- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Bak ya bak ya nasıl koyulaşmıyor gayet koyulaşmış ki üstteki kurumuş yani çok belli kurudukça daha netleşir. Yahu rahatla bak yarın inşallah kan da göreceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ya bak ya nasıl koyulaşmıyor gayet koyulaşmış ki üstteki kurumuş yani çok belli kurudukça daha netleşir. Yahu rahatla bak yarın inşallah kan da göreceksin
Çok tatlısın kuzum ve de çok haklısın ama istemsizce yapıyoruzBelirti arayan arkadaşlar; bende bütün belirtiler var Ama küçük bir detay var ki henüz transfer olmadım karın ağrısı, batma, bel ağrısı, dün kustum bile.. yani aramayın belirti fln anacım, bunlar var diye sevinmeyin yok diye üzülmeyin, o kadar ilaca bu bünyeler ne yapsın
Zor ama işte daha doğru olur sonuç öyle düşün normal test günün ne zaman ?️️️️️️️
Vallaha benim de öyleBende birkaç gün önce sıkınca acıyordu şimdi oda kalmadı aksine içine çekildiler
Allah razı olsun kuzum inşallahGayet güzel cıkmış canım benim. Ben de ilk böyle öğrendim. Hadi inşallah kanda da güzel haberlerle gel canım benim
Bunu diyorum da kesin ben de daha transfer sonrası manyak gibi kendimi dinlemeye başlıcam, bişi olmadıkça kafayı yicem, 3. Günden test mi yapsam acaba diye on kere elim gidecek.. bu süreçte böyle bi delilik hali işte napıcaksınÇok tatlısın kuzum ve de çok haklısın ama istemsizce yapıyoruz
Hiç sorma canım 14 gün sonrasıydı. 29 NisanZor ama işte daha doğru olur sonuç öyle düşün normal test günün ne zaman ?
Bak beni rahatlatmak için söylemiyorsun degil mi ayy gercek mi ya du bakalim sabah ola hayirolaBak ya bak ya nasıl koyulaşmıyor gayet koyulaşmış ki üstteki kurumuş yani çok belli kurudukça daha netleşir. Yahu rahatla bak yarın inşallah kan da göreceksin
İnşallah kuzum inşallah ama kafana belirti takılmasın ne kadar kaldı test gününe
Beni mi tarif etti bacimBunu diyorum da kesin ben de daha transfer sonrası manyak gibi kendimi dinlemeye başlıcam, bişi olmadıkça kafayı yicem, 3. Günden test mi yapsam acaba diye on kere elim gidecek.. bu süreçte böyle bi delilik hali işte napıcaksın
Yapacaksan ilk idrarla yap canim hadi insallah guzel haberler ver...Perşembe günü test günü bugün yada yarın idrar yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum
Bekle o zaman kuzum daha çok var sen doktorunun dediği tarihe odaklanarak düşün. Yani en erken 25 ine filan düşün bence sabredebilirsenHiç sorma canım 14 gün sonrasıydı. 29 Nisan
Aaa yaklaşmış senin anlıyorum kuzum endişelerini ben de öyleydim. Ne zaman hazır hissedersen o zaman yapPerşembe günü test günü bugün yada yarın idrar yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum
Erken gebelik testi yapabilirsin bana sorarsan..Ama simdi herkes bana kizarPozitifleri gördükçe beni de heyecan basıyoor transferden sonraki 5. Transferi de sayarsam 6.günüm ve 5.gün embriyosu. Erken gebelik testi alıp yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Sizlere sevinip bir cesaret geliyor ne yapacağımı şaşırdım
Evde test yoktu şimdi alınacak dayanamadım tuvalete girdim ama bardağa yaptimbeklemiş olması sorun olur mu?bi de senin belirtin var miYapacaksan ilk idrarla yap canim hadi insallah guzel haberler ver...
Evet çok var malesef. Sabretmeye çalışacam inşallahBekle o zaman kuzum daha çok var sen doktorunun dediği tarihe odaklanarak düşün. Yani en erken 25 ine filan düşün bence sabredebilirsen
Hem korku Hem merak var ama belirti sıfırAaa yaklaşmış senin anlıyorum kuzum endişelerini ben de öyleydim. Ne zaman hazır hissedersen o zaman yap
Asla onun için bir şey demiyorum kuzum öyle olduğuna inandığım için söylüyorum ve inşallah inşallah güzel sonuçlar alacaksınBak beni rahatlatmak için söylemiyorsun degil mi ayy gercek mi ya du bakalim sabah ola hayirola
Sen de terazisin diye aklımda kalmış, ben de teraziyim. Beklemeyi, belirsizliği hiç sevmem. Hasta olurum belirsizlikten ama işte napcan bizim de sınavımız buymuş. Ne zaman sabırsızlık yapsam hep bişi çıktı önüme son aylarda Bakalım test sonucunu kaç gün bekleyebilcemBeni mi tarif etti bacim
İşte bende ondan belirti yok diye filan da korkuyordum yapmaya çok heyecan ile korka korka titreyerek yaptım testi. Sonucu görmeye hazır olduğun zaman yap kuzumHem korku Hem merak var ama belirti sıfır