- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Aynen valla insallah bi sag salim dogsaydi su minnoslarAman geldin sonuna sen de takma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen valla insallah bi sag salim dogsaydi su minnoslarAman geldin sonuna sen de takma
Kizlarr bana arkadasim anlatmisti kendi annesi delirtmis ilk baslarda hep aliomus iste sen beceremezsin sen yapamazsin falan diye en son demiski ben bu cocugun nasil yapildigini biliyosam bakmayi da bilirim demis aklinizda olsun guzel bir laf sokma kirilmazlarValla oyle ama biliyo musun kendileri dogum yapacak gibi konusuyorlar ne deyim Allah tan hayirlsii imsallah bende insallah 3.gün cıkmıs oluczm bizimki 2 gece yatiriyor 3.gün taburcu ediyor
Benim ilk kez basima geldi bu bakalim yarin olsunda kulak burun a giderim olmadi yaa hersey ust ustee koca karsimda yatio hastaa amaaan neyse sen anlatt sennnnnnBen temizlettim bir kez okadar uğraştım açılmamıltı kuzum, benim ara ara olurdu öyle zaten o dertten de müzdaribim yani. Bekle yarını bakalım geçmezse güvendiğin birine git temizlet
Ahaha valla iyi demisbizimki dogalda degil lab.ürünü sen bu nasil transfer ediliyor biliyo musun deyimKizlarr bana arkadasim anlatmisti kendi annesi delirtmis ilk baslarda hep aliomus iste sen beceremezsin sen yapamazsin falan diye en son demiski ben bu cocugun nasil yapildigini biliyosam bakmayi da bilirim demis aklinizda olsun guzel bir laf sokma kirilmazlar
Yavrum saatkacta yarin dogumun? İnşallah saglicakla hemen haber alabiliriz senden kendine gelince yarin mucizelerin seninle olacak harika bir seyBak şimdi neden 11 nisan dimi
İnşallahhh götürür yavrum
Biz kac para verdik sen bilion mu deeee benim annem kv me gecen gun dioki haizrmisin dio lohusa depresyonuyla ugrascaz bas etcez bunla dioAhaha valla iyi demisbizimki dogalda degil lab.ürünü sen bu nasil transfer ediliyor biliyo musun deyim
Valla hepsi kafasinya yaziyor ciziyor bakalim gercekten neler yasiycaz napıcazBiz kac para verdik sen bilion mu deeee benim annem kv me gecen gun dioki haizrmisin dio lohusa depresyonuyla ugrascaz bas etcez bunla dio
Aman kuzum saglikli olsun yavrularimizda hepsiyle mucadele ederiz evvelallah biz de tek isimiz daha kolay ama ikizlere illa yardim lazim ilk baslarda bak anlatio kilya ve tiny bu arada subat annelerinde kizlar var ikinci dogumlari olan annesi yardimci olanlardan bazilari cok rahat etmis yemek yedikleri ve uyuduklari dinlendikleri icin sutleri de bol bol olmus Iyiye odaklanalimmValla hepsi kafasinya yaziyor ciziyor bakalim gercekten neler yasiycaz napıcaz
Ya evet ikiz tabiki dhaa zordur ama psikoloji simdiye ona hazirlandi artkuyuma dinlenme konusu dogrusun insallah hersey guzel olur ya valla saglikla gelsn minnoslarAman kuzum saglikli olsun yavrularimizda hepsiyle mucadele ederiz evvelallah biz de tek isimiz daha kolay ama ikizlere illa yardim lazim ilk baslarda bak anlatio kilya ve tiny bu arada subat annelerinde kizlar var ikinci dogumlari olan annesi yardimci olanlardan bazilari cok rahat etmis yemek yedikleri ve uyuduklari dinlendikleri icin sutleri de bol bol olmus Iyiye odaklanalimm
Ya gelince geliyo işte üst üste dikkat et kocaya da çok yanaşma yine aman. Ben ne mi yapıyorummmmmBenim ilk kez basima geldi bu bakalim yarin olsunda kulak burun a giderim olmadi yaa hersey ust ustee koca karsimda yatio hastaa amaaan neyse sen anlatt sennnnnn
7 de hastanedeyiz kaçta alırlar bilmiyoruö ama kuzum. Offf evet yaaaYavrum saatkacta yarin dogumun? İnşallah saglicakla hemen haber alabiliriz senden kendine gelince yarin mucizelerin seninle olacak harika bir sey
Valla en iyisini yapmssn ohh kafanı dagıt insallah güzelce uykunda gelir misler gibi uyursun 9 gibi alirlar benceYarın doğurcam ve ben avm deyim
Cnm geçmiş olsun..Ayy benim de kulagim tikandi acilmio napcagimi bilmiorum sicak su torbasi ustune yattim falan yok su kacti herhalde ya da tikandi gliserin dokcem evde yokmus baska bi onerisi olan olur mu ???
Eneeee seni deli kizzzz iyi yapmissin dagit kafaniYarın doğurcam ve ben avm deyim
Napcakmisim onu babyyy saolasinnn sen nasilsinnnnCnm geçmiş olsun..
Soğan suyu çok iyi geliyormuş kulak tıkanıklığa dene istersen..
Bir kaç damla damlatacaksın..Napcakmisim onu babyyy saolasinnn sen nasilsinnnn
Bu gece heyecandan uyumazsin bence cok guzel yaaaa7 de hastanedeyiz kaçta alırlar bilmiyoruö ama kuzum. Offf evet yaaa