• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allaaaahhhh pozitife gel🧿🌾 canimm cok tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Artik ilacin etkisi idi suydu buydu cik o stresten gayet pozitifsin canim. Çok güzel haber kocaman tebrikssss🎊 ınsallah kan sonucunda yarın güzel gelicek. Senin cift konmustu dimi?
İnşallah canım çok teşekkür ederim 🤗 evet çift konmuştu 😬🙂💞

Canım daha kanı vermedim ama pozitiftir inşallah bende böyleydim ne depresyonlara girdim çıktım. Bana göre baya belirti olmalı idi. Hafif göğüs hassasiyetim dışında bir şey olmadı biliyorsunuz ki o da ne kadar belirti olursa progesteron da yapıyor çünkü. Bende beceremedim ama ne olur belirtiye bakıp stres olmayın. İnşallah güzel olur 🤲🏻
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin sabah beşten beri ayaktayım yedim bitirdim kendimi hiç belirti yok göğüsler küçücük hassasiyet falan da yok sadece c.tesi günü adet olacağım zannetim belim ağrıdı o da geçti kafayı yemeden atlatsak şu süreçleri Allah 'ın izniyle 🤣

Aynen kuzum koyu çıkması o konuda teselli veriyor 🤲🏻 Yarın inşallah net sonucu paylaşırım. Ben de de belirti yoktu kızlar okuyordum yazdım hatta. Aklınızda olsun ne olur 🤗
İnşallah yarında güzel haberleri alacaksın,sende belirti olmaması bizlere umut oldu 😻

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla tamamına erdirsin sabah beşten beri ayaktayım yedim bitirdim kendimi hiç belirti yok göğüsler küçücük hassasiyet falan da yok sadece c.tesi günü adet olacağım zannetim belim ağrıdı o da geçti kafayı yemeden atlatsak şu süreçleri Allah 'ın izniyle 🤣
Amin inşallah canım ❣️ Benim de göğüsler geçti kuzum zaten 😬 yani başıma gelmese bende sizin gibi düşünüyordum çokta gerilmiştim üzülmüştüm. Ama oldu gibi çok şükür öyle düşün canım 💕

Meme uclarinda acıma var mı

Canim benim ne kadar sevindim adına anlatamam.ne kadar net cikmis neden sevinmiyorsum var iste🤩🤩🤩 sagliklica gelsin kuzum...🧿🧿🧿🤩

Sen böyle dersen ben ne yapayim😭
Kız dur daha sonucuna bakamadım ama dövülmek istendiğine göre gayet güzel sonucun. 😅 Allah razı olsun çok sağ ol kuzum unutma ki 13.günüm benim 💕🤗

Kız dur daha sonucuna bakamadım ama dövülmek istendiğine göre gayet güzel sonucun. 😅 Allah razı olsun çok sağ ol kuzum unutma ki 13.günüm benim 💕🤗
Tamam sırayla geliyorsun anlaşılan.. Sıramı bekliyorum bak atlama beni bozusmayalim :KK70: :KK11:

Pozitifleri gördükçe beni de heyecan basıyoor 😍 transferden sonraki 5. Transferi de sayarsam 6.günüm ve 5.gün embriyosu. Erken gebelik testi alıp yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Sizlere sevinip bir cesaret geliyor 😂 ne yapacağımı şaşırdım🤯

Pozitifleri gördükçe beni de heyecan basıyoor 😍 transferden sonraki 5. Transferi de sayarsam 6.günüm ve 5.gün embriyosu. Erken gebelik testi alıp yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Sizlere sevinip bir cesaret geliyor 😂 ne yapacağımı şaşırdım🤯
Kendini tut canım sabret bence 🙂

Belirti arayan arkadaşlar; bende bütün belirtiler var 🙋🏻‍♀️ Ama küçük bir detay var ki henüz transfer olmadım 😂 karın ağrısı, batma, bel ağrısı, dün kustum bile.. yani aramayın belirti fln anacım, bunlar var diye sevinmeyin yok diye üzülmeyin, o kadar ilaca bu bünyeler ne yapsın 🤷🏻‍♀️😉
Benim de transfer öncesi ve sonrası belirtilerim aynı😂 ilaçlar aynı 2 de yeni ilaç eklendi, belirti belirleyici değil çok haklısınız 😊

Back