Ya esime dedim ki git test al bana.. ucuz diye bunlardan almis..Tedaviye arabasını satan adam test almaya kiyamamissen niye erken gebelik testi almıyosun ya var bundada görünüyor ama bence onla net çift çizgi görünür.
İnşallah canım çok teşekkür ederimAllaaaahhhh pozitife gelcanimm cok tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Artik ilacin etkisi idi suydu buydu cik o stresten gayet pozitifsin canim. Çok güzel haber kocaman tebrikssss ınsallah kan sonucunda yarın güzel gelicek. Senin cift konmustu dimi?
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin sabah beşten beri ayaktayım yedim bitirdim kendimi hiç belirti yok göğüsler küçücük hassasiyet falan da yok sadece c.tesi günü adet olacağım zannetim belim ağrıdı o da geçti kafayı yemeden atlatsak şu süreçleri Allah 'ın izniyleCanım daha kanı vermedim ama pozitiftir inşallah bende böyleydim ne depresyonlara girdim çıktım. Bana göre baya belirti olmalı idi. Hafif göğüs hassasiyetim dışında bir şey olmadı biliyorsunuz ki o da ne kadar belirti olursa progesteron da yapıyor çünkü. Bende beceremedim ama ne olur belirtiye bakıp stres olmayın. İnşallah güzel olur
İnşallah yarında güzel haberleri alacaksın,sende belirti olmaması bizlere umut olduAynen kuzum koyu çıkması o konuda teselli veriyorYarın inşallah net sonucu paylaşırım. Ben de de belirti yoktu kızlar okuyordum yazdım hatta. Aklınızda olsun ne olur
Amin inşallah canımHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin sabah beşten beri ayaktayım yedim bitirdim kendimi hiç belirti yok göğüsler küçücük hassasiyet falan da yok sadece c.tesi günü adet olacağım zannetim belim ağrıdı o da geçti kafayı yemeden atlatsak şu süreçleri Allah 'ın izniyle
Meme uclarinda acıma var mıHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin sabah beşten beri ayaktayım yedim bitirdim kendimi hiç belirti yok göğüsler küçücük hassasiyet falan da yok sadece c.tesi günü adet olacağım zannetim belim ağrıdı o da geçti kafayı yemeden atlatsak şu süreçleri Allah 'ın izniyle
Yok sıkınca bile acımıyorMeme uclarinda acıma var mı
hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin darısı bizeAynen kuzum koyu çıkması o konuda teselli veriyorYarın inşallah net sonucu paylaşırım. Ben de de belirti yoktu kızlar okuyordum yazdım hatta. Aklınızda olsun ne olur
Ayy bilemiyorum canım inşallah iyi olur ne diyeyimAmin inşallah canımBenim de göğüsler geçti kuzum zaten yani başıma gelmese bende sizin gibi düşünüyordum çokta gerilmiştim üzülmüştüm. Ama oldu gibi çok şükür öyle düşün canım
Kız dur daha sonucuna bakamadım ama dövülmek istendiğine göre gayet güzel sonucun.Canim benim ne kadar sevindim adına anlatamam.ne kadar net cikmis neden sevinmiyorsum var istesagliklica gelsin kuzum...
Sen böyle dersen ben ne yapayim
Amiiin kuzum inşallah Allah razı olsunhayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin darısı bize
İnşallah kuzum inşallah ama kafana belirti takılmasın ne kadar kaldı test gününeAyy bilemiyorum canım inşallah iyi olur ne diyeyim
Tamam sırayla geliyorsun anlaşılan.. Sıramı bekliyorum bak atlama beni bozusmayalimKız dur daha sonucuna bakamadım ama dövülmek istendiğine göre gayet güzel sonucun.Allah razı olsun çok sağ ol kuzum unutma ki 13.günüm benim
Tamam sırayla geliyorsun anlaşılan.. Sıramı bekliyorum bak atlama beni bozusmayalim
Kendini tut canım sabret bencePozitifleri gördükçe beni de heyecan basıyoortransferden sonraki 5. Transferi de sayarsam 6.günüm ve 5.gün embriyosu. Erken gebelik testi alıp yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Sizlere sevinip bir cesaret geliyor ne yapacağımı şaşırdım
Benim de transfer öncesi ve sonrası belirtilerim aynıBelirti arayan arkadaşlar; bende bütün belirtiler varAma küçük bir detay var ki henüz transfer olmadım karın ağrısı, batma, bel ağrısı, dün kustum bile.. yani aramayın belirti fln anacım, bunlar var diye sevinmeyin yok diye üzülmeyin, o kadar ilaca bu bünyeler ne yapsın
Bende birkaç gün önce sıkınca acıyordu şimdi oda kalmadıYok sıkınca bile acımıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?