• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan oldu 🙄 Ne olur sağlıklı olsun gerçek olsun 🤲🏻 Benim gibi belirtisizlere umut olsun 🍀Eki Görüntüle 2829776
Yaaaa ben biliyordum 😍 canım maşallahh inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin 😍😍 çoookkk çoookkkk mutlu oldum kuzummm 😍 sağlıkla al kucağına 🙏darısı buradaki herkese🙏❤️

Yaaa harikasınn kendi kendini yedin bitirdin olmadi diye bak ne güzell ilaclardan oldugunu sanmiyorum kac gün gecti ve bu silik cizgi degil bildigin pozitif insallahh hersey cok güzel olacak gözün aydınnnnn🥳🥳🥳🥳
Aynen öyle baya baya olmadığını düşünüyordum 🙈 Allah razı olsun kuzum darısı sizlere olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲🏻💞

Yaaaa ben biliyordum 😍 canım maşallahh inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin 😍😍 çoookkk çoookkkk mutlu oldum kuzummm 😍 sağlıkla al kucağına 🙏darısı buradaki herkese🙏❤️
Amiiin 🍀Sağ ol canım hislerinin çıkmasına çok mutlu oldum 🤗🤩 inşallah hepimizin ki sağlıkla ilerlersin 💞

Ben ilk transferimde stresten öldüm ama bir faydası olmadı bunda sakin kalıcam benim gibi olan arkadaşlarıma da bu konuda destek olucam diye söz verdim kendime gerçekten stresin zararı var faydası yok konuş bebeğinle karnına dokunup ona annecim burdayım de evham yapmak yerine yardım et ona tutunması için 🧿🥰🙏🤲🏻👩🏻‍🍼😍
Cansiniz valla tek tek hepinize teşekkür ederim 🤩🤩💕🌸🥰💕🌸
Benim genel yapim ya sabırsızım tezcanliyim beklemeye tahammülsüzum..Hadi yapalim deyip 2 dk da evden çıkan bir tipim ben..1 gunde tayin isteyip baska bir günde ev almaya satmaya karar vermisiz biz...Hani şöyle bi sakince düşüneyim tasinayim acele etmeyelim yoktur bende hiç...Hadi hemen yapalım var :rolleyes: Ah ah kotu huylarını biliyorum da engel olamiyorum:rolleyes:

Cansiniz valla tek tek hepinize teşekkür ederim 🤩🤩💕🌸🥰💕🌸
Benim genel yapim ya sabırsızım tezcanliyim beklemeye tahammülsüzum..Hadi yapalim deyip 2 dk da evden çıkan bir tipim ben..1 gunde tayin isteyip baska bir günde ev almaya satmaya karar vermisiz biz...Hani şöyle bi sakince düşüneyim tasinayim acele etmeyelim yoktur bende hiç...Hadi hemen yapalım var :rolleyes: Ah ah kotu huylarını biliyorum da engel olamiyorum:rolleyes:
Canım yarın için rahatlıcak inşallah ben inanıyorum seni anlıyorum bende şimdi 2 kat artacak mı diye düşünüyorum ama bu süreç hep böyle sanırım 🙏 Rabbim inşallah sabır versin hepimize hepimiz çok güzel bi süreç yaşayalım 🙏😍

Kilya Kilya tebrik ederim canımm hayırlı olsunnnn 😍 çok sevindimmm 😍😍😍 harika bir koyuluk ben bu kadar koyuluk görmedm

aysunayy aysunayy canım benim 150 ve 811 olan idrarlarım aynı renk çıktı hatta 811 dha soluktu. Bence pozitifsin sen de ve şuan çok yeni ve artacak ben inanıyorum sen de inann 🤩🤩🤩🤩
🤩 çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🤲🏻🍀

Back