İnşallah canım çok teşekkür ederim evet çift konmuştu

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin sabah beşten beri ayaktayım yedim bitirdim kendimi hiç belirti yok göğüsler küçücük hassasiyet falan da yok sadece c.tesi günü adet olacağım zannetim belim ağrıdı o da geçti kafayı yemeden atlatsak şu süreçleri Allah 'ın izniyle

Aynen kuzum koyu çıkması o konuda teselli veriyor Yarın inşallah net sonucu paylaşırım. Ben de de belirti yoktu kızlar okuyordum yazdım hatta. Aklınızda olsun ne olur
İnşallah yarında güzel haberleri alacaksın,sende belirti olmaması bizlere umut oldu

Amin inşallah canım Benim de göğüsler geçti kuzum zaten yani başıma gelmese bende sizin gibi düşünüyordum çokta gerilmiştim üzülmüştüm. Ama oldu gibi çok şükür öyle düşün canım

Meme uclarinda acıma var mı

Canim benim ne kadar sevindim adına anlatamam.ne kadar net cikmis neden sevinmiyorsum var iste sagliklica gelsin kuzum...

Sen böyle dersen ben ne yapayim
Kız dur daha sonucuna bakamadım ama dövülmek istendiğine göre gayet güzel sonucun. Allah razı olsun çok sağ ol kuzum unutma ki 13.günüm benim

Kız dur daha sonucuna bakamadım ama dövülmek istendiğine göre gayet güzel sonucun. Allah razı olsun çok sağ ol kuzum unutma ki 13.günüm benim
Tamam sırayla geliyorsun anlaşılan.. Sıramı bekliyorum bak atlama beni bozusmayalim

Pozitifleri gördükçe beni de heyecan basıyoor transferden sonraki 5. Transferi de sayarsam 6.günüm ve 5.gün embriyosu. Erken gebelik testi alıp yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Sizlere sevinip bir cesaret geliyor ne yapacağımı şaşırdım

Kendini tut canım sabret bence

Benim de transfer öncesi ve sonrası belirtilerim aynı ilaçlar aynı 2 de yeni ilaç eklendi, belirti belirleyici değil çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…