- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Benzer olay benim basima geldi hakli olan bendim ama bizde 2 yil gorusmedik annemle, inşallah annen uzatmaz yaBişey olcagı belliydi zaten yaa off
Dediki ben bi eve gdiyim gelcem. Eşimde dediki anne istersen git dinlen bu aksam ben uyumam bakarım. Annem de olmaz bırakmam flan dedi yani güvenmiyo bizesonra annemden reflü yatagını istedm salona hadi git al bakalm ben yokum fln dedi sonra mama yap dedim eşime annm de hadi bakalm görelm dedi eşim de anne biraz rahat bıraksan bizi dedi annem alındı eşyalarını topladı hepiniz beni tersliyosunz ben bunları haketmiyorm ya dedi ağlayarak gitti. Offf aşırı canm sıkıldııı ağlyorum sinirden herkes benm üstmdeydi zaten canm sıkkındı günlerdir ağrılar yaşanılanlar vs ne bileym vicdan yaptm smdi anneme de offfff
Yok cnm yarın verir gibi geliyor bana yarın ins nst muayene var her halde doğum tarihi kesinleşirSana daha tarih vermemisti demi canım
Kesinlesir muhtemelen hadi inssllah rast gelsin isiniz nst öncesi 1 meyve suyu icte bebis hareketli olsun ikiidr baglanip geri kalkiyorum bebek uyuyor diye meyve suyu icirp geri bagliyorlarYok cnm yarın verir gibi geliyor bana yarın ins nst muayene var her halde doğum tarihi kesinleşir
Çok geçmiş olsun canımKızlar iyi değilim. Atoni yüksek kan kaybı hb 6larda gittim geri dönderdiler. Balon takıldı. Detaylı yazmiyorum bu kadar yazabildim şimdilik. Dua istiyorum sizden bolca dua
Ben de cok cevap fln verdm kndimi suçluyorum şimdi farknda olmadan kırdımmı diye arıyorum açmıyor
Biraz günlerin yorgunluğu üzerine bi de anneanne duygusallığı eklenmişBişey olcagı belliydi zaten yaa off
Dediki ben bi eve gdiyim gelcem. Eşimde dediki anne istersen git dinlen bu aksam ben uyumam bakarım. Annem de olmaz bırakmam flan dedi yani güvenmiyo bizesonra annemden reflü yatagını istedm salona hadi git al bakalm ben yokum fln dedi sonra mama yap dedim eşime annm de hadi bakalm görelm dedi eşim de anne biraz rahat bıraksan bizi dedi annem alındı eşyalarını topladı hepiniz beni tersliyosunz ben bunları haketmiyorm ya dedi ağlayarak gitti. Offf aşırı canm sıkıldııı ağlyorum sinirden herkes benm üstmdeydi zaten canm sıkkındı günlerdir ağrılar yaşanılanlar vs ne bileym vicdan yaptm smdi anneme de offfff
Bizimki genelde saman alevidir de ama üstüne gittikçe de geri kaçar sessiz kalırsam belki ama yarın herşeyin geçmiş olmasnı ümit ederek yataga giriyorum tek isteğim sütüm kaçmasınBenzer olay benim basima geldi hakli olan bendim ama bizde 2 yil gorusmedik annemle, inşallah annen uzatmaz ya
Kendime bakamıyorum ki kuzum duş almak bile lüks annem olmasa asla banyo filan da yapamam. Biraz büyüseler Allah ın izni ile.Amin aminn onlarda gecer zaten yağ felan sür gögüsteki catlaklar morarmisti resmen artk zeytinyagi cok iyi geldi yaralarida yumusatir
Evet, biraz erken olmuş canım.Kiz benimki dogurunca gireydi depresyona bari cok erken olduu on hazirlik mi diosun
Bence kendini suçlama bu kadar canım yaa.Ben de cok cevap fln verdm kndimi suçluyorum şimdi farknda olmadan kırdımmı diye arıyorum açmıyoruyumuş. Umarım yarın düzelir yoksa çok üzülücem
Oy kuzum benim, benim sutum 4 gun kacti, aglamaktan helak olmustum cunku, sonra dedim kendine gel kadin bu bebek sana muhtac, kafaya takmamaya calistim, geri geldi cok sukur sonra sutum ama iste keske hic yasanmasa bu tarz alinganliklarBizimki genelde saman alevidir de ama üstüne gittikçe de geri kaçar sessiz kalırsam belki ama yarın herşeyin geçmiş olmasnı ümit ederek yataga giriyorum tek isteğim sütüm kaçmasın
Ya cok haklisin ama insallah alisip duzen oturdukca sende rahatlarsn annen ne zamana kadar kalacak peki yanliz idare edebilir msn 40 indan sonra herkes kolaylasiyor diyor amaKendime bakamıyorum ki kuzum duş almak bile lüks annem olmasa asla banyo filan da yapamam. Biraz büyüseler Allah ın izni ile.
Ayy benım bebe dun aksam karnı agrıyor gibiydiGunaydin kuzular hayirli haberler alcagimiz bir gun olsun
Ayy benım bebe dun aksam karnı agrıyor gibiydi
3 kere dun kaka yaptı ıshal gıbı korktum hatta agladıgında nerdeyse bende aglıcaktım
Gece ve sabah cok azıcık kaka yapmisti
Aksam kı gıbı degıldı
Bırde sancılanmadı şükürler olsun
Ben bakamadım mı neyı yanlıs yaptım deyıp durmstum
Ahh derdını anlatamayam bebek canı acısa sadece aglar cok üzülüyorum
Bızde sımdı kaka takıbı gaz takıbı
Bacım 17 yıl olmus o zaman cahıllıkle buyutmuusumsizin gundem yogun baby kiz iki tane buyutmussun aslan gibi bunu da cikartirsin ortaya evvellAllah
Annemle gideceğim sanırım bende istemesem de bebekler için en iyisi öyle olacak. Biraz ele avuca gelsinler öyle dönerim. Kırkında bunlar normal doğum haftasına ancak geliyor kuzum prematüre doğdular sonuçta. Doktor üç ay çok dikkat etmemi söyledi. İnşallah sıkıntısız geçerYa cok haklisin ama insallah alisip duzen oturdukca sende rahatlarsn annen ne zamana kadar kalacak peki yanliz idare edebilir msn 40 indan sonra herkes kolaylasiyor diyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?