Rabbim yardımcın olsun canım yanindayiz her daim güzel.haberleri alana kadar inşallahBen yancıyım kuzum burdabu ay başlamadı doktorum ben başlar zannettim öyle girdim bu gruba ama sizlerle konuşmak iyi geldi Mayısta ilk tedavim olcak azosperm nedenimiz de işimiz zor eşimde operasyon olcak
Aminnn teşekkür ederimRabbim yardımcın olsun canım yanindayiz her daim güzel.haberleri alana kadar inşallah
Semiha şakir çapa veya cerrahpaşa hastanesinden alabilirsinizHanımlar, tüp bebek için rapor alan var mı aranızda? Nasıl ve nereden alınır yardımcı olabilir misiniz? İstanbul Avrupa Yakası'nda ikamet ediyorum ben bu tarafta nereye başvurabilirim acaba?
yetişkin insanlara kurs veriyorum.el nakışları,ipek kozasından ürünler hazırlama ve kağıt rölyef branşlarım.Farklı branşlarda nasıl çalışıyorsunuz merak ettim. Asıl kadronuz hangi branşta?
Kaçıncı günündesin canım?Kızlar benim kaşık ve bel ağrım çok fazla ya
Öyle kuzum yok çocuğunlukla duymamayı başarıyorum ama o dönem hassas oluyorsun zaten ne patavatsızca dedim yani korku aşılıyorsun resmenYaaaa canim benimmmen iyisi bebegini gosterme onlar kimse sevdirme cezasi o olsun onlarinn giciklarrr
yaa ben tutamiyorum kendimi böyle şeylerde tersliyorum bazen kime ne yani ? esimin akrablarindan birisi bana dediki ee cocuk yok mu karta kaciyosun artık dedi yaa şok oldum güliyim mi ağlıyım mı
boş insanlarr boşş kimseyi takmamak lacım kafaya ne yaşadığımızı bir eşimiz bir Allah biliyo O da unutmaz kullarını
Allah razı olsun canım amiin inşallahRabbim sifalarini versin kuzum inşallah bir an önce iyileşirler
Naptın canım, test yaptın mı?Allah razı olsun canım amiin inşallah
Yaptım canım aşağıda paylaştım ya da yukarıdaNaptın canım, test yaptın mı?
Ya benimkinde 2 gün önceyle pek bir fark yok sanki.
Yaaaaa maşallahKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Kızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Sağ ol canımYaaaaa maşallah
Çok güzel görünüyor, hadi hayırlısı.
Amiiin cümlemiz inşallahcanım inan o kadar cok sevindim ki anlatamam uykum kaçtı şuan Sağ salim kucağına almak nasip olsun insallahh o kadar umutsuzdun bak geldi seni buldu mucizen darısı basımıza
Ay hadi bakalım, inşallah canımSağ ol canımyarın test günüm merakım daha da arttı bakalım. İnşallah hayırlı olur katlanır sağlıkla ilerler
Ovittrelle direkt beta hcg eşim testi erken gebelik testi olarak almış. Hassasdır bunlar şimdi diye endişe ediyorum canım ne kadar etkisi kaldı ne oldu bilemiyorum. İnşallah artık pozitiftir diye düşünüyorum ama o şüpheler hiç bitmiyor. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallahİlaçtan diyorsun ama hangi ilaç bu kadar hcg yükseltir ki?
Çatlatma iğnesini ne zaman yapmıştın?
Amiiiin. Ben bile şu an onun derdindeyim değer artacak mı acaba diyorum meraklaAy hadi bakalım, inşallah canım
Benim de yarın test günüm ama bugün de vericem ben. Önceki değer artmış mı diye çok merak ediyorum.
Şu mübarek günlerde Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
İnşallah her şey gönlünce olsun canımBen yancıyım kuzum burdabu ay başlamadı doktorum ben başlar zannettim öyle girdim bu gruba ama sizlerle konuşmak iyi geldi Mayısta ilk tedavim olcak azosperm nedenimiz de işimiz zor eşimde operasyon olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?