Valla o yüzü onlara vermeyerek en iyisini yapmışsın canım öyle yüz göz olununca laf afedersin başka yerlerinden çıkar gibi fırt diye çıkıyor

Benim de nisan sonu gibi adet, transfer bayrama denk gelirse nasıl olur diye düşünüp duruyorum valla
Yarın sorup yazarım buraya canımm, bence nöbetçi bırakıyolardır kesin sonuçta bunun zamanını biz ayarlayamıyoruz.. gerçi transfer tarihini nasıl belirliyolar onu da hiç bilmiyorum, belki bi aralığı vardır mesela 1 hafta gibi..

Valla saygıysa onlarda bi saygılı olmayı öğrensinler.. onlara saygıda bize patlıcan mı.. geçen görümcem saçma saçma davrandı kapris yaptı. Eşime dedim bu sefer alttan alıyorum bir dahakine nasıl davranırım bilemem, yaşadığıö şu süreçte tepkilerimi kontrol edemeyebilirim malum hormonlar

Burdan öğrendiğim kadarıyla 15-20 günler arası oluyormus herkes öyle yazmış, benim de tam 15.günüm bayram O yüzden vaktinden erken veya geç yapmaya kalkarlarsa diye endişeliyim açıkçası.. yazarsan çok sevinirim canım..

Görümce , yenge , hala , kaynana aynı yaaa aynıı hep bi klişe bunlar kızlarrrr eşimin kuzeni var henüz evli diil kırk yaşına gelmek üzere, yargılamıyorum kendi tercihi tabi ama önce kendine bakıcan sonra konuşcaksın. Her kalabalık ortamda soruyo çocuk çocuk bilmem ne , dedim ki herkes evlenmek zorunda olmadığı gibi çocuk yapmak zorundada diil kısmet bu işler dedim daha sormaya yüzü yok
Ee ama sabır taşı da çatlar diyorum ya iyi ki korona var da yüzlerini görmüyoruz arkamızdan konuşsunlar çok tın

Allah aşkına neye canı sıkılmış prenses Hanım'ın neye kapris yaptı ben senin sevdiğin değilim nazını git sevgiline kocana yap dicen olcak bitcek valla

Ağlamak yoook güzellik
O gözyaşları kıymetli sevinince akıtcaksın yol uzun
Kötüleri sevindirme kendini de yıpratma gel buraya dök içiniii

Valla korona sevdiklerinize en ayırdı sevmediklerimizden kurtardı keşke sevdiklerimjzi görsekde su sevmediklerimize korona yasağı gelse

Canım benim adetin 3. Günü ayın 9u idi ilaçlara başladım o gün. Kaç gün sürecek hocam diye sorduğumda bir sonraki kontrolünde rahmin durumuna göre karar vereceğim demişti. Bugün tekrr kontrolüm vardı 22sine transfer için gün verdi. Kişiden kişiye değişiyor demek ki

Valla korona sevdiklerinize en ayırdı sevmediklerimizden kurtardı keşke sevdiklerimjzi görsekde su sevmediklerimize korona yasağı gelse
Sevdiklerimizle görüşemesekte kalpler bir bazen bi telefon yetiyo moral oluyo ama diğer ruh emicileri görmeyince ne stres var ne olumsuzluk ohh

Sevdiklerimizle görüşemesekte kalpler bir bazen bi telefon yetiyo moral oluyo ama diğer ruh emicileri görmeyince ne stres var ne olumsuzluk ohh
Valla şunları konustukca stresim artıyor güzel konusalim canlarım valla biz bizden başkası anlamaz

Ağlamak yoook güzellik
O gözyaşları kıymetli sevinince akıtcaksın yol uzun
Kötüleri sevindirme kendini de yıpratma gel buraya dök içiniii
Ahhh canım benim çok saol aslında çok rahattım bi anda böyle zehir zemberek sözleri duyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Eşim çok sinirlendi terslemesin sonunda yine canı sıkılacak olan biz oluruz diye o halimle bide onu sakinleştirdim Mevlam zamanında böyle böyle olmuştu deyip gülüp geçtiğimiz zamanları göstersin diyeceğim ama hiç hatırlatmasın umarım

Aminnnnn aminnn güleriz inşallah bunlara Allahım bizim için kim ne düşünüyosa daha fazlasını onlara versin en güzel dua Havale et Allahımız çok büyük orda kalp kırarlar sonra yat kalk namaz kıll ayy boşverr değmez

Kuzum bu arada sen hangi aşamadasin kaçıncı gün embryosu falan senin
Ben yancıyım kuzum burda bu ay başlamadı doktorum ben başlar zannettim öyle girdim bu gruba ama sizlerle konuşmak iyi geldi Mayısta ilk tedavim olcak azosperm nedenimiz de işimiz zor eşimde operasyon olcak

Valla bazen iyi oldu diyorum keşke hastalık olmasaydı tabi ama ne güzel bir senedir görmüyoruz akrabaları yengeleri falan yoksa şimdi Ramazan iftarlara gitmeler gelmeler falan bitmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…