Allah hayırlı eylesin gönlündekini nasip etsin işin rast gitsin kuzumMerhaba kızlar benimde cumartesi günü transfer olacak banada dua zikir ayet okurmuşsunuz Allah hepinizden razı olsun isteyenlere versin olanlara da sağlık versin dualarınıza ihtiyaçım var
Catlatma iğnesinin etkisi bu kadar belli olur mu sence ? Hem üstünden kaç gün geçti yarın normal test günün. Biraz rahaat ol tadını cıkarr yarın kan testinde de görceksin bak artıcak git gideBen çok heyecanlıyım ama herkes uyuyor şansımaacilen gerçekten pozitiftir artar filan demenize ihtiyacım var
Yani bence de olmaz gibi o kadar kalmamıştır şu iğneler ne kadar beta hcg içeriyor söyleseler de biz de biraz rahat etsekCatlatma iğnesinin etkisi bu kadar belli olur mu sence ? Hem üstünden kaç gün geçti yarın normal test günün. Biraz rahaat ol tadını cıkarr yarın kan testinde de görceksin bak artıcak git gide
Hayırlı uğurlu olsun canimBen çok heyecanlıyım ama herkes uyuyor şansımaacilen gerçekten pozitiftir artar filan demenize ihtiyacım var
Rabbim devamını da hayırla sonuçlandırsın.Kızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
İğne etkisi falan değildir gayet pozitif işte daha ne olsunKızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan olduNe olur sağlıklı olsun gerçek olsun Benim gibi belirtisizlere umut olsun Eki Görüntüle 2829776
Ben tecrübesizim çatlama ignesi kaç gün etki eder ki ne zaman vuruldun?bu arada belirtilerin var mıydı?Yani bence de olmaz gibi o kadar kalmamıştır şu iğneler ne kadar beta hcg içeriyor söyleseler de biz de biraz rahat etsekinşallah canım ya 14.gün olacak artık yıprandım. Bir de şimdi ailem için covid günü saymaya başlarım ona endişeliyim. Böyle karman çorman oldum. Mutlu da oldum öyle değişik duygular içindeyim
Allah razı olsun kuzum inşallah gerçek bir değer olur sağlıkla ilerler darısı tüm bekleyenlere olsunHayırlı uğurlu olsun canimtesadüfen uyandım bakayım dedim gördüm gözün aydin
Rabbim devamını da hayırla sonuçlandırsın.çok daha güzel haberleri almakta nasip olsun. Gözünüz Aydın
Ailen içinde çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırlar. Endişelenmeyi bırak beklediğin an geldi sevin artıkYani bence de olmaz gibi o kadar kalmamıştır şu iğneler ne kadar beta hcg içeriyor söyleseler de biz de biraz rahat etsekinşallah canım ya 14.gün olacak artık yıprandım. Bir de şimdi ailem için covid günü saymaya başlarım ona endişeliyim. Böyle karman çorman oldum. Mutlu da oldum öyle değişik duygular içindeyim
Amin canım rabbim sağlıkla tamamina erdirsinAllah razı olsun kuzum inşallah gerçek bir değer olur sağlıkla ilerler darısı tüm bekleyenlere olsun
Canım 10 güne kadar etki edermiş 9 gün oluyor. Yarın tam 10 gün olacak. Doktorun verdiği test günüm yani. Yok kuzum ilk birkaç gün ağrım oldu üçüncü gün embriyosu olduğu için yerleşme olarak düşünmedim sonra bir ara göğüs hassasiyetim onun dışında ben olumsuz düşünüyordum açıkçası. İnsan hep umut taşıyor elbette ama ne bileyim hissedemiyordum.Ben tecrübesizim çatlama ignesi kaç gün etki eder ki ne zaman vuruldun?bu arada belirtilerin var mıydı?
İnşallah kuzum Allah razı olsunAmin canım rabbim sağlıkla tamamina erdirsin
Amin tatlım inşallah ya çok güzel olacak herseyAllah hayırlı eylesin gönlündekini nasip etsin işin rast gitsin kuzum
Sağ ol canım tamda yani gününde böyle bir şey oldu maalesef. Yarın vereceğim artık kuzum. Bu sabah versemde doktorum kabul etmeyecek. O gün içinde istiyor. Yanlış hatırlamıyorsam o gün de iğne veriyor bir tane. Sabah versem bir anlam ifade etmeyecek biliyorum ondan gitmem kuzum. Bir gün daha dişimi sıkacağımAilen içinde çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatırlar. Endişelenmeyi bırak beklediğin an geldi sevin artıkSabah hemen kan testine
Ay bir gün bir yıl gibi gelir şimdiSağ ol canım tamda yani gününde böyle bir şey oldu maalesef. Yarın vereceğim artık kuzum. Bu sabah versemde doktorum kabul etmeyecek. O gün içinde istiyor. Yanlış hatırlamıyorsam o gün de iğne veriyor bir tane. Sabah versem bir anlam ifade etmeyecek biliyorum ondan gitmem kuzum. Bir gün daha dişimi sıkacağım
Sağ ol canım inşallah sen de güzel sonuçlar alırsın duamdasınİçini ferah tut canım.Kapı gibi çift çizgi çıkmış işte, daha ne olsun.
Aynen uyku filan kalmadı zaten eşimi darlıyorum nasıldır nedir diye adamın gözleri beta hcg ölçer sankiAy bir gün bir yıl gibi gelir şimdisonuç güzel olsunda inşallah beklemeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?