ZEYNEPP5555 ohh kuzum masallahh sneınde az kalddıı heee saglıkla dogurun haydın kızlarım
Labellaaa yaa bak korkulacak kadae agrılı degıl bırde ben 1 kere ayaga kalktım daha hıc yatamadım da biliyorsunuz
ohh saglıkla evınızede donersınız ınsallah
Kilya tiny miracle kuzularrr hemenn pess etmekk yokk
Benımde yetmıyordu süt mama takviyesi verdıler BESTLAK kullandım bırde tahin helvası ardından su ohh cok şükür şimdi cok ıyı aman masallahh
Bırde takıp edın emerken damagında tutuyorsa
Dilini degdırıp bırakıyorsa agzından gerıye cekıyorsa memeyı gazı var demektır sesi cıkmasa bıle dırek yatırın göğsünü ze vurun kuyruk sokum hızasına olmazsa bo muddet 10 dk ya kadar devam edın
Oda olmadı altını acma pozisyonunda bacakları kaldırın bı kac kez bı skeılde o gazlar cıkınca bebeler mıdeyı boa hissedip alıyorlar
Bak bızım YB Hemsırelerı cok guzel uonlendırıyorlardı bısey olunca ben halen onları arıyorum
Bırde benım bebeyı seviyorlardı bana arada getirin bızde görelim premature bebeler uzun kalınca bızde alışıyoruz dıyorlar
Narin kibarcık kız dıe sevıyorlardı
O yuzden onların bama dedıkleını twkrar edıyroum sıze kendınızı bırakmayın
Bedenınıze guvenın sadece emzırmeye dıgru zaman da sogruu sekılde verırsen verım alırısn etrafa hıc bakmadan devam edın gaz cıksın mama vermeden deneyın cok aglayıp arandıklarındaa bıle gaz yaparmış bısey yemedı gazı yoktur demeyın memeyı almadıklarında once gaz operasyonu yapın kuzular