Çok geçmiş olsunKızlar iyi değilim. Atoni yüksek kan kaybı hb 6larda gittim geri dönderdiler. Balon takıldı. Detaylı yazmiyorum bu kadar yazabildim şimdilik. Dua istiyorum sizden bolca dua
Ben bir gün öncesinde bile olmuştum canım sorun yaşamadım şükürKızlar oksapari dogumdan ne kadar önce kesiyorlar
Anne sütü yoğunluklu besleniyorsa ishal gibi kaka çok normal diye biliyorum kuzum. Bizimkiler müthiş gazlı sürekli ağlama krizleri ile geçiyor maalesef insan çok çaresiz hissediyorAyy benım bebe dun aksam karnı agrıyor gibiydi
3 kere dun kaka yaptı ıshal gıbı korktum hatta agladıgında nerdeyse bende aglıcaktım
Gece ve sabah cok azıcık kaka yapmisti
Aksam kı gıbı degıldı
Bırde sancılanmadı şükürler olsun
Ben bakamadım mı neyı yanlıs yaptım deyıp durmstum
Ahh derdını anlatamayam bebek canı acısa sadece aglar cok üzülüyorum
Bızde sımdı kaka takıbı gaz takıbı
Ben de bu gece ilk kez çaresiz kaldımm ya oturdm ben de ağldm ay insan ne zorlanıyormuş gerçektennAyy benım bebe dun aksam karnı agrıyor gibiydi
3 kere dun kaka yaptı ıshal gıbı korktum hatta agladıgında nerdeyse bende aglıcaktım
Aksam kı gıbı degıldı
Ayy cok sevindimm olur boyle seyler arada minnos halletmis bakgünaydın kızlar gece bebiş ilk kez farklı şekilde ağladı asla susturamadm annemi aradım anne gel susmuyor bi derdi var dedim. Kocam susturur dedianne ya lütfen yapma gel dedim babamla geldiler hemen saat 5 e geliyordu annemin kucagında sustu beni özlemiş dedi. Ben de sürekli sen anneanneni mi özledin kızımm flan dedim hoşuna gitti sonuc olarak yırttık
Yaa esinde yogun calisiyordu diye hatirliyorum senin icinde iyi olur biraz toparlanir bebisler en azindan öyle dönersin gecer insallah annesi bu kadsr oldu ya cok sükürAnnemle gideceğim sanırım bende istemesem de bebekler için en iyisi öyle olacak. Biraz ele avuca gelsinler öyle dönerim. Kırkında bunlar normal doğum haftasına ancak geliyor kuzum prematüre doğdular sonuçta. Doktor üç ay çok dikkat etmemi söyledi. İnşallah sıkıntısız geçer
Yaa ewett nerdeyse bızde aglıcak oluyırzAnne sütü yoğunluklu besleniyorsa ishal gibi kaka çok normal diye biliyorum kuzum. Bizimkiler müthiş gazlı sürekli ağlama krizleri ile geçiyor maalesef insan çok çaresiz hissediyor
Iste bu yani nolcak aile içi olur öyle seylergünaydın kızlar gece bebiş ilk kez farklı şekilde ağladı asla susturamadm annemi aradım anne gel susmuyor bi derdi var dedim. Kocam susturur dedianne ya lütfen yapma gel dedim babamla geldiler hemen saat 5 e geliyordu annemin kucagında sustu beni özlemiş dedi. Ben de sürekli sen anneanneni mi özledin kızımm flan dedim hoşuna gitti sonuc olarak yırttık
Cnm bebisler için iyi olacaksa git annene biraz sen de toparlarsin ..Annemle gideceğim sanırım bende istemesem de bebekler için en iyisi öyle olacak. Biraz ele avuca gelsinler öyle dönerim. Kırkında bunlar normal doğum haftasına ancak geliyor kuzum prematüre doğdular sonuçta. Doktor üç ay çok dikkat etmemi söyledi. İnşallah sıkıntısız geçer
Cnm sen ki iki kız buyutmussun sen yapwrsin bizler aceminin acemisi bizler korkuyoruz kız sen daha rahatsin..hepsi geçerAyy benım bebe dun aksam karnı agrıyor gibiydi
Aksam kı gıbı degıldı
Bak sen mi öğe ortamı yumuşatmis sende güzel yerden vurmussun bak dayanamaz gelir demiştik çok sevindim aranız düzelmesinegünaydın kızlar gece bebiş ilk kez farklı şekilde ağladı asla susturamadm annemi aradım anne gel susmuyor bi derdi var dedim. Kocam susturur dedianne ya lütfen yapma gel dedim babamla geldiler hemen saat 5 e geliyordu annemin kucagında sustu beni özlemiş dedi. Ben de sürekli sen anneanneni mi özledin kızımm flan dedim hoşuna gitti sonuc olarak yırttık
Bebişin hatrina gelir merak etmeBen de cok cevap fln verdm kndimi suçluyorum şimdi farknda olmadan kırdımmı diye arıyorum açmıyoruyumuş. Umarım yarın düzelir yoksa çok üzülücem
Z kusagı bunlar farklı bebeler cocuk laboratuvar dan cıktı kuvezde buyudu hassasCnm sen ki iki kız buyutmussun sen yapwrsin bizler aceminin acemisi bizler korkuyoruz kız sen daha rahatsin..hepsi geçer
Bak sen mi öğe ortamı yumuşatmis sende güzel yerden vurmussun bak dayanamaz gelir demiştik çok sevindim aranız düzelmesine
Bak bunu doğru dedin doğduğu gibi gulen bakan bebeler benim yeğenim 10 gün gözünü acmamisti doğduğunda şimdiki bebeler telefon tablet bilerek doğuyor sankiZ kusagı bunlar farklı bebeler cocuk laboratuvar dan cıktı kuvezde buyudu hassas
Öyle kuzum eşim çalışıyor bir de korkuyor Yani ancak bez getir götür mama getir öyle şeyler yapabilir bebeklerin bakımını şu haliyle yapamaz. Feryat figan ağladıklarında bizim elimiz ayağımız dolaşıyor zaten. Evlerine alışsınlar istiyorum açıkçası ama mecburen gitmem gerekiyorYaa esinde yogun calisiyordu diye hatirliyorum senin icinde iyi olur biraz toparlanir bebisler en azindan öyle dönersin gecer insallah annesi bu kadsr oldu ya cok sükür
Evet kuzum bakımları noktasında baya iyi olacak tabii eksiler de var evlerine alışamayacaklar babadan uzak kalacaklar filan hayırlısı bakalımCnm bebisler için iyi olacaksa git annene biraz sen de toparlarsin ..
Hayırlı haberler gelirsin inşallah cnmGünaydınlar bugün kontrol günüm.ins doğum.tarihids alırım belki
Olsun azicik toparlansinlar yine alışır minnoslar önemli olan saglik tek olsa idare ederdin belki ama iki zor sende cok zorluklar yasadin sanada degisiklik olur hem iyi olur ailenle vakit gecirmekÖyle kuzum eşim çalışıyor bir de korkuyor Yani ancak bez getir götür mama getir öyle şeyler yapabilir bebeklerin bakımını şu haliyle yapamaz. Feryat figan ağladıklarında bizim elimiz ayağımız dolaşıyor zaten. Evlerine alışsınlar istiyorum açıkçası ama mecburen gitmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?