2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Hepinize çok teşekkür ederim kizlar..Siz siz olun benim gibi 2.cocuk icin cok beklemeyin arkasından hemen yapın düşünüyorsanız...

Hayirlisi olsun Eger maddi olarak toparlanabilirsek gene yumurta cikabilirse benden denerim..Manevi olarak toparlanirim maddi olarak ta toparlanabilirsem....
Amin kuzum. Rabbim yardımcın olsun güzel kapılar açsın önünde. Belki kendiliğinden gelir. Rabbim büyük 🤲🏻

Kilya canımm sende üzülme bak arkadaslar bılenler hep iyi dıo demekkı olabiliyormuş boyle sonuclar ne guzel rabbım hayırla tamamlatsın insallahhh
Kalbım bıraz aysundan dolayı buruk suanda burnumun kemıgı sızlıyor imtıhan bunlar bızım icin sınav gercekten cok zor bende yarın kı verecegım tekrar kan tahlılı icin gerginim resmen hıc bıtmeyeck bu stres 🥺🤲
Haklısın kuzum. Herkes için en iyisi en hayırlısı en sağlıklısı olsun inşallah 🤲🏻

Normal gebelik haftasinda 4. Haftayi bitirmis oluyorsun yanlış hesaplamamissam eğer ve değerin o hafta aralığına giriyor kötü düşünme elinde degil ama sağ duyulu yaklaş eskiyi hatırlama inşAllah sağlıcakla kucağına alacaksın canım
İnşallah canım beklemekten başka çaremiz yok. Allah yardımcımız olsun. En sağlıklısını nasip etsin inşallah hepimize

Kilya canımm sende üzülme bak arkadaslar bılenler hep iyi dıo demekkı olabiliyormuş boyle sonuclar ne guzel rabbım hayırla tamamlatsın insallahhh
Kalbım bıraz aysundan dolayı buruk suanda burnumun kemıgı sızlıyor imtıhan bunlar bızım icin sınav gercekten cok zor bende yarın kı verecegım tekrar kan tahlılı icin gerginim resmen hıc bıtmeyeck bu stres 🥺🤲
Canim Allah razı olsun emegin gecti bana hakkını helal et :KK61: Rabbim saglikla kavuştursun kuzunun sana..Kat kat katlansın degerin duacinim.

Canim Allah razı olsun emegin gecti bana hakkını helal et :KK61: Rabbim saglikla kavuştursun kuzunun sana..Kat kat katlansın degerin duacinim.
Ne demekk canımm ne geccmesı gectı ıse de helal olsun sımdı yıne fetıh suresı okurken bıle dua ettım rabbım aysun arkadasıma daha guzel bı sekılde karşısına cıkar dıe 🥺🤲

Hadi bakalım canım sen de al embriyonu gel umarım bebislerimiz bizimledir bifaha yaşatmaz inşallah Rabbım sana bu zorlukları ben ilkinde öldüm bittim dedim resmen hem maddi hem manevi ki kombili sana nasıl zordur
oldum canım trasfer çok zorlu geçti doktor 5 spekulum değiştirdi rahim ağzını tam göremedi falan hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Hadi ya çok geçmiş olsun çok kötü olmuş benim de işlem esnasında kategori burdan istemedik burdan girmek zorunda kaldık falan dedi artık ne demekse işlem sonunda gayet iyiydi sıkıntı yok falan dedi ama yine de güven olmuyor sen ne kadar süre yattın canım

oldum canım trasfer çok zorlu geçti doktor 5 spekulum değiştirdi rahim ağzını tam göremedi falan hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Hadi ya çok geçmiş olsun çok kötü olmuş benim de işlem esnasında kategori burdan istemedik burdan girmek zorunda kaldık falan dedi artık ne demekse işlem sonunda gayet iyiydi sıkıntı yok falan dedi ama yine de güven olmuyor sen ne kadar süre yattın canım

Hepinize çok teşekkür ederim kizlar..Siz siz olun benim gibi 2.cocuk icin cok beklemeyin arkasından hemen yapın düşünüyorsanız...

Hayirlisi olsun Eger maddi olarak toparlanabilirsek gene yumurta cikabilirse benden denerim..Manevi olarak toparlanirim maddi olarak ta toparlanabilirsem....
Canım benim hakkınızda hayırlısı olsun. Şimdi çok zor biliyorum çok üzüldün ama Mevlam bu günleri hatırlamayacağın kadar çok sevindirsin inşallah 🙏🏻

Kizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun😥😥🙏🙏
Kuzum kiyamam sana salon uzulme bak senin bi tane yavrun var ne guzel anneligi tattin burda 1tane bari olsa raziyiz diyen bircok arkadasimiz var uzulup kendini yipratma kiyamam gozyaslarina 😢

Ca
Kizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun😥😥🙏🙏
Canım üzgünüm 😔
Hissettiklerini anlayabiliyoruz yanındayız üzülme demekten başka bir şey gelmiyor elden hepimizin hakkında hayırlısı🙏🙏

X