanki o zaman dikkat mi ediyorduk yediklerimize içtiklerimize keşke sana çekseydim dedim o kadar dikkat ediyorum ama olan ortadaTatlı şeyler iyi geliyor süte kim ne derse desin şekerli şeyler yediğimde daha fazla olduğunu fark ettimişte geçici ama kalıcı foşurt sütte yapı meselesi bence
Yaa 3 teydi randevum ceyrek geciyordu gel nede olsa almayacaklar dolasalim dedik aman Allah ım asistan cagirdi nasil gülüyor hic umudunuz yoktu demi dieAyy dedim ki Zeynep gitmiş ama Allah bilir kaçta girecekkontrolün güzel geçmesine sevindim cnm ayyy birşey kalmadı sende mi anne olacaksın
İyı sükür canım haftaya persembe insallah dogumMuayenen nasıl geçti kuzum kaçırdım sanırım
Benim annem de diyor benim de göğsüm küçüktü ama sütüm bolduBugün annem diyorki benimki karşıya fışkırıyordu ee dedim ne yiyip içiyordun dediği sanki o zaman dikkat mi ediyorduk yediklerimize içtiklerimize keşke sana çekseydim dedim o kadar dikkat ediyorum ama olan ortada
Aman aman az kaldı deseneİyı sükür canım haftaya persembe insallah dogum
Ben hiç bakamadım canım olup olmadığını bilmiyorum ama normal değil bence sormalısın doktoruna. Ayrıca taburcu etmeden muayene etmişlerdir heralde değil mi?Kizlar dikişimin alti ödem gibi şişmiş sizde de var mi böyle bişey
Gercekten iple cekiyorum o günü Allah ım hayırla kavusmayı nasip etsin insallah hepimize deAman aman az kaldı desenehadi sağlıkla inşallah o an ne heyecanlı büyülü
Ben hiç bakamadım canım olup olmadığını bilmiyorum ama normal değil bence sormalısın doktoruna. Ayrıca taburcu etmeden muayene etmişlerdir heralde değil mi?
Bizimkiler de öyle ama en kötüsüKuzular fırsat verdikçe giriyorumGirdiğimde göğüslerime masaj yapıyorum duş iyi geliyo söylediğin gibi . Hem kusmuk kokularıda geçiyo birde bizimkilerin altını açıyorum temizliyorum altına yeni bezi bırakıyorum onuda kirletiyorlar ne bez dayanıyo ne mama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?