- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Aaa tavsiyedir kıss enfessAaaa bosver kiz nazar olsun cikileta nin tadi nasilll
Gerçi biz şuan ne yesek enfes gelir hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa tavsiyedir kıss enfessAaaa bosver kiz nazar olsun cikileta nin tadi nasilll
Kizinkinden ayri oglaninkinden ayri yee hak gecmesinDur yiyim
Ohh iyi sevindim baby kafaya takiodunuz nasil diee gormeden almak cok zorAaa tavsiyedir kıss enfess
Gerçi biz şuan ne yesek enfes gelir hahaha
Kızınkiyle erkeğinki aynı ki ikisinin ismi de var çaklıtlarda zor gerçekten ya ama yapıyoruz biz bu sporu az uygun kampanyalı bulunca deli cesareti geliyoOhh iyi sevindim baby kafaya takiodunuz nasil diee gormeden almak cok zor
İnşallah canım emmeyi bıraktılar çok üzülüyorumKuzum kolay değil ya dünyaya alışmaya çalışıyorlar yerim ben onları ins bugünler geçecek bende kıyafet giydirirken korkarım yaa minnaciklar Allah sabrını arttırsın ins seni hep emsinler
Neyse uzulmuyosunuz ya onemli olan o kiz tamam ikisinin isminden de ye yani sayi icin dedimKızınkiyle erkeğinki aynı ki ikisinin ismi de var çaklıtlarda zor gerçekten ya ama yapıyoruz biz bu sporu az uygun kampanyalı bulunca deli cesareti geliyo
Bizim kargoda dagitimda bakalim nasil gelecek tadi guzelse bosverayy kontrolden ciktim cok uzun sürdü doktor iyi ama sancin olmus dedi bi kac kez degisicik bisey olmistu hano batma gibi demistim bebek kanala yerlesmeye calisiyor 2 hafta daha dayan dedi biraz sancimda cikti insallah 2 hafta en az daha durur bebis bu arada size ne diycem ben bebegin suyu icin habuc ve armut suyu iciyordum ya onu ictigim zaman bebek iyi kilo aldi gecen hafta biraktm az aldi bu hafta ictim yine iyi aldi tesaduf mu bilmem ama denemekte fayda var zarar gelmez seker yoksaZEYNEPP5555 canım benim çikolata geldi ama hediye kolonya şişesi kırık geldi
Çok sinirlendim ama gülüyorum
Aminn canımmmoyy masallah kilosuda boyuda cok iyi saglikla buyusun kuzucuk
Ohhh hadi bakalım gözün aydın cnm..ben Bizim kargoda dagitimda bakalim nasil gelecek tadi guzelse bosverayy kontrolden ciktim cok uzun sürdü doktor iyi ama sancin olmus dedi bi kac kez degisicik bisey olmistu hano batma gibi demistim bebek kanala yerlesmeye calisiyor 2 hafta daha dayan dedi biraz sancimda cikti insallah 2 hafta en az daha durur bebis bu arada size ne diycem ben bebegin suyu icin habuc ve armut suyu iciyordum ya onu ictigim zaman bebek iyi kilo aldi gecen hafta biraktm az aldi bu hafta ictim yine iyi aldi tesaduf mu bilmem ama denemekte fayda var zarar gelmez seker yoksa
Merhaba Canım, geçmiş olsun, bu hafta da gördün yavrunu, gerçi artık hiç görüntü vermiyorlar ama iyi olduğunu bilmek de güzel, nasılsa az kaldı artık, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBizim kargoda dagitimda bakalim nasil gelecek tadi guzelse bosverayy kontrolden ciktim cok uzun sürdü doktor iyi ama sancin olmus dedi bi kac kez degisicik bisey olmistu hano batma gibi demistim bebek kanala yerlesmeye calisiyor 2 hafta daha dayan dedi biraz sancimda cikti insallah 2 hafta en az daha durur bebis bu arada size ne diycem ben bebegin suyu icin habuc ve armut suyu iciyordum ya onu ictigim zaman bebek iyi kilo aldi gecen hafta biraktm az aldi bu hafta ictim yine iyi aldi tesaduf mu bilmem ama denemekte fayda var zarar gelmez seker yoksa
Nasıl geçti ilk geceniz canım Umarım her şey yolundadır, tam bi günlük oldu minik kuzuAminn canımmm
Benim kız ful uyudu sürekli uyandırmaya çalşıyorz emsin diye ben hiç uyumadm ama hala uykum yok cok ilginc annem zombimisin diyor bu arada kvde kalıyor bizimle eve gitmem dediNasıl geçti ilk geceniz canım Umarım her şey yolundadır, tam bi günlük oldu minik kuzu
Nasıl bir çözüm bulacağız bilmiyorum cidden benimkilerde ağzına alıp duruyorlar sonra uykuya dalıyorlar sarılık olmalarından korkuyorum bu seferde mecburen mama veriyorum her emzirmeden sonra veriyorum zaten ama bu sefer miktarını artırıyorum anne sütü almadıkları içinde üzülüyorum eskisi kadar sütümde gelmiyorBu gece aynı sorunla karşılaştım memeyi reddedilir çekmiyorlar birden bire oldu çok üzüldüm ilk zamanlar gibi yapıyorlar ağzında geceleyip bırakıyorlar. Bütün gece uyumadık
Hee hak olarak durduramam sonra da kendimi şaka şaka yerim daha çokNeyse uzulmuyosunuz ya onemli olan o kiz tamam ikisinin isminden de ye yani sayi icin dedim
Merhabasagol canim bnm biz zaten yuzunu hic gormedik 1 tane fotosu yok elimizde diyebilirim cok sükür az kaldi sancıyı nst den önce usg de gördu bilmiyorm bakti sancin olmus dedi pozisyonundan mi anladi cunku bebek yerlesmeye calisiyor dedi nst de hafif sanci dedi bu cihazin degisikti yuzu bana dönük degildi kagitta da sayi yok onu göremedm ama bnce normaldir yoksa derdi heralde daha gider simdilik dediMerhaba Canım, geçmiş olsun, bu hafta da gördün yavrunu, gerçi artık hiç görüntü vermiyorlar ama iyi olduğunu bilmek de güzel, nasılsa az kaldı artık, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Doktor sancının olduğunu nerden anladı? Nst sonucun nasıl çıktı? En yüksek kaçtı stres düzeyi? Benim de bi önceki haftaya göre biraz yüksek çıktı ama haftasına göre normal dedi.
Tekrar gönderecekler hastaneye ywtişmezse de eve yetişsinBizim kargoda dagitimda bakalim nasil gelecek tadi guzelse bosverayy kontrolden ciktim cok uzun sürdü doktor iyi ama sancin olmus dedi bi kac kez degisicik bisey olmistu hano batma gibi demistim bebek kanala yerlesmeye calisiyor 2 hafta daha dayan dedi biraz sancimda cikti insallah 2 hafta en az daha durur bebis bu arada size ne diycem ben bebegin suyu icin habuc ve armut suyu iciyordum ya onu ictigim zaman bebek iyi kilo aldi gecen hafta biraktm az aldi bu hafta ictim yine iyi aldi tesaduf mu bilmem ama denemekte fayda var zarar gelmez seker yoksa
Evet kuzum biz ve Kilya da demişti. Çok şükür ama şuan iyi olmana çok seviniyorumKızlar bu sabah dr geldi dün yaşadıgım şey atoni imiş siizn dediğinz gibi nurselek ZEYNEPP5555 siz demiştinz dmi. 35 yıllık dr luk sürecimde bunu yaşayan 3. Kişisin sen dedi. Dedm hocam zaten doğum cok güzel geçti bu kdr kolay kavuşamayacagımı biliyordum herşey böyle zorlu gecmıstı diyip eşimle bi tık gözlerimz doldu neyse geçti bitti
Dün aksam olmadan gaz Bugun de sonda çıkarıldı ilk idrara gidince artık tmmsınız dediler onu da hallettm çok şükür atoni yaşadıgm için yarın taburcu olucakmısm yoksa bugn öğlen evinize giderdiniz dedi. Bu arada ben doğumdan sonra ağrı yaşamadım dikişlerle alakalı sezaryen bumuymus dedim sadece kalkarken flan acıyo canım o kdr şuanda daha iyiym mesela kalkarken bugn kalktm sandalyede oturarak emzirdim bebişi
Hiç üzülme imkanın varmı emzirme danışmanına onlineİnşallah canım emmeyi bıraktılar çok üzülüyorum
Kuzummmm strese sokma bizi gidip yilbasinda dogurma yaniii yerim ben o minisiiii yaramistir tabi annesi faydali seyler onlarBizim kargoda dagitimda bakalim nasil gelecek tadi guzelse bosverayy kontrolden ciktim cok uzun sürdü doktor iyi ama sancin olmus dedi bi kac kez degisicik bisey olmistu hano batma gibi demistim bebek kanala yerlesmeye calisiyor 2 hafta daha dayan dedi biraz sancimda cikti insallah 2 hafta en az daha durur bebis bu arada size ne diycem ben bebegin suyu icin habuc ve armut suyu iciyordum ya onu ictigim zaman bebek iyi kilo aldi gecen hafta biraktm az aldi bu hafta ictim yine iyi aldi tesaduf mu bilmem ama denemekte fayda var zarar gelmez seker yoksa