Kızlar bebiş uyurken yazayım
Şimdi doğuma girdim sabah 9 buçukta spinal istedim iğne hiç acımadı yani bi elektrk çarpması oluyo ama hiç bişi değil. Kesim anını flan hiç hissetmedim anestezi uzmanı sağolsun elimi tuttu sürekli bana bilgilendirme yaptı çok iyi hissettirdi bana kendmi. Benim bebek aşırı tersti çok zor oldu çıkış kısım burayı es geçeyim anlatmıyım
ama tekrar doğum yapsam yine spinal tercih ederim harika bir duygu bebişi görmek gelip yanağıma koydular nasıl sıcak nasıl yumuşak çok ağladım o an inanamıyorum dedim bu bebek benim mi gerçektenn çook tuhaf bi duygu
bebek cıktı bebekten 10 dk sonra benim dikişim bitti ve hiç hissetmedim. Ama orda beklettiler odaya çıkmam bi yarım saati buldu. Toplam 1 saat içerde kalmışım yani. Sonra odaya geldim ve olaylar başladı
Hemşireler kontrol ederken kanama oldugunu farkettiler ve asla durmuyordu. O sırada bana titreme geldi yoğun bir şekilde titrmeye başladım hemen dr u aradılar. Dr gitmiştir geri geldi sonra bir telaş bir kıyamet herkes koşuşturuyor beni doğumhaneye aldılar rahim toparlanmıyor dediler ekstra 2 doktoru arayıp evlerinden getirttiler bir yandan da ameliyathaneyi tekrar arayın ve acil 4 ünite kan isteyin dediler. Bu arada benm uyusukluk geçti bile çoktan her acıyı hissederken dikiş yerlerime tam 2.5 saat boyunca baskı uygulayıp bir yandan da rahme giriş yaptılar alttan orayı temizlemeye başladılar kan pıhtılaşıyor dediler o sırada taşikardi geçiriyosun dediler 4 tane daha ekstra damar yolu açtılar ve her birinden farklı ilaç ve kan verdiler. O 2.5 saatte çektiğil acıyı anlatamam kızlar çook zordu çok normal doğum daha güzeldir eminim o dikişlerme durmadan baskı yapmaları beni öldürüp diriltti
çookk nadir görülen bir durum dediler ben zaten sürekli ıkınma titreme moduyum acıdan anestezi uzmanı geldi beni bayıltın dayanamıyorum bu acıya dedim öbür dr biliyorum çok canın acıyor ama dayanmak zorundasn dediler bu sırada ailem kapıda herkes telaşta panik herkes ağlıyor ben bağırıyorum vs tekrar ameliyata alıcaklardı beni o rahme masaj yapılmasından sonra düzelmeye basladı yavas yavas şuanda da kanama durdu cok şükür. Bu sırada bebişime mama vermişler tabi ama onu geldm gördm sonra herseyi unuttmm nasıl emmeye başladı beni yavrum allahıma bin şükür ki iyiyiz çok riskli bir durumu atlatmışım dr öyle dedi