• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Ohhh iyi kızlar sevindim benimki de gece hareketleniyor acaba dedim bizim oğlan mı bi tek böyle 😂 demekki normalmiş hepimizin ki aynı saatlerde coşuyor 😂
Keyiflerine bakıyorlar o sırada bizde boşuna endişe ediyoruz 🥹
Sizinle aynı haftadayız şeker yükleme testi yaptınız mı?

Ohhh iyi kızlar sevindim benimki de gece hareketleniyor acaba dedim bizim oğlan mı bi tek böyle 😂 demekki normalmiş hepimizin ki aynı saatlerde coşuyor 😂
Genelde okuduğum kadarı ile hep gecedaha hareketli oluyorlar sanırım biz uyku moduna geçince rahatlama ve gevsemesen kaynaklı hoşlarına gidiyor 😂 Gündüzleri sadece yemeklerden sonra ufak tefek hareketler hissediyorum.

Yok bende ne zaman yaptırsam diye kararsız kaldım doktorum sağlık ocağında yaptırma dedi özelde yaptıracağım bu hafta yada önümüzdeki hafta
Bende özelde yaptıracağım canım inş bişey çıkmaz ya

Bizim ailede de var yani annem babam da yok ama amcamda var o yüzden biraz tedirginim
Endişe etmeyin inşallah temiz çıkacaktır Allah’ın izniyle
Benim kilom da var ailede de genetik şeker baba tarafı büyük küçük çocuk hep şeker hastası bakalım ne olacak

Endişe etmeyin inşallah temiz çıkacaktır Allah’ın izniyle
Benim kilom da var ailede de genetik şeker baba tarafı büyük küçük çocuk hep şeker hastası bakalım ne olacak
İnşallah ikimizin de sonuçları temiz gelir canım 🌸 şimdiden düşünüp strese girmeyelim en iyisi

Erkek anneleri sizinkiler çok mu tekmeliyor ya 😅😅
Benim erkek ama benimki bazan çok hareketli çok hareketli değil..özellikle gece yatınca hareketli..bazan gerçekten endişeleniyorum hareketsiz olunca...karnımı kurcalıyorum rahatsız olunca bir iki kıpırtı oluyor..ben de alıcam ev tipi doppler cihazı

Benim bebiş erkek ve ters duruyor 2 haftadır kafası yukarda ayakları aşağıda tekmeleri sanki vajinamdan çıkacakmış gibi hissediyorum bazen yerimden hopluyorum aniden aşağı tekme atınca, şimdiden böyleyse 8 9 aya girince düşünemiyorum 😂 Gececi bir de gündüzleri pek hareket sevmiyor gece ben yatınca başlıyor oynamaya genelde 😂
Yaa evet benim de ayakları aşağıda ve mesaneme tekme atınca ben de zıplıyorum🤣🤣🤣

Kızlar şekerden korkmayın..kontrollü olunca bebeğe bir şey olmuyor..benim kız kardeşimde gebelik şekeri çıkmıştı çok şükür bebek de kendi de etkilenmedi ve doğumdan sonra normale döndü..ben insülin kullanıyorum sürekli olçüyorum rejime uyuyorum gayet iyi gidiyor..stres yapmayın kendinize..inşallah güzel gelir sonuçlar

Kızlar şekerden korkmayın..kontrollü olunca bebeğe bir şey olmuyor..benim kız kardeşimde gebelik şekeri çıkmıştı çok şükür bebek de kendi de etkilenmedi ve doğumdan sonra normale döndü..ben insülin kullanıyorum sürekli olçüyorum rejime uyuyorum gayet iyi gidiyor..stres yapmayın kendinize..inşallah güzel gelir sonuçlar
Sağlık ocağında her ay düzenli kan veriyorum açlık şekerim normal çıkıyor ama onla da anlaşılır mi bilmiyorum inşallah şeker falan çıkmaz da ilaç kullanmaya gerek olmaz bende diyetisyenle devam ediyorum hiç kilo da almadım korumaya çalışıyorum hayırlısı artık
Sağ Salim kucaklarımıza alalım az kaldı 😍🫶🤲

Yaa evet benim de ayakları aşağıda ve mesaneme tekme atınca ben de zıplıyorum🤣🤣🤣
Benim bir de dikişim var serklajlıyım. Böyle bir şey cız ediyor sanki orda bir şey yırtılıyormuş gibi bana dikişin üstünde zıplıyormus gibi geliyor ama herkeste aynı his oluyor sanırım dikişle alakalı değil ama yine de tedirgin oluyorum acaba dikişi açar mı diye 😂

Back