• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım yarın için rahatlıcak inşallah ben inanıyorum seni anlıyorum bende şimdi 2 kat artacak mı diye düşünüyorum ama bu süreç hep böyle sanırım 🙏 Rabbim inşallah sabır versin hepimize hepimiz çok güzel bi süreç yaşayalım 🙏😍
Dogana kadar boyle canisi :anne:
En azinda saglikli arttığını bir görseydik ilk level iinşallah bi atlasaydik🥰

kilya çok çok sevindim inşallah kanda da görürsün ve sağlıkla kucağına alırsın kesin var ama böyle net çizgi görmedi bu gözler
Canım çok teşekkür ederim inşallah 🤲🏻 Hepimiz güzel sonuçlar alalım 🍀🤗 yarın kan testinde bakalım nasıl olacak 🙂

Çatlatma iğnesini kastediyorsan asla bu kadar koyuluk yapmaz. Ben aşılama denediğimde 5. Günden sonra test yapmaya başlamıştım ordan biliyorum 🤣🤣günleeer geçti üstünden 8 gün mü oldu bugün?
Sabrına hayranım vallahi..

Haydi hayırlı olsuuunnn 💃💃💃💃🥰🥰🥰🙏🏻
Bugün 13. Gün iğnenin de 9.günü canım yaaa nasıl sevindim bunu duyduğuma :KK73:Allah razı olsun sağlıkla ilerlesin hepimizin ki inşallah 🤲🏻💞

Kilya Kilya kuzum tebrik ederim kabak gibi çıkmış kuruntu yapmayı bırakıp trendyoldan bebek elbiseleri bakmaya başlayın sepete ekleyin ilerde lazım olacak çünkü hayırlı olsun canım çok sevindim benim de belirtim yoktu valla umut oldun 🥰🙏🤲🏻❤️👩🏻‍🍼
Yaa çok tatlısın 🤩 inşallah canım inşallah hepimiz sağlıkla o günlere kavuşalım 😍🍀

Kilya Kilya kuzum stres bitti artık iğneyi ilacı onu bunu düşünmek yok 💃💃💃🤰😍😍🧿 bak o kadar durdun iğne etkisi olmasın diye, bugün yaptın. Sen iğne etkisi olduğunu dusunsen bugünde yapmazdin zaten o kadar beklemişsin 😻😻

Ben de aynı sekildeyim çok stres oldum pozitif alan arkadaşlar belirti var mıydı yazın lütfen
Canım daha kanı vermedim ama pozitiftir inşallah bende böyleydim ne depresyonlara girdim çıktım. Bana göre baya belirti olmalı idi. Hafif göğüs hassasiyetim dışında bir şey olmadı biliyorsunuz ki o da ne kadar belirti olursa progesteron da yapıyor çünkü. Bende beceremedim ama ne olur belirtiye bakıp stres olmayın. İnşallah güzel olur 🤲🏻

Kilya Kilya kuzum stres bitti artık iğneyi ilacı onu bunu düşünmek yok 💃💃💃🤰😍😍🧿 bak o kadar durdun iğne etkisi olmasın diye, bugün yaptın. Sen iğne etkisi olduğunu dusunsen bugünde yapmazdin zaten o kadar beklemişsin 😻😻
Aynen kuzum koyu çıkması o konuda teselli veriyor 🤲🏻 Yarın inşallah net sonucu paylaşırım. Ben de de belirti yoktu kızlar okuyordum yazdım hatta. Aklınızda olsun ne olur 🤗

aysunayy aysunayy kuzum alttaki çok daha koyu sen daha neyin stresindesin 😁😁 yapma böyle allasen daha bir günde nasıl koyulassin o çizgi bak ne güzel çifti gördün 🧿🧿🥰🥰

Back