- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
Hayırlı olsun canım çok güzel çıkmış testte peki çift embriyo muydu tek miHiç belirti yoktu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım çok güzel çıkmış testte peki çift embriyo muydu tek miHiç belirti yoktu.
Hiç belirti yoktu.
Yaaaa ben biliyordum canım maşallahh inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin çoookkk çoookkkk mutlu oldum kuzummm sağlıkla al kucağına darısı buradaki herkeseKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan oldu Ne olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Sen ne durumdasın canım test günlerimiz aynıydı seninle belirti falan var mıHayırlı olsun canım çok güzel çıkmış testte peki çift embriyo muydu tek mi
Aynen öyle baya baya olmadığını düşünüyordum Allah razı olsun kuzum darısı sizlere olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallahYaaa harikasınn kendi kendini yedin bitirdin olmadi diye bak ne güzell ilaclardan oldugunu sanmiyorum kac gün gecti ve bu silik cizgi degil bildigin pozitif insallahh hersey cok güzel olacak gözün aydınnnnn
Amiiin Sağ ol canım hislerinin çıkmasına çok mutlu oldum inşallah hepimizin ki sağlıkla ilerlersinYaaaa ben biliyordum canım maşallahh inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin çoookkk çoookkkk mutlu oldum kuzummm sağlıkla al kucağına darısı buradaki herkese
Canım hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin gebeliğin inşallah
Cansiniz valla tek tek hepinize teşekkür ederimBen ilk transferimde stresten öldüm ama bir faydası olmadı bunda sakin kalıcam benim gibi olan arkadaşlarıma da bu konuda destek olucam diye söz verdim kendime gerçekten stresin zararı var faydası yok konuş bebeğinle karnına dokunup ona annecim burdayım de evham yapmak yerine yardım et ona tutunması için
Tedirginlik bitmiyor ki sağ ol kuzumOohhh daha ne olsunn masallahh canımm varr
İnşallahhh kuzum bu topik uğurlu mu ne Chocalete nazar değmesin inşallahAmiiin Sağ ol canım hislerinin çıkmasına çok mutlu oldum inşallah hepimizin ki sağlıkla ilerlersin
Hayırlı olsun canım tebrik ederim
Allah razı olsun inşallah kuzum tüm bekleyenlerle birlikteHayırlı olsun canımçok sevindim.Allah tamamına erdirsin sağlıcakla inş
Valla geliyortopikte beni dövmek isteyenler var yetişinnnn..
Canımmm amin inşallah çok sağ olunKilya Canım gayet güzel görünüyor tebrikler şimdiden darısı bizlere Eminim kan sonucunda güzel çıkacak
Canım yarın için rahatlıcak inşallah ben inanıyorum seni anlıyorum bende şimdi 2 kat artacak mı diye düşünüyorum ama bu süreç hep böyle sanırım Rabbim inşallah sabır versin hepimize hepimiz çok güzel bi süreç yaşayalımCansiniz valla tek tek hepinize teşekkür ederim
Benim genel yapim ya sabırsızım tezcanliyim beklemeye tahammülsüzum..Hadi yapalim deyip 2 dk da evden çıkan bir tipim ben..1 gunde tayin isteyip baska bir günde ev almaya satmaya karar vermisiz biz...Hani şöyle bi sakince düşüneyim tasinayim acele etmeyelim yoktur bende hiç...Hadi hemen yapalım var Ah ah kotu huylarını biliyorum da engel olamiyorum
Çok şükür inşallah bütün bekleyenlerin güzel olur ve güzel ilerlerİnşallahhh kuzum bu topik uğurlu mu ne Chocalete nazar değmesin inşallah
Cok tatlisin yaaaAynen lazim bana öyle biriValla geliyor
kilya çok çok sevindim inşallah kanda da görürsün ve sağlıkla kucağına alırsın kesin var ama böyle net çizgi görmedi bu gözlerAmiiin Sağ ol canım hislerinin çıkmasına çok mutlu oldum inşallah hepimizin ki sağlıkla ilerlersin
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
İnşallahhh kuzum Rabbim her sabah güzel haberler almayı nasip etsinÇok şükür inşallah bütün bekleyenlerin güzel olur ve güzel ilerler