- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Yani hepimiz için bu durum geçerli. Kalp atışını duysak bile sevinmek için erken olacak.Kızlar doktorum aradı. Sevinmek için erken dedidedim ben endişeliyim. Biz bu kadınları asla memnun edemiyoruz zaten dedi Düşük çıksa da endişe edecektin dedi. Ben bu işi bırakacağım çiftçilik yapacağım filan dedi espriye vurdu. Tek gebelik için yüksek. Muhtemelen ikiz ama beklememiz gerekiyor 24 Nisan a test günü verdi. Sağlıklı artıyor mu önce ona bakalım dedi. Dikkat etmeni söylediğim her şey geçerli dedi. Sakinde bekleyeceksin dedi
hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler ve kucağına alırsınSağ ol kuzum Allah razı olsun inşallahHepimiz için en sağlıklısı ne ise öyle olsun
Ne güzel kuzum işte doktor ne güzel konuşmuş. Boşuna stres yapma, güzel düşün güzel olsun inşallahKızlar doktorum aradı. Sevinmek için erken dedidedim ben endişeliyim. Biz bu kadınları asla memnun edemiyoruz zaten dedi Düşük çıksa da endişe edecektin dedi. Ben bu işi bırakacağım çiftçilik yapacağım filan dedi espriye vurdu. Tek gebelik için yüksek. Muhtemelen ikiz ama beklememiz gerekiyor 24 Nisan a test günü verdi. Sağlıklı artıyor mu önce ona bakalım dedi. Dikkat etmeni söylediğim her şey geçerli dedi. Sakinde bekleyeceksin dedi
Banada 3.gun embriyosu transfer edilecek diye üzüldüm doktoruma gittim orda muayeneden çıkan hastayı gösterdi bana 12. Gün sonucu 3bin küsür bak dedi sen hala beğenme 3. Günü dedi sen hiç endişelenme canım3.gündü canım. Yine de bunu duyduğuma çok sevindim
Canım benim hayırlı olsun. Sağlıcakla, gönlünce gelsin inşallah. Olumsuzu düşünme pozitife odaklanmaya çalış lütfenKızlar doktorum aradı. Sevinmek için erken dedidedim ben endişeliyim. Biz bu kadınları asla memnun edemiyoruz zaten dedi Düşük çıksa da endişe edecektin dedi. Ben bu işi bırakacağım çiftçilik yapacağım filan dedi espriye vurdu. Tek gebelik için yüksek. Muhtemelen ikiz ama beklememiz gerekiyor 24 Nisan a test günü verdi. Sağlıklı artıyor mu önce ona bakalım dedi. Dikkat etmeni söylediğim her şey geçerli dedi. Sakinde bekleyeceksin dedi
Yaaa inan cok üzüldüm canım hayırlısı olsun ne deyimKizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Çok geçmiş olsun, hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için, Allah kızına uzun sağlıklı, güzel ömürler versinKizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Bende öyle gecirmıstım ne ileri ne. Geri ortasında kalmıstı sankikızlar ya ayıptır söylemesi çok zor bir tuvalet macerası geçirdiminşallah bişey olmamıştır çok canım sıkıldı
Normal gebelik haftasinda 4. Haftayi bitirmis oluyorsun yanlış hesaplamamissam eğer ve değerin o hafta aralığına giriyor kötü düşünme elinde degil ama sağ duyulu yaklaş eskiyi hatırlama inşAllah sağlıcakla kucağına alacaksın canım14.günüm canım hala kendime gelemedim geri dönüşte olmadı şaşkın ve üzgünüm maalesef
yaa sizin pozitif mi çok endişelendim o kadar kuru kayısı incir yiyiorum ama ilaçlar kabız yapıyor duphalac şurup alıcam bende artkBende öyle gecirmıstım ne ileri ne. Geri ortasında kalmıstı sankimecbur zorlaya zorlaya oldu ama transfer sonrası bama dedıklerı gaz ve kabızlık ıcın ılactan aldım 1 gün cıkmasam hemen ıcıyorum o yumusatuyor bı daha yasamadım
Hatta söylemesi ayıp o kadar olmuşum ki sifon bile işe yaramamıstı ve ust katta ki ablamı cagırmıstım kovalarla döksün die
Iyyyy rezııllıkkk
Hadi bakalım canım sen de al embriyonu gel umarım bebislerimiz bizimledir bifaha yaşatmaz inşallah Rabbım sana bu zorlukları ben ilkinde öldüm bittim dedim resmen hem maddi hem manevi ki kombili sana nasıl zorduryok canım 5.deneme bekliorum hastanede 8tane embriyom vardı bir tane 5.gün transfer olcakmış bugüne kadar hep iki adet olmuştum
Canım benim ne söylenir bilemiyorumKizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
InşAllah olmaz öyle zaten 5. Gun embriyosunun bölünmesi olasılık olarak daha düşük negatif düşünme canımCanım çift embriyo transferi oldu. Geçen gebeliğimde tekti bölündü tek yumurta ikizi oldu. Ve ben bu sebeple kaybettim birinin kalbi durdu diğerini etkiledi. Aynı yerden beslendikleri için hiç istenmeyen bir durum. Çok yüksek geldi değer bölündüyse ben mahvoldum yine
Ultrason cihazında kese olunca ustten bakilinca gözüküyor canım eger ki dr emin olamazsa bile kalp olusunca anlaşılır ki kese de belli olur o cihazlar neleri neleri görüyorKarından baktıklarında görünür mü ki ben alttan muayene olamam şimdi. Ona da korkarım. Doktorum hiç bakmaz çook ciddi değilse sadece göbekten bakar hamile kalınca içime kurt düşer şimdi giderim bakmak isterlerse
Canım Rabbim gönlüne göre versin.Kizlar sonucum 28 kimyasal gebelik geciriyorum..Insallah sizler saglikli gebelikler geçirip kucağınıza alirsinjz sizinle devam etmek isterdim Allaha emanet olun
Öyle kuzum. Sanırım ondan dolayı 24 Nisan dedi hiç dikkat etmedimYani hepimiz için bu durum geçerli. Kalp atışını duysak bile sevinmek için erken olacak.İçini ferah tut canım.
Bu arada neden 24 Nisan? 2 gün sonra vermen gerekmiyor mu?
23 Nisan resmi tatil olduğu için mi?