- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Vallahi son 1 ayda mahfoldum ben de hayallerim yıkıldıVallahi gulum 37 sonrasina kalirsam gobegim catlaktan mosmor olacak diye korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi son 1 ayda mahfoldum ben de hayallerim yıkıldıVallahi gulum 37 sonrasina kalirsam gobegim catlaktan mosmor olacak diye korkuyorum
Kuzum zaten kusma yasadıgı ıcınde burnu tıkanıyrodur hepsı bırbırını tetıklıyorKundaklamadan alamam ki ama senden cesaret aldım az önce gazını çıkarmak için kendim uğraştım ay burnu tıkalı ona ne yapmam lazım serum fizyolojik ile deniyoruz ama fış fış kıyamam o da gazı kusmayı etkiliyor
Bizimde kusma sorunumuz var ve çok üzülüyorum özellikle reflüsü olan kusuyo bizimkiler biberona bayağı alışmışlar yoğun bakım sürecinde şimdi en az 30 dk memede tutuyorum ki tutsunlar bazen tutuyorlar bazen tutmuyorlar ama tutmaıkları daha çok oluyo ve benim aldığım biberonu tutmuyorlar memede ne yapıyorlarda o biberonda da aynısını yapıyorlarÜçüncü kez rezene demledim içemedim hep soğudu attım. Gaz sancısı bizi mahveden yoksa aslında sakinler. Bizimkiler biberon meme ayırdına varmaya başladı bırakacaklar diye korkuyorum. Sadece anne sütü de yetmiyor. Mecbur mama vereceğim. Uzunca bir süre böyleyiz sanırım. Yeni yeni sorunlar. Canları sağ olsun da Bir de kusma sorunumuz var ya
İlk başlarda korkuyordum kuzum şimdi daha rahatım ama bazı kıyafetlerde o korku hala var bide bana kıyafet yetmiyor hergün makine çalışıyortiny miracle bir de ben korkuyorum giydirirken kucaklarken sende de var mı?
Yaa sen kıyamıyosundur ki annesiKızlarrr bebişleri nasıl uyandıryosunuz yaa asla uyanmıyo hemşireyi çağırıyorum ayagını sıkıyo çığlık kıyamet ağlıyo ben sıkıyorum tepki yok hemşire çok mu sıkıyo acaba anlamadm
Ay nasıl kıyayım yaaaaYaa sen kıyamıyosundur ki annesi
Biz kıyamadığımizdan sanki cok sıkıyoruz gibi geliyo. Yenidogan en buyuk sorunu uyandirmak bence de yaKızlarrr bebişleri nasıl uyandıryosunuz yaa asla uyanmıyo hemşireyi çağırıyorum ayagını sıkıyo çığlık kıyamet ağlıyo ben sıkıyorum tepki yok hemşire çok mu sıkıyo acaba anlamadm
Günaydın canım Allah hayırlara yazsin. İnşallahh güzel haberlerle dönüceksinGünaydnn kızlarr bugün kontrol var öyle saçma rüyalar gördüm ki koca koca kilolu teyzeler nst ye bagli bana yer vermiyorlar ayy diyorm bn buraya yatmam dogurican mecbursn diyolar uyandm hala gülüyorm o manzaraya
Kuzucumm gunaydinnn hadii guzel haberlerle don insallahhGünaydnn kızlarr bugün kontrol var öyle saçma rüyalar gördüm ki koca koca kilolu teyzeler nst ye bagli bana yer vermiyorlar ayy diyorm bn buraya yatmam dogurican mecbursn diyolar uyandm hala gülüyorm o manzaraya
Bu gece aynı sorunla karşılaştım memeyi reddedilir çekmiyorlar birden bire oldu çok üzüldüm ilk zamanlar gibi yapıyorlar ağzında geceleyip bırakıyorlar. Bütün gece uyumadıkBizimde kusma sorunumuz var ve çok üzülüyorum özellikle reflüsü olan kusuyo bizimkiler biberona bayağı alışmışlar yoğun bakım sürecinde şimdi en az 30 dk memede tutuyorum ki tutsunlar bazen tutuyorlar bazen tutmuyorlar ama tutmaıkları daha çok oluyo ve benim aldığım biberonu tutmuyorlar memede ne yapıyorlarda o biberonda da aynısını yapıyorlar
Bizimde her gün çalışıyor kıyafet giydirmekte bir savaşla bunlar nasıl büyüyecek diyorum üzülüyorumİlk başlarda korkuyordum kuzum şimdi daha rahatım ama bazı kıyafetlerde o korku hala var bide bana kıyafet yetmiyor hergün makine çalışıyor
Kuzum kolay değil ya dünyaya alışmaya çalışıyorlar yerim ben onları ins bugünler geçecek bende kıyafet giydirirken korkarım yaa minnaciklar Allah sabrını arttırsın ins seni hep emsinlerBizimde her gün çalışıyor kıyafet giydirmekte bir savaşla bunlar nasıl büyüyecek diyorum üzülüyorum
Aaaa bosver kiz nazar olsun cikileta nin tadi nasilllZEYNEPP5555 canım benim çikolata geldi ama hediye kolonya şişesi kırık geldi
Çok sinirlendim ama gülüyorum
Dur yiyimAaaa bosver kiz nazar olsun cikileta nin tadi nasilll