Dogana kadar boyle canisiCanım yarın için rahatlıcak inşallah ben inanıyorum seni anlıyorum bende şimdi 2 kat artacak mı diye düşünüyorum ama bu süreç hep böyle sanırımRabbim inşallah sabır versin hepimize hepimiz çok güzel bi süreç yaşayalım
Tebriklerrrrrrr canimmm saglikla tutunsun yerlessin yerine insallahbakabilir misiniz. 8. günüm .5. gün embriyosu dondurulmuş
Canım çok teşekkür ederim inşallahkilya çok çok sevindim inşallah kanda da görürsün ve sağlıkla kucağına alırsın kesin var ama böyle net çizgi görmedi bu gözler
inşallah çok güzel olacak hepimiz için inanıyorum benCanım çok teşekkür ederim inşallahHepimiz güzel sonuçlar alalım yarın kan testinde bakalım nasıl olacak
Hiçbir belirti yok kuzum, sıfır belirti seninSen ne durumdasın canım test günlerimiz aynıydı seninle belirti falan var mı
Az kaldı canım yarın sabaha ne kaldıDogana kadar boyle canisi
En azinda saglikli arttığını bir görseydik ilk level iinşallah bi atlasaydik
Bugün 13. Gün iğnenin de 9.günü canım yaaa nasıl sevindim bunu duyduğumaÇatlatma iğnesini kastediyorsan asla bu kadar koyuluk yapmaz. Ben aşılama denediğimde 5. Günden sonra test yapmaya başlamıştım ordan biliyorumgünleeer geçti üstünden 8 gün mü oldu bugün?
Sabrına hayranım vallahi..
Haydi hayırlı olsuuunnn
Aaayyyy maşallah canım kabak gibi çıkmış bunun ilacımı varrbetan çok iyi demek ki Allahım sağlıkka kucağına almayı da nasip etsin, endişeyi bırak keyfini çıkar artıkk
Yaa çok tatlısınKilya kuzum tebrik ederim kabak gibi çıkmış kuruntu yapmayı bırakıp trendyoldan bebek elbiseleri bakmaya başlayın sepete ekleyin ilerde lazım olacak çünkü hayırlı olsun canım çok sevindim benim de belirtim yoktu valla umut oldun
Amiin canım amiin inşallah hep birlikteHayırlı olsun Rabbim kucağına sağlıcakla almayi nasip etsin
Ben de aynı sekildeyim çok stres oldum pozitif alan arkadaşlar belirti var mıydı yazın lütfenHiçbir belirti yok kuzum, sıfır belirti senin
İnşallah kuzum Allah razı olsun darısı sizlere olsunYaaaaaaa pozitif buuu çoook sevindimmhayırlı olsun inşallah ayy kanda da çıksın sevinç artsın daha çok
Allah razı olsun kuzum darısı sizlere olsun. Heyecan hiç bitmiyor sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah mis mis.Canim çok şükür bekledin bekledin en güzel sonuca vardım tebrik ediyorum senimaşallah ilaçların etkisini hiç düşünme çünkü bu etki filan değil
Canım daha kanı vermedim ama pozitiftir inşallah bende böyleydim ne depresyonlara girdim çıktım. Bana göre baya belirti olmalı idi. Hafif göğüs hassasiyetim dışında bir şey olmadı biliyorsunuz ki o da ne kadar belirti olursa progesteron da yapıyor çünkü. Bende beceremedim ama ne olur belirtiye bakıp stres olmayın. İnşallah güzel olurBen de aynı sekildeyim çok stres oldum pozitif alan arkadaşlar belirti var mıydı yazın lütfen
Stres yapma günlerdir bende stresliyim ama yapacak bir şey yok tatlım boşa üzme kendiniBen de aynı sekildeyim çok stres oldum pozitif alan arkadaşlar belirti var mıydı yazın lütfen
sen niye erken gebelik testi almıyosun ya var bundada görünüyor ama bence onla net çift çizgi görünür.
Aynen kuzum koyu çıkması o konuda teselli veriyorKilya kuzum stres bitti artık iğneyi ilacı onu bunu düşünmek yok bak o kadar durdun iğne etkisi olmasın diye, bugün yaptın. Sen iğne etkisi olduğunu dusunsen bugünde yapmazdin zaten o kadar beklemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?